• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben sabah ilk idararla test yaptım negatif yunurtlama günlerimide biliyorum adet günüm bugün daha olmadım acaba hamilelik hala olabilir mi
Gec döllenme olabilir canim reglin gelmezse 3 gun sonra tekrarlarsin ki insaAllah hic gelmez eğer nasip olmuşsa❤🤲 elinde ovu testi varsa ondan yapsana canim oda gösteriyormus

Merhaba! Pcoluyum ve vajınusmusum😖 nisan ayında evlendım bir yöntemle hamıle kalmayı denıyorum en son ekım 15 de adet oldum gecen ay ov donemımı testle takıp ettım bu ay9 unda adet olmam gerekırken yıne olmadım ve leke geldı 😞 ve birçok belirtim var. Sureklı uyuma halsıslık hassasıyet sağ kasıt agrısı ellerde sısme. Sizin fıkrınız ne durumum hakkında

Sizleri okuduktan sonra sabah uyandım test yaptım ve negatıf hıcbısey yok ama ben adet olamıyorum 😤 2 aydır adet olmadım bu ay sadece lekelenmem oldu anlam veremıyorum vucudumda değişiklikler var ama bir sonuç yok 🤦🏻‍♀️

Rabbim en iyisini bilir, olumsuz durumlarda sabirli olup isyan ettirmemeyi nasip etsin ,ben bir saglikli cocuktan sonra,bir mol iki bos gebelik gecirdim ama hala umutluyum rabbim ne zaman isterse o zaman verir,bizden dua ve sabir istiyor,yeterki isyan etmeyelim :dua:
aynen kuzum onemli olanda bu zaten aslinda bu konuyu hayatinin merkezi haline getirneden oluruna Rabbine birakicaksin cok haklisin kuzum

Kızlar aranızda kendini halsiz hasta hisseden oldu mu ? Ya da yakınlarından duyan? Reglime 1 hafta kaldı ben aşırı halsiz hissediyorum sürekli uyumak istiyorum hasta gibiyim ve ateşler basıyor. Benim annem mesela hamileligini adet öncesinden anlamış belirtiler erken başlamış midesi bulanırmış olabiliyor demekki bazı bünyelerde erken belirtiler
bu dediklerin hamilelikte olan belirtiler canim istersen bir test yap

Sizleri okuduktan sonra sabah uyandım test yaptım ve negatıf hıcbısey yok ama ben adet olamıyorum 😤 2 aydır adet olmadım bu ay sadece lekelenmem oldu anlam veremıyorum vucudumda değişiklikler var ama bir sonuç yok 🤦🏻‍♀️
canim kendini kotu hissediyorsan bir doktora gorunmende fayda var hem kan tahlilide olursun hem icin rahatlamis olur

Regl olmadan önceki hiçbir belirtim yok tek regl belirtim aşırı gerginlik sinirlilik olur pamuk gibiyim 🙄 bilemedim açıkçası eşim hamilesin sen hissediyorum diyip diyip duruyor. Bende rüya gördüm daha önce ama iste bi umut çok teşekkür ederim canım dinlediğin için çok doluydum valla 🥺
test yaptin mi canim

gunaydin kizlar regle ne kadar kaldi nasil geciyor hafta sonunuz
gergin 1hafta kaldı dun kalpcarpintim oldu ilkdefa kantahlili verdim bugun sonuçlari alacam buarada betahcg bakmak istedim ki 6gün ancak oldu iliskiden sonra ama yinede bakmak istedim 15inde birliktelik yasamsitum.

Günaydin kizlar dedigim gibi ağriyla uyandim ve regl oldum. Bu ay da yokmus nasipte napalim. Yeni ay yeni umutların baslangici olsun diyelim. Sizlerin güzel haberlerini bekliyorum 🌸🌸🌸

Günaydın kUzum , peki geçmiş miydi senin günün 😔 hamilelik yoksa nasıl testlerde çift çizgi çıkıyor deli edecek bu testler beni ya

Back