• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok cani
Güzel haberlerini bekliyorum arkadaşım eğer olur ya sonuç olumsuz çıkar çok üzülme hayal kırıklığı olmasın eşinin sorununu düzeltecek kürler var yapmadıysan eğer ondan yaparsın , hepimiz mucizemizi bekliyorız rabbim duy sesimizi ❤️🤲🏻🥰
[/QUOTE
Yok canim üzülmeyeceğim ben her kosulda tevekkül ettim. Hayirlisi ise olsun diye dua ediyorum hep. Rabbim mübarek gün en dogru zamanda hayirlisiysa nadip etsin hepimize 🙏🌸

Merhaba kızlar. Bende önce kendimi tanıtayım.
27 yaşındayım. Eşim 30 yasında. 9 aydır bebiş çalışmalarına devam ediyoruz.
BAT 19’ydu ama olmadım, adetlerim düzenli ve 28 günde bir olurum adet.
Belirti olarak ara ara yoklayan adet sancısı hafif hafif, arada midemde çakmak yakıp söndürüyorlar gibi. Bazen sol bazen sağ göğüs ucumda yanma hissi veya herhangi bi noktasında durduk yere zonklama.
Pazartesi gününün akşamına kadar adet olmazsam kan vermeye gidicem direkt 🤩
İnsallah bebişlerimiz bizimledir 🤩🤩
insallah kuzum

kizlar gunaydin ne yapiyorsunuz guzel haber alan arkadaslarimiz var ne guzel mutlu oluyorum boyle guzel haberlere benimde daha 9 gun var sabah dayanamadim test yaptim tabiki negatif nerdeyse hic bir belirtim kalmadi sadece arada kasik batmalari kalcama vuruyor o da cok hafif birde cenemde sivilceler cikti ama adete yakin cikar zaten bakalim

kizlar gunaydin ne yapiyorsunuz guzel haber alan arkadaslarimiz var ne guzel mutlu oluyorum boyle guzel haberlere benimde daha 9 gun var sabah dayanamadim test yaptim tabiki negatif nerdeyse hic bir belirtim kalmadi sadece arada kasik batmalari kalcama vuruyor o da cok hafif birde cenemde sivilceler cikti ama adete yakin cikar zaten bakalim
9gun çok erken canım yapmak için. Ben bile 4 gün öncesinden yaptığıma pişman oldum. RujsuzRuhsuzum RujsuzRuhsuzum tebrik ederim canım inşallah bebis vardır ikimizin durumu aynı gidiyor bakalım benim adet geçecek mi?

Benimde sekiz gun var,testlerimi bekliyrm cok zormus ya allahım kimsenin basina vermesin

Ilkmi olursa insallah

Kızlar tünaydın 😂
sabah eşim giderken uyandim agrim vardi biraz ufak tefek bisey attim agzima kas gevsetici ictim felden köpük tablet. Yoksa adet oldugum anda hastanelik olurum mecbur ictim. 9 gibi tekrar uyudum simdi uyandim. Hafif agri var ama olmadim su 1 saat icinde olmazsam olmam bugünde. Cünkü ben sabahlari olurum hep 7-8-9 araliginda agri şiddetiyle uyandirir böyle zehir gibi bi agri zorla biseyler yer arvales ve kas gevsetici icer kivranmaya baslarim. 4 gün agriyla araliksiz gecer.
Yani suan hafif bi agri var dünkü gibi. üşütme agrisi gibi. Hayirlisi bakalim bugün neler olacak.
Güzel bir gün olsun çiçeklerim Tünaydinnnnnn 🌸🌺🌼🌸🌼🌺

Erken canım daha sabret biraz 😁

en erken rehlden sonramı kanda nezaman çıkıyor

reglden önce test yapıp çıkanların yani erken dölleme olanların hemen görünmüyor bildiğim kadarıyla. Testten bi hafta sonra falan kese görünüyor. Kaç oluyor 🤔yaklaşık 5 hafta sanırım. Doktorun yönlendirmesine göre tabii.

reglden önce test yapıp çıkanların yani erken dölleme olanların hemen görünmüyor bildiğim kadarıyla. Testten bi hafta sonra falan kese görünüyor. Kaç oluyor 🤔yaklaşık 5 hafta sanırım. Doktorun yönlendirmesine göre tabii.
tmmcnm sagolasin kanda 1haftada çıkar mı

Back