- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.752
- 548
- 37
- Konu Sahibi papatya7203
-
aynen ben rahatsizlrndm doktora gitim oda ilaç verrcekti hamilleik olurdiye benden betahcg istedi mecburen veedim tabiki 0.1 cikti umudm gititi iyiceTekrarlıcam birkaç gün geçsin de. 6 kala erken biliyorum. Hiç belli olmuyo bu işler. Yapmıcam O kadar erken diye kendime söz vermiştim dayanamadım
Olmazsa da kısmet önümüzdeki aya bakıcaz artık.
aynen ben rahatsizlrndm doktora gitim oda ilaç verrcekti hamilleik olurdiye benden betahcg istedi mecburen veedim tabiki 0.1 cikti umudm gititi iyice
28 aralik bekliyorumsenin regl ne zamandı?
28 aralik bekliyorum
Bence gebe olabilirsin umudunu yitirme:))
Canım ben de de iki gün önce lekenme oldu çok hafif, şimdi hiç bir şey yok bekliyorum bakalım, bugün de olmazsam yarın sabah test yapacağım tekrarinsallah. Hala bekliyorum, ama gelen giden yok. O gördüğüm lekelenmeden eser de yok.Bilemedim inanın
Adet günün nezamandı canımCanım ben de de iki gün önce lekenme oldu çok hafif, şimdi hiç bir şey yok bekliyorum bakalım, bugün de olmazsam yarın sabah test yapacağım tekrar
Şöyle ki her ay bir gün önce olduğumu sayarak dün olmam gerekiyordu normalde hiç şaşmaz bir gün öncesi olurum bugün de olmazsam sabah test yaparımAdet günün nezamandı canım
Canım senin için test çok erken daha. Saat sonra çıkan sonuç doğru sayılmıyor zaten, yarım saat ı geçentesti degerlendirmeyiniz diye de yazıyor. İnşallah hamilesindir ama biraz sabret en azından iki üç gün kalası yapmaya başlakızlar dünkü silik çizgiye inanamadım dün gün içinde bir daha yaptım yine silik çıktı ama saat sonra çıkıyor çizgi sabahkine göre daha silikti ama hiç bir şey hissetmiyorum evde de tam çizgiyi görmeden kan estine gitmek istemiyorum gebelik testimde kalmadı netten sipariş vermiştim gelmedi daha dünkileri ovula marka testle yaptım sizce güvenir mi saat sonra çıkmasıda düşündürücü
İnsallah bebişlerimiz vardır canım yaa.Şöyle ki her ay bir gün önce olduğumu sayarak dün olmam gerekiyordu normalde hiç şaşmaz bir gün öncesi olurum bugün de olmazsam sabah test yaparım
Hiç test yapmadın mı. Ben cuma günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama pişman oldum erken yaptığım için, şimdi de kahverengi leke geldi adet olacak gibiyim ama bakalım hayırlısıİnsallah bebişlerimiz vardır canım yaa.
Bende düzenli olarak 28günde bi adet oluyorum. Gecen ay 22 sinde adet oldum bubam 19unda olmam lazımdı olmadım. Tam ayın 22sinde lekelenmem oldu geçti. Rahmim yukarda ara ara sol yumurtalıgıma iğne batıyo. Adete dair hiç belirtim yok. Bakalım bu haftada olmazsam kan testi yaptırıcam direkt bende. Hiç idrar testi yapmayı düşünmüyorum.
Hiç test yapmadın mı. Ben cuma günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama pişman oldum erken yaptığım için, şimdi de kahverengi leke geldi adet olacak gibiyim ama bakalım hayırlısı
Eki Görüntüle 2568057 Eki Görüntüle 2568057 testi açınca da böyle. Ne diyorsunuz kızlar
Yok maalesefbana test bozuk gibi geldi canım ya. Baska varsa tekrarlasana testi, ay hadi insallah vardır
Eki Görüntüle 2568054
Kızlar bu test geçersiz mi oluyor şimdi anlamadım silik ç ve t çizgisi var
Gebelik testiGebelik mi ovulasyon testi mi bu? Bozuk ama kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?