- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 32
- Konu Sahibi papatya7203
-
kuzum kan vermeye ne zaman gidiceksinKızlar tünaydın
sabah eşim giderken uyandim agrim vardi biraz ufak tefek bisey attim agzima kas gevsetici ictim felden köpük tablet. Yoksa adet oldugum anda hastanelik olurum mecbur ictim. 9 gibi tekrar uyudum simdi uyandim. Hafif agri var ama olmadim su 1 saat icinde olmazsam olmam bugünde. Cünkü ben sabahlari olurum hep 7-8-9 araliginda agri şiddetiyle uyandirir böyle zehir gibi bi agri zorla biseyler yer arvales ve kas gevsetici icer kivranmaya baslarim. 4 gün agriyla araliksiz gecer.
Yani suan hafif bi agri var dünkü gibi. üşütme agrisi gibi. Hayirlisi bakalim bugün neler olacak.
Güzel bir gün olsun çiçeklerim Tünaydinnnnnn
kuzum kan vermeye ne zaman gidiceksin
hamilr kalanlar ama hep o regl agrisi gibi bir agridan bahsediyordu hayirlisi kuzum guzel haberlerini bekliyoruzEşimle konustuk canim yarinda regl olmazsam aksam acile gidicez kan vermeye sonuc cabuk cikiyor o zaman. Hafif agrim devam ediyor. Hayirlisi yarin hersey netleşir bugün olmazsam. Olacakmisim gibi geliyor ama bana
tmmcnm sagolasin kanda 1haftada çıkar mı
ben kalp ağrım vardı kalbe gıtım orası kantestı ıstedı oyuzden zaten sonuc bellı olacakda oyuzden ısteeişte tam belli değil, ama çıkan da var. Önce idrar testi yapıp pozitifse kana baktırmakta fayda var bence. Ben de öyle yapıcam haftaya.
8 gun kaldi canım dua et bana da Rabbim herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaAllahİnşallah canım adetine kaç gün var senin
gecmis olsun kuzum kalp icin digeri icinde guzel haberlerini bekliyiruz kuzumben kalp ağrım vardı kalbe gıtım orası kantestı ıstedı oyuzden zaten sonuc bellı olacakda oyuzden ıstee
benimde 9 gun kaldi8 gun kaldi canım dua et bana da Rabbim herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaAllah❤
InsaAllah Rabbim hayirlisiyla sağlıkla herkesin kucağını doldursun bu ay güzel haberlerle bitsin inşaAllah canimbenimde 9 gun kaldi
ay keske ama umudum yok yaagecmis olsun kuzum kalp icin digeri icinde guzel haberlerini bekliyiruz kuzum
Benim bir tane var 5 yasinda,sonraki 3 gebelik sıkıntılı maaleseffaynen kuzum ilk olucak senin
Bende testlerim gelsin baslicamAynen 8 gün kaldı. Haftaya hafta ortası bi test yapıcam.
Çok geçmiş olsun canımben kalp ağrım vardı kalbe gıtım orası kantestı ıstedı oyuzden zaten sonuc bellı olacakda oyuzden ıstee
sagolasin yeni cikti stresten herhalde birden oldu anlamadım cok taktim ondan herhaldeÇok geçmiş olsun canım
Hadi bakalım inşallah hayırlı bir çocuğun olur sana hem bu dünyada hemde ahirette cenneti yaşatması dileğiyle8 gun kaldi canım dua et bana da Rabbim herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaAllah❤
Kızlar ben sabah ilk idararla test yaptım negatif yunurtlama günlerimide biliyorum adet günüm bugün daha olmadım acaba hamilelik hala olabilir miInsaAllah Rabbim hayirlisiyla sağlıkla herkesin kucağını doldursun bu ay güzel haberlerle bitsin inşaAllah canim❤
aynen bende ayni durumKızlar benim test yapmama son 1 hafta ama umud 0
ben hatta öylesine yaptim negatiffKızlar benim test yapmama son 1 hafta ama umud 0
seninde mi belirtiler yok oldu canim aynrn bende de bir seyde hissetmiyorumKızlar benim test yapmama son 1 hafta ama umud 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?