• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar. Bende önce kendimi tanıtayım.
27 yaşındayım. Eşim 30 yasında. 9 aydır bebiş çalışmalarına devam ediyoruz.
BAT 19’ydu ama olmadım, adetlerim düzenli ve 28 günde bir olurum adet.
Belirti olarak ara ara yoklayan adet sancısı hafif hafif, arada midemde çakmak yakıp söndürüyorlar gibi. Bazen sol bazen sağ göğüs ucumda yanma hissi veya herhangi bi noktasında durduk yere zonklama.
Pazartesi gününün akşamına kadar adet olmazsam kan vermeye gidicem direkt 🤩
İnsallah bebişlerimiz bizimledir 🤩🤩

Kizlar dayanamadim 1 saatlik idrarla yaptim böyle flu gibi bise goruyorum yada uyduruyorum sizce

Eklentiler

• 20191220_214318.jpg
    20191220_214318.jpg
    111,6 KB · Görüntüleme: 50
İlk bi heyecan baktim 1 dk sonra yoktu bisey 10 dk sonra filan baktim o zaman gordum canim . İnsallah vardir yaa dua edin olur mu mucize olacak cunku olmuyor bebegimiz normal yolla cok zor esimin sperm sayisi cok dusuk diye ilac takviye kur yaptik bu ay.
Canım benimm bu mübarek Cuma gününde rabbim yüzünüzü güldürsün adet günün geldiyse git kan ver inşallah vardır ❤️

Tabii ki veririm canim insallah rabbim isteyen herkese önce baskalarina icinde banada nasip etsin. İlk sana yazicam varsa eğer 😍😘🙏
Güzel haberlerini bekliyorum arkadaşım eğer olur ya sonuç olumsuz çıkar çok üzülme hayal kırıklığı olmasın eşinin sorununu düzeltecek kürler var yapmadıysan eğer ondan yaparsın , hepimiz mucizemizi bekliyorız rabbim duy sesimizi ❤️🤲🏻🥰

Back