• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekrarlıcam birkaç gün geçsin de. 6 kala erken biliyorum. Hiç belli olmuyo bu işler. Yapmıcam O kadar erken diye kendime söz vermiştim dayanamadım 😝
Olmazsa da kısmet önümüzdeki aya bakıcaz artık.
aynen ben rahatsizlrndm doktora gitim oda ilaç verrcekti hamilleik olurdiye benden betahcg istedi mecburen veedim tabiki 0.1 cikti umudm gititi iyice

insallah. Hala bekliyorum, ama gelen giden yok. O gördüğüm lekelenmeden eser de yok.Bilemedim inanın 😔😔
Canım ben de de iki gün önce lekenme oldu çok hafif, şimdi hiç bir şey yok bekliyorum bakalım, bugün de olmazsam yarın sabah test yapacağım tekrar

kızlar dünkü silik çizgiye inanamadım dün gün içinde bir daha yaptım yine silik çıktı ama saat sonra çıkıyor çizgi sabahkine göre daha silikti ama hiç bir şey hissetmiyorum evde de tam çizgiyi görmeden kan estine gitmek istemiyorum gebelik testimde kalmadı netten sipariş vermiştim gelmedi daha dünkileri ovula marka testle yaptım sizce güvenir mi saat sonra çıkmasıda düşündürücü

kızlar dünkü silik çizgiye inanamadım dün gün içinde bir daha yaptım yine silik çıktı ama saat sonra çıkıyor çizgi sabahkine göre daha silikti ama hiç bir şey hissetmiyorum evde de tam çizgiyi görmeden kan estine gitmek istemiyorum gebelik testimde kalmadı netten sipariş vermiştim gelmedi daha dünkileri ovula marka testle yaptım sizce güvenir mi saat sonra çıkmasıda düşündürücü
Canım senin için test çok erken daha. Saat sonra çıkan sonuç doğru sayılmıyor zaten, yarım saat ı geçentesti degerlendirmeyiniz diye de yazıyor. İnşallah hamilesindir ama biraz sabret en azından iki üç gün kalası yapmaya başla

Şöyle ki her ay bir gün önce olduğumu sayarak dün olmam gerekiyordu normalde hiç şaşmaz bir gün öncesi olurum bugün de olmazsam sabah test yaparım
İnsallah bebişlerimiz vardır canım yaa. 🤩🤩
Bende düzenli olarak 28günde bi adet oluyorum. Gecen ay 22 sinde adet oldum bubam 19unda olmam lazımdı olmadım. Tam ayın 22sinde lekelenmem oldu geçti. Rahmim yukarda ara ara sol yumurtalıgıma iğne batıyo. Adete dair hiç belirtim yok. Bakalım bu haftada olmazsam kan testi yaptırıcam direkt bende. Hiç idrar testi yapmayı düşünmüyorum. 😔

İnsallah bebişlerimiz vardır canım yaa. 🤩🤩
Bende düzenli olarak 28günde bi adet oluyorum. Gecen ay 22 sinde adet oldum bubam 19unda olmam lazımdı olmadım. Tam ayın 22sinde lekelenmem oldu geçti. Rahmim yukarda ara ara sol yumurtalıgıma iğne batıyo. Adete dair hiç belirtim yok. Bakalım bu haftada olmazsam kan testi yaptırıcam direkt bende. Hiç idrar testi yapmayı düşünmüyorum. 😔
Hiç test yapmadın mı. Ben cuma günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama pişman oldum erken yaptığım için, şimdi de kahverengi leke geldi adet olacak gibiyim ama bakalım hayırlısı

Hiç test yapmadın mı. Ben cuma günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama pişman oldum erken yaptığım için, şimdi de kahverengi leke geldi adet olacak gibiyim ama bakalım hayırlısı

normal test yaptım ama tek çizgiyi gördüm. Sonra anneme sordum, onlara hiç güvenme dedi. Annem bana hamileyken idrar testi kaçkez yaptım ama hiç cıkmadı dedi. Oyuzden olmazsam direkt kan testi yaptırıcam.
sıkma canını canım, bu ay olmazsa diğer ay elbet bebişlerimiz gelicek. 🥰

15770908483871150295470.jpg

Kızlar bu test geçersiz mi oluyor şimdi anlamadım silik ç ve t çizgisi var

Back