Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım. burdayım dermişim![]()
hoş geldin.nerdesin yaa bende seni arıyorum sabahtan
![]()
mmousee
ya kızlaar bu arada ben geçen sene olan çekilişte alınanlara baktım koca koca paketlerde bir sürü hediye alınmış. çeşit yapmışlar heeppp onları görünce şimdi napcam diye düşünmeye başladım tek bişey alıp göndermek olmaz..
ya kızlaar bu arada ben geçen sene olan çekilişte alınanlara baktım koca koca paketlerde bir sürü hediye alınmış. çeşit yapmışlar heeppp onları görünce şimdi napcam diye düşünmeye başladım tek bişey alıp göndermek olmaz..
o benimde ilgimi çekti
oldu canım başka aklına gelirse yaz istersen.Ben benimkine sesleniyorum yazmayı unutmuşum peluş oyuncaklara bayılırım![]()
ya benim kurbanım çok detaylı tanıtmamış kendini sadece bikaç ipucu var elimde fikir olarak
keşke daha detaylı anlatsa
gerçi bende çok detay yazmadım ama yazabilirimkatilim istesin yeter
hoşgeldin canım. burdayım dermişim![]()
ya benim kurbanım çok detaylı tanıtmamış kendini sadece bikaç ipucu var elimde fikir olarak
canım eğer bulamazsan diye panduflara bir alternatif de düşün istersen.panduf bulamazsan onu alırsın.
sen kurbanının kim olduğu de biz kimseye demeyiz gizli gizli kendini tanıtmasını sağlarız![]()
kızlar hedıyelerın çokluguna bakmayın lutfen bana gelen hedıye kımseye gelmemıştır resmen alay konusuydu yaa ben böyle rezalet görmemıştım toz bezlerı olur ya onun kuması bıle daha ıyıdır bır elbıse geldı ne bır etıket var ne baska bışı beden yerı makazla kesılmış ayrıca sokuk yerlerıde var hatta resımlerı hala albumumde var dıleyen bakabılır:))))
kızlar hedıyelerın çokluguna bakmayın lutfen bana gelen hedıye kımseye gelmemıştır resmen alay konusuydu yaa ben böyle rezalet görmemıştım toz bezlerı olur ya onun kuması bıle daha ıyıdır bır elbıse geldı ne bır etıket var ne baska bışı beden yerı makazla kesılmış ayrıca sokuk yerlerıde var hatta resımlerı hala albumumde var dıleyen bakabılır:))))