• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar kızlar benimse bugün adet olmam gerekiyordu , sabaha olmazsam test yapacağım ☺️

Yanlış çıkar tabi kuzum, benim iğne günüyle birlikte 9. Günüm ama yapmadım yapmayacam, hiç bir ağrım sızım yok, vajinamda hafif ıslaklık var regl olcam :) çünkü o regl olcağım zaman olurdu
Ara ara kasık ağrısı ama adet olacağın zaman rahim içi ağrır ya oldum olacam sanki belim kopuyo zaten eğer iğnenin etkisiyse doktorum 5 ay deneriz olmadı aşılama dedi 5 ay böyle olacaksa vay halime yeni yılda süpriz yapacaktım eşime mecbur adetten önce öğrenecem 😕

Ovulasyon testi yaptım negatif cikti zaten öncesinde biseyler icmistim niye yaptıysam unutmusum nasıl yapildigini:) acikcasi bu ay beklemiyorum ben belirtilerim o kadar yoğun ki korkmaya basladım. Kolonya koklayıp duruyorum ferahlatıyor beni ates bastıkca. Bazen de kendim içten yanıyo gibi hissediyorum duşa girme soguk su tutma ihtiyacı hissediyorum eşim zaten buz gibisin diyo hadi hayırlısı..

Ovulasyon testi yaptım negatif cikti zaten öncesinde biseyler icmistim niye yaptıysam unutmusum nasıl yapildigini:) acikcasi bu ay beklemiyorum ben belirtilerim o kadar yoğun ki korkmaya basladım. Kolonya koklayıp duruyorum ferahlatıyor beni ates bastıkca. Bazen de kendim içten yanıyo gibi hissediyorum duşa girme soguk su tutma ihtiyacı hissediyorum eşim zaten buz gibisin diyo hadi hayırlısı..

bat tarihiniz nezaman :)

Belirtiler: ateş basması(yüzüm ellerim sanki içinde alevler geziyo can acıtıcı oluyo bazen) halsizlik çarpıntı hafif bulantı istahsızlık uyku hali hasta gibi hissetme.. ve her ay mutlaka adetten 1 hafta önce deli gibi acıyan göğüslerimde bata 5 kala tık yok. En garibime gidende ateş basmaları hayatımda hiç yaşamadım her gün içten içte yanıyorum son günlerde. Diyorum ki kendi kendime sen hasta oldun saçmalıyosun 3 hafta hamilelik belirti falan vermez. Görcez artık

Belirtiler: ateş basması(yüzüm ellerim sanki içinde alevler geziyo can acıtıcı oluyo bazen) halsizlik çarpıntı hafif bulantı istahsızlık uyku hali hasta gibi hissetme.. ve her ay mutlaka adetten 1 hafta önce deli gibi acıyan göğüslerimde bata 5 kala tık yok. En garibime gidende ateş basmaları hayatımda hiç yaşamadım her gün içten içte yanıyorum son günlerde. Diyorum ki kendi kendime sen hasta oldun saçmalıyosun 3 hafta hamilelik belirti falan vermez. Görcez artık

İnsallah bebişlerimiz bizimledir..
bende de benzer belirtiler mevcut-tu.
19unda adet olmam gerekirken olmadım. Gecen ay tam 22’sinde adet oldum, belki bugun olurum dedim, ancak dün akşamüstü 2 nokta, aksam saatlerinde de pembemsi lekelenme yaşadım. Evet adet oluyorum dedim ped takarak yattım sabah kalktım ne adet olmuşum ne lekelenmeler var. Hiçbirsey yok. Simdi de beklemedeyim.. insallah vardır fındık tanem 🌟 çok ümitsizim ama...

kizlar bugun benimde silik cizgi cikti test yarin tekrarliycam yarinda oyleyse saglik ocagina gidicem bende idrar testi yanılabiliyor ama kan testi yanilmaz
Canım merhaba öncelikle umarım bebişin seninledir🙏🏻 Benim de bat 31 aralık, erken gebelik testi yapsam erken mı diye düşünürken postunu gördüm :) yarın yapsam mı ben de acaba🙈

İnsallah bebişlerimiz bizimledir..
bende de benzer belirtiler mevcut-tu.
19unda adet olmam gerekirken olmadım. Gecen ay tam 22’sinde adet oldum, belki bugun olurum dedim, ancak dün akşamüstü 2 nokta, aksam saatlerinde de pembemsi lekelenme yaşadım. Evet adet oluyorum dedim ped takarak yattım sabah kalktım ne adet olmuşum ne lekelenmeler var. Hiçbirsey yok. Simdi de beklemedeyim.. insallah vardır fındık tanem 🌟 çok ümitsizim ama...
Bence gebe olabilirsin umudunu yitirme:))

Kızlar günaydın,
bugün reglime 6 gün var. Daha beklemeyi düşünüyordum ama dayanamadım test yaptım. Negatif çıktı. Reglme 1-2 gün kala testi tekrarlıcam, ama olsa silik milik bişey çıkardı bence☹️

Back