• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tünaydın 😂
sabah eşim giderken uyandim agrim vardi biraz ufak tefek bisey attim agzima kas gevsetici ictim felden köpük tablet. Yoksa adet oldugum anda hastanelik olurum mecbur ictim. 9 gibi tekrar uyudum simdi uyandim. Hafif agri var ama olmadim su 1 saat icinde olmazsam olmam bugünde. Cünkü ben sabahlari olurum hep 7-8-9 araliginda agri şiddetiyle uyandirir böyle zehir gibi bi agri zorla biseyler yer arvales ve kas gevsetici icer kivranmaya baslarim. 4 gün agriyla araliksiz gecer.
Yani suan hafif bi agri var dünkü gibi. üşütme agrisi gibi. Hayirlisi bakalim bugün neler olacak.
Güzel bir gün olsun çiçeklerim Tünaydinnnnnn 🌸🌺🌼🌸🌼🌺
kuzum kan vermeye ne zaman gidiceksin

Eşimle konustuk canim yarinda regl olmazsam aksam acile gidicez kan vermeye sonuc cabuk cikiyor o zaman. Hafif agrim devam ediyor. Hayirlisi yarin hersey netleşir bugün olmazsam. Olacakmisim gibi geliyor ama bana 😑
hamilr kalanlar ama hep o regl agrisi gibi bir agridan bahsediyordu hayirlisi kuzum guzel haberlerini bekliyoruz

InsaAllah Rabbim hayirlisiyla sağlıkla herkesin kucağını doldursun bu ay güzel haberlerle bitsin inşaAllah canim🤲
Kızlar ben sabah ilk idararla test yaptım negatif yunurtlama günlerimide biliyorum adet günüm bugün daha olmadım acaba hamilelik hala olabilir mi

Back