- Konu Sahibi papatya7203
-
Güzel haberlerini bekliyorum arkadaşım eğer olur ya sonuç olumsuz çıkar çok üzülme hayal kırıklığı olmasın eşinin sorununu düzeltecek kürler var yapmadıysan eğer ondan yaparsın , hepimiz mucizemizi bekliyorız rabbim duy sesimizi
[/QUOTE
Yok canim üzülmeyeceğim ben her kosulda tevekkül ettim. Hayirlisi ise olsun diye dua ediyorum hep. Rabbim mübarek gün en dogru zamanda hayirlisiysa nadip etsin hepimize❤
Amin inşallah arkadaşım inşallahYok cani
insallah kuzumMerhaba kızlar. Bende önce kendimi tanıtayım.
27 yaşındayım. Eşim 30 yasında. 9 aydır bebiş çalışmalarına devam ediyoruz.
BAT 19’ydu ama olmadım, adetlerim düzenli ve 28 günde bir olurum adet.
Belirti olarak ara ara yoklayan adet sancısı hafif hafif, arada midemde çakmak yakıp söndürüyorlar gibi. Bazen sol bazen sağ göğüs ucumda yanma hissi veya herhangi bi noktasında durduk yere zonklama.
Pazartesi gününün akşamına kadar adet olmazsam kan vermeye gidicem direkt
İnsallah bebişlerimiz bizimledir
9gun çok erken canım yapmak için. Ben bile 4 gün öncesinden yaptığıma pişman oldum.kizlar gunaydin ne yapiyorsunuz guzel haber alan arkadaslarimiz var ne guzel mutlu oluyorum boyle guzel haberlere benimde daha 9 gun var sabah dayanamadim test yaptim tabiki negatif nerdeyse hic bir belirtim kalmadi sadece arada kasik batmalari kalcama vuruyor o da cok hafif birde cenemde sivilceler cikti ama adete yakin cikar zaten bakalim
Benimde sekiz gun var,testlerimi bekliyrm cok zormus ya allahım kimsenin basina vermesinkizlar gunaydin ne yapiyorsunuz guzel haber alan arkadaslarimiz var ne guzel mutlu oluyorum boyle guzel haberlere benimde daha 9 gun var sabah dayanamadim test yaptim tabiki negatif nerdeyse hic bir belirtim kalmadi sadece arada kasik batmalari kalcama vuruyor o da cok hafif birde cenemde sivilceler cikti ama adete yakin cikar zaten bakalim
Ilkmi olursa insallahkizlar gunaydin ne yapiyorsunuz guzel haber alan arkadaslarimiz var ne guzel mutlu oluyorum boyle guzel haberlere benimde daha 9 gun var sabah dayanamadim test yaptim tabiki negatif nerdeyse hic bir belirtim kalmadi sadece arada kasik batmalari kalcama vuruyor o da cok hafif birde cenemde sivilceler cikti ama adete yakin cikar zaten bakalim
biliyorum kuzum erken oldugunu ama duramadim9gun çok erken canım yapmak için. Ben bile 4 gün öncesinden yaptığıma pişman oldum.RujsuzRuhsuzum tebrik ederim canım inşallah bebis vardır ikimizin durumu aynı gidiyor bakalım benim adet geçecek mi?
Kizlar dayanamadim 1 saatlik idrarla yaptim böyle flu gibi bise goruyorum yada uyduruyorum sizce
Erken canım daha sabret birazkizlar gunaydin ne yapiyorsunuz guzel haber alan arkadaslarimiz var ne guzel mutlu oluyorum boyle guzel haberlere benimde daha 9 gun var sabah dayanamadim test yaptim tabiki negatif nerdeyse hic bir belirtim kalmadi sadece arada kasik batmalari kalcama vuruyor o da cok hafif birde cenemde sivilceler cikti ama adete yakin cikar zaten bakalim
Benimde sekiz gun var,testlerimi bekliyrm cok zormus ya allahım kimsenin basina vermesin
Döllenme zamanına göre değişiyor sanıyorum. Reglden sonra çıkan da var, 6-7. Haftada çıkan da yanlış bilmiyorsamKızlar ultrasonda gebelik ilk ne zaman çıkar
en erken rehlden sonramı kanda nezaman çıkıyorDöllenme zamanına göre değişiyor sanıyorum. Reglden sonra çıkan da var, 6-7. Haftada çıkan da yanlış bilmiyorsam
en erken rehlden sonramı kanda nezaman çıkıyor
reglden önce test yapıp çıkanların yani erken dölleme olanların hemen görünmüyor bildiğim kadarıyla. Testten bi hafta sonra falan kese görünüyor. Kaç oluyoryaklaşık 5 hafta sanırım. Doktorun yönlendirmesine göre tabii.
tmmcnm sagolasin kanda 1haftada çıkar mıreglden önce test yapıp çıkanların yani erken dölleme olanların hemen görünmüyor bildiğim kadarıyla. Testten bi hafta sonra falan kese görünüyor. Kaç oluyoryaklaşık 5 hafta sanırım. Doktorun yönlendirmesine göre tabii.
gunler cabucak gecer insallah canimBenimde sekiz gun var,testlerimi bekliyrm cok zormus ya allahım kimsenin basina vermesin
aynen kuzum ilk olucak seninIlkmi olursa insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?