- Konu Sahibi papatya7203
Benimkide 29 unda bende erken baslicam testeaynen canim haftaya yapicam bakalim test bende oyle dusunuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkide 29 unda bende erken baslicam testeaynen canim haftaya yapicam bakalim test bende oyle dusunuyorum
benimde 10 gun10 gün var daha
Bende görüyorum hamilesin sanırım yaaKizlar dayanamadim 1 saatlik idrarla yaptim böyle flu gibi bise goruyorum yada uyduruyorum sizce
Bende görüyorum hamilesin sanırım yaa
hamilesinbende gordum tebriklerAyyy olabilir mi ki yaaa
Evet görünüyor, kaç gün gecti ,yada gectimi
Ayyy insallah yaaa olursa mucize olacak cünkühamilesinbende gordum tebrikler
insalah darisi basinaAyyy insallah yaaa olursa mucize olacak cünkü
Hemen miKizlar dayanamadim 1 saatlik idrarla yaptim böyle flu gibi bise goruyorum yada uyduruyorum sizce
Bayagi görünüyor,insallah rabbim en hayirli sekilde nasip eder insallahBugün 2. Günü dayanamadim 1 saatlik idrarla yaptim biraz önce canim
İlk bi heyecan baktim 1 dk sonra yoktu bisey 10 dk sonra filan baktim o zaman gordum canim . İnsallah vardir yaa dua edin olur mu mucize olacak cunku olmuyor bebegimiz normal yolla cok zor esimin sperm sayisi cok dusuk diye ilac takviye kur yaptik bu ay.Hemen mi
Çıktı ben de görüyorum canım
Ahh insallah kizlar insallah isteyen herkes hepimiz bu duyguyu yasariz hayirlisiysa bigümBayagi görünüyor,insallah rabbim en hayirli sekilde nasip eder insallah
Canım benimm bu mübarek Cuma gününde rabbim yüzünüzü güldürsün adet günün geldiyse git kan ver inşallah vardırİlk bi heyecan baktim 1 dk sonra yoktu bisey 10 dk sonra filan baktim o zaman gordum canim . İnsallah vardir yaa dua edin olur mu mucize olacak cunku olmuyor bebegimiz normal yolla cok zor esimin sperm sayisi cok dusuk diye ilac takviye kur yaptik bu ay.
Amin canim inşallah yüreğine saglik ❤Canım benimm bu mübarek Cuma gününde rabbim yüzünüzü güldürsün adet günün geldiyse git kan ver inşallah vardır
Bizi de bilgilendir olur mu böyle imkansız diye düşünüyorsun ya sen eğer var sa ben de en a senin kadar Sevinicem allah kimsenin kucağını boş bırakmasınAmin canim inşallah yüreğine saglik ❤
Tabii ki veririm canim insallah rabbim isteyen herkese önce baskalarina icinde banada nasip etsin. İlk sana yazicam varsa eğer ❤Bizi de bilgilendir olur mu böyle imkansız diye düşünüyorsun ya sen eğer var sa ben de en a senin kadar Sevinicem allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Güzel haberlerini bekliyorum arkadaşım eğer olur ya sonuç olumsuz çıkar çok üzülme hayal kırıklığı olmasın eşinin sorununu düzeltecek kürler var yapmadıysan eğer ondan yaparsın , hepimiz mucizemizi bekliyorız rabbim duy sesimiziTabii ki veririm canim insallah rabbim isteyen herkese önce baskalarina icinde banada nasip etsin. İlk sana yazicam varsa eğer ❤