• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar, regle son 7’deyim.
Benim şişkinlik, kasıkta batma ve göğüs hassasiyeti devam. Ara ara beyaz akıntı ve regl olacak gibi ağrı oluyor.

Ben ilk defa gördüm öyle silik gibi cizgi canim inan daha kötü oluyormus acaba mi oldu mu diye umut ediyor insan. Bu son zaten bir daha ne belirti düsünücem ne adet en az 5 gün gecmeden test yapicam

Bizim eşimle ilk denemeydi bu ay. Olmazsa ben de önümüzdeki ay ovulasyon testi yapıp ilerleyecem. Hiç belirti melirti bakmıcam. Yoksa böyle her ay kafayı yerim. Geçmez zaman valla. Stresten de hiç olmaz çocuk😝

Ben ilk defa gördüm öyle silik gibi cizgi canim inan daha kötü oluyormus acaba mi oldu mu diye umut ediyor insan. Bu son zaten bir daha ne belirti düsünücem ne adet en az 5 gün gecmeden test yapicam
doğru oda zor hic gormemekde kötü hic anne olamicam gibi hisseidyirum

Günaydin kizlar dedigim gibi ağriyla uyandim ve regl oldum. Bu ay da yokmus nasipte napalim. Yeni ay yeni umutların baslangici olsun diyelim. Sizlerin güzel haberlerini bekliyorum 🌸🌸🌸
Çok şaşırdımmm.silik de olsa ikinci çizgi çıkmıştı senin. Ben de çarşambaya kadar bekleyeceğim olmazsam çarşamba bi daha test yaparım. Bugün veya yarın olmam lazım.

Back