- 9 Ekim 2019
- 1.357
- 1.742
- 83
- Konu Sahibi papatya7203
-
Ben ilk defa gördüm öyle silik gibi cizgi canim inan daha kötü oluyormus acaba mi oldu mu diye umut ediyor insan. Bu son zaten bir daha ne belirti düsünücem ne adet en az 5 gün gecmeden test yapicamokadar testyaptim birkere ikinici çizgiyi silik bile goremedim
Ben ilk defa gördüm öyle silik gibi cizgi canim inan daha kötü oluyormus acaba mi oldu mu diye umut ediyor insan. Bu son zaten bir daha ne belirti düsünücem ne adet en az 5 gün gecmeden test yapicam
Resmen vücudumuz bize oyun oynuyorNe bileyim canim bende anlamadim 3 gün gecmisti.aTestler mi bozuk bende mi cinslik var bilmiyorumNe bileyim canim bende anlamadim 3 gün gecmisti. Testler mi bozuk bende mi cinslik var bilmiyorum
doğru oda zor hic gormemekde kötü hic anne olamicam gibi hisseidyirumBen ilk defa gördüm öyle silik gibi cizgi canim inan daha kötü oluyormus acaba mi oldu mu diye umut ediyor insan. Bu son zaten bir daha ne belirti düsünücem ne adet en az 5 gün gecmeden test yapicam
Oda iste biz insana zor geliyor bazen,en hayırlısı olsun hakkimizdaaynen kuzum onemli olanda bu zaten aslinda bu konuyu hayatinin merkezi haline getirneden oluruna Rabbine birakicaksin cok haklisin kuzum
Sonuç ciktimigergin 1hafta kaldı dun kalpcarpintim oldu ilkdefa kantahlili verdim bugun sonuçlari alacam buarada betahcg bakmak istedim ki 6gün ancak oldu iliskiden sonra ama yinede bakmak istedim 15inde birliktelik yasamsitum.
2 gün önce yaptım yani bat gününde ama negatiftitest yaptin mi canim
1230 gitcm cnmSonuç ciktimi
Aynen canım yokmuş:) bir ömür mutlu olsun inşallah güzel güzel bebeleriniz olsunBen sen 15 Temmuz ☺Çok bir şey yokmış aramızda da
genelde beyazakinti hamilelik belirtisi insaallah hamilesimdirGünaydın kızlar, regle son 7’deyim.
Benim şişkinlik, kasıkta batma ve göğüs hassasiyeti devam. Ara ara beyaz akıntı ve regl olacak gibi ağrı oluyor.
1230 gitcm cnm
Gectimi gununGünaydın hanımlar bende stresten adet olamıyorum sanırımm
Çıldıracağımmmm
agzinbalyesinbi an deger 1230 die algiladimmm
Amin inşallah canım , sen de şok mutlu olAynen canım yokmuş:) bir ömür mutlu olsun inşallah güzel güzel bebeleriniz olsun
Evet bugün 4 gün geçtiGectimi gunun
Cümletenagzinbalyesin
Dok. Falan gitmedinmi kiEvet bugün 4 gün geçti
Çok şaşırdımmm.silik de olsa ikinci çizgi çıkmıştı senin. Ben de çarşambaya kadar bekleyeceğim olmazsam çarşamba bi daha test yaparım. Bugün veya yarın olmam lazım.Günaydin kizlar dedigim gibi ağriyla uyandim ve regl oldum. Bu ay da yokmus nasipte napalim. Yeni ay yeni umutların baslangici olsun diyelim. Sizlerin güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?