ayın 27 sine kadarmış canım gönderme tarihi
ooo çok iyi, tam 27sinde gönderirim artık
teşekkürler canım
benim kurbanım çok zorlu yaaa
yazdıklarını okudumda napcam bilemiyorum
bende ya kızlar bu arada faceden oyun oynayanınız varmı garden of time oyunun ismi
canlarım benim hepinize gönderdim eger çekiliş bilgileri gelmeyen varsa rica edicem bana bilgi versin
hepinize bol alışverişli keyifli heycanlı alışveriş diliyorum
:119::119::119:
acaba benim katilim kim hiçte ipucu veren yok kızlar kurbanlarınız hakkında biraz ipucu versenize ya
Olmazzzzz ipucu yok şekerim malesefff
Ama ben de acayip merak ediyorum katilimi, huyum kurusunn
merak güzeldir hem bu merakın sonunda hem sevinmek hem de sevindirmek olduğu için daha da güzel.
bu ay hiç bitmicekmiş gibi geliyor kızlar ya neden acaba
benim hediyeler hazır sadece don kaldı aslında oda hazır olurdu ama ben bi yerde çok hoş bir aksesuarın içinde kırmızı don görmüştüm çekilişten önce ama o zaman kurmanımın
ölçülerini bilmiyordum alamadım keşke alsaymışım ölçüleri tutuyormuş şimdi aklım onda kaldı onu almak isiyorum inşallah bimrmiştir eminim kurbanım içindeki kırmızı dondan çok
kutusunu beğenecek çünkü ben içinden çok dışına bayıldım
bana bişi gelmedi :2:
acaba benim katilim kim hiçte ipucu veren yok kızlar kurbanlarınız hakkında biraz ipucu versenize ya
benim hediyeler hazır sadece don kaldı aslında oda hazır olurdu ama ben bi yerde çok hoş bir aksesuarın içinde kırmızı don görmüştüm çekilişten önce ama o zaman kurmanımın
ölçülerini bilmiyordum alamadım keşke alsaymışım ölçüleri tutuyormuş şimdi aklım onda kaldı onu almak isiyorum inşallah bimrmiştir eminim kurbanım içindeki kırmızı dondan çok
kutusunu beğenecek çünkü ben içinden çok dışına bayıldım
kızlar günaydın bayadır girememdim çekilişler yapılmış heyecan başlamış :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?