- 9 Ekim 2019
- 1.357
- 1.742
- 83
- Konu Sahibi papatya7203
-
genelde beyazakinti hamilelik belirtisi insaallah hamilesimdir
Hayır öylece bekliyorumDok. Falan gitmedinmi ki
kesin sonic kantestiAy inşallah. Öyle diyen var ama bilemiyorum valla sonucu görmeden rahatlamak yok
Ne yazıkkı yaşadığım yerde hastane adı altında sağlık ocagı var ve ıdrarla bakıyorlar gebeliğecanim kendini kotu hissediyorsan bir doktora gorunmende fayda var hem kan tahlilide olursun hem icin rahatlamis olur
Yoktur die kormuyor musun?insallah vardir,rabbim hayirlisini versin,yinede gitmende fayda var gibiHayır öylece bekliyorum
Daha önce bi kez düşük yaptım boşuna heveslenmek istemiyorum korkuyorum yaniYoktur die kormuyor musun?insallah vardir,rabbim hayirlisini versin,yinede gitmende fayda var gibi
aynen inş vardır cnm benim yokmuş maalesefkizlar bugun benimde silik cizgi cikti test yarin tekrarliycam yarinda oyleyse saglik ocagina gidicem bende idrar testi yanılabiliyor ama kan testi yanilmaz
kuzum Rabbim hayirlisini nasip etsin bu idrar testlerine hic guvenmiyorum ben bosa umutlandiriyorlaraynen inş vardır cnm benim yokmuş maalesef
Anliyrm bende 3 kez kurtaj oldum umudunu yitirme rabbim verir insallah,kaç cikti sonucDaha önce bi kez düşük yaptım boşuna heveslenmek istemiyorum korkuyorum yani
Cokmu silik ne kadar sonra cikti,Ne kadar vardi batkizlar bugun benimde silik cizgi cikti test yarin tekrarliycam yarinda oyleyse saglik ocagina gidicem bende idrar testi yanılabiliyor ama kan testi yanilmaz
kana bktirdim yok çıktıkuzum Rabbim hayirlisini nasip etsin bu idrar testlerine hic guvenmiyorum ben bosa umutlandiriyorlar
Hayırlısı olsun canım, üzülmeKizlar adete 1hafta kala beta hcg 0.1 cıktı yine yok anlayacağınız.
Keske uzulmemek mumkun olsaHayırlısı olsun canım, üzülme
Canım cok korkuyorum. Bu sabah da bulantı ve carpıntıyla uyandım hala halsizlik var keyifsizlik var üstümde. Yine yüzüm ellerim yanıyor. Grip hapı alıyorum bikaç gündür. Hamileysem ve daha üçüncü haftadan böyleyse sonra neler olurbu dediklerin hamilelikte olan belirtiler canim istersen bir test yap
Yanlış çıkar tabi kuzum, benim iğne günüyle birlikte 9. Günüm ama yapmadım yapmayacam, hiç bir ağrım sızım yok, vajinamda hafif ıslaklık var regl olcam :) çünkü o regl olcağım zaman olurduKızlar çatlatma iğnesini 6 gün önce vurdurdum dünden beri adet ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum geçmiyo da bugün evde iş yaparken bile çok zorlandım belim fena halde ağrıyo test yapsam yanlış çıkar napacam ben
Henüz hiç test yapmadım bekliyorum hala adet olmadımAnliyrm bende 3 kez kurtaj oldum umudunu yitirme rabbim verir insallah,kaç cikti sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?