• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insallah canim oyledir 😊 tesekkur ederim yazdigin icin
Rabbim en iyisini bilir, olumsuz durumlarda sabirli olup isyan ettirmemeyi nasip etsin ,ben bir saglikli cocuktan sonra,bir mol iki bos gebelik gecirdim ama hala umutluyum rabbim ne zaman isterse o zaman verir,bizden dua ve sabir istiyor,yeterki isyan etmeyelim :dua:

Kızlar aranızda kendini halsiz hasta hisseden oldu mu ? Ya da yakınlarından duyan? Reglime 1 hafta kaldı ben aşırı halsiz hissediyorum sürekli uyumak istiyorum hasta gibiyim ve ateşler basıyor. Benim annem mesela hamileligini adet öncesinden anlamış belirtiler erken başlamış midesi bulanırmış olabiliyor demekki bazı bünyelerde erken belirtiler

Kızlar aranızda kendini halsiz hasta hisseden oldu mu ? Ya da yakınlarından duyan? Reglime 1 hafta kaldı ben aşırı halsiz hissediyorum sürekli uyumak istiyorum hasta gibiyim ve ateşler basıyor. Benim annem mesela hamileligini adet öncesinden anlamış belirtiler erken başlamış midesi bulanırmış olabiliyor demekki bazı bünyelerde erken belirtiler
Evet kisiden kisiye degisiyor,

2 gün geciktim. Günü gününe saati saatine gelen Regl bu ay gelmedi. Kasık ve bel ağrılarım arttı, halsizlik çok fazla 😥 dün test yaptım negatif çıktı 🥺

4 aydır o kadar çok belirti yasıyorum ki ama hep sonu hüsran adetime iki gün var yoğun akıntı ve kasık ağrısındanbaşka bir şey yok

Geç döllenme olabiliyor bazen bir iki gün daha bekle o halde bit daha test yaparsın inşallah vardır
Regl olmadan önceki hiçbir belirtim yok tek regl belirtim aşırı gerginlik sinirlilik olur pamuk gibiyim 🙄 bilemedim açıkçası eşim hamilesin sen hissediyorum diyip diyip duruyor. Bende rüya gördüm daha önce ama iste bi umut çok teşekkür ederim canım dinlediğin için çok doluydum valla 🥺

Regl olmadan önceki hiçbir belirtim yok tek regl belirtim aşırı gerginlik sinirlilik olur pamuk gibiyim 🙄 bilemedim açıkçası eşim hamilesin sen hissediyorum diyip diyip duruyor. Bende rüya gördüm daha önce ama iste bi umut çok teşekkür ederim canım dinlediğin için çok doluydum valla 🥺
Canım benimm hepimiz aynı dertten muzdaribiz burda konuştukça iyi oluyoruz , hiç lafı olmaz . Bence kan testi varr bir kaç güne adet olmazsan inşallah olmazsın benim de bugünü saymaZsak bir günüm kalıyor adete ben hissediyorum adet olacağım 😔

Canım benimm hepimiz aynı dertten muzdaribiz burda konuştukça iyi oluyoruz , hiç lafı olmaz . Bence kan testi varr bir kaç güne adet olmazsan inşallah olmazsın benim de bugünü saymaZsak bir günüm kalıyor adete ben hissediyorum adet olacağım 😔
inşallah yanlış hissediyorsun da bebeğin seninledir canım 🥰

:emir_bebek:Arkadaslar ben buraya yeni katildim ve cok heycanliyim bat 31 aralik sizde biliyorsunuz ki beklemek cok heycanlı buraya gun gun belirtilerimizi yazmaya ne dersiniz biz bu ay regl bittikten bir gun sonra calismalara basladik suan icin 12 aralik haric hep degerlendirdik bu ara cok halsizlik ve sag kasigimda batmalar var bir cok usuyorum bir yaniyorum sizde neler var
Benimde 27 kasimdi adetime 3 gün var günümden önce oluyorum adetime 10 gün kala göğüs uçlarim ağriyo sonra ayaklarim çekiliyo bir de iştahim açildi çok istiyorum bu ay anne olmayi 1.5 yıldır hep bu belirtileri yaşiyorum hepsinde umutlandim artik umudum kalmadi inşallah rabbim herkese nasip eder

Hiç şaşmadı bu zamana kadar adetim bi evlendiğim ay şaştı hep düzenli olurdu şüpheleniyorum çok ama nasip
Benimde ilk aylarda değişti adet düzenim daha çok olmadı evleneli ama şimdi 28 günde bir oluyorum geçen ay iki gün erken oldu , inşallah şüphen boşa çıkmaz yüzün güler 🥰

Back