Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlarr çok mutluyum çünkü hediyelerim geldiiiiiiiii
katilim fulya1234 canım benim hepsi çoook güzel hediyeleriminn.. tek tek fotoğrafladım hepsini ama pc bana yamuk yaptı hafıza kartını okumuyor onunla uğraşıyorum halledince ekleyeceğim fotoları katilim benim ellerine, yüreğine sağlık
katilim fulya1234 canım benim hepsi çoook güzel hediyeleriminn.. tek tek fotoğrafladım hepsini ama pc bana yamuk yaptı hafıza kartını okumuyor onunla uğraşıyorum halledince ekleyeceğim fotoları katilim benim ellerine, yüreğine sağlık
Güle güle kullan hediyelerini tatlımmmmKatilinin kesesine bereketttt
Resimleri heyecanla bekliyoruzzzzzz
hadi gözünaydııın cnm güle güle kullan katiliin kesesineee bereketler yağsııın
Güle güle kullan hediyelerini tatlımmmmKatilinin kesesine bereketttt
Resimleri heyecanla bekliyoruzzzzzz
hadi gözünaydııın cnm güle güle kullan katiliin kesesineee bereketler yağsııın
selam kızlar.ben geldim bayadır giremiyordum.eşimle tartıştım evi terkettim.geldim kızımla ikimiz üşütmüşüz heralde 2 gündür hasta hasta öldük.katilimle konuşuyoruz telefonda ama hala kim olduğunu söylemedi.çok tatlı sesi var. anladığım kadarıyla evli.kurbanım hediyelerini perşembe gönderecektim ama çalışıyorum demiştin hafta sonuna denk gelmesin istemiştin.pazartesi söz göndericem.sanırım çarşamba yada perşembe geçer eline.kurbanım sana aldığım hediyelerin içinde kızım paketinin birini parçalamış ama içindeki duruyor.kusura bakma farklı bir kutuya koydum onuda cnm.sadece kırmızı donun kaldı.süslü püslü olsun diye bakınıyorum.bugün baktım zilli vardı ama çok sıradan duruyordu.yarın onuda hallettimmi akşam da hediye paketinde süsledim mi tamamdır.
selam kızlar.ben geldim bayadır giremiyordum.eşimle tartıştım evi terkettim.geldim kızımla ikimiz üşütmüşüz heralde 2 gündür hasta hasta öldük.katilimle konuşuyoruz telefonda ama hala kim olduğunu söylemedi.çok tatlı sesi var. anladığım kadarıyla evli.kurbanım hediyelerini perşembe gönderecektim ama çalışıyorum demiştin hafta sonuna denk gelmesin istemiştin.pazartesi söz göndericem.sanırım çarşamba yada perşembe geçer eline.kurbanım sana aldığım hediyelerin içinde kızım paketinin birini parçalamış ama içindeki duruyor.kusura bakma farklı bir kutuya koydum onuda cnm.sadece kırmızı donun kaldı.süslü püslü olsun diye bakınıyorum.bugün baktım zilli vardı ama çok sıradan duruyordu.yarın onuda hallettimmi akşam da hediye paketinde süsledim mi tamamdır.
gözün aydın canım iyi günlerde kullan
fulya kesene bereket
yaaaa
umarım herşey yoluna girer canım çok çok geçmiş olsun kendinize dikkat edin
hoşgeldin canım.Geçmiş olsun bu arada havalar soğuk dikkaet etmek lazım.İnşallah eşinlede en kısa zamanda sorununuzu çözersiniz.
aaa bu yıl ki çekilişi kaçırdıım :26:
hiç denk gelmemişti yapılmıyo sandım off ya
neyse kızçeler hepiniz hediyelerinizi güle güle kullanın
şimdiden mutlu umutlu nice seneler herkese
halledildi canım bir sorun yok şimdilik şükür..ooooo çok üzüldüm bitanem umarım büyük bi sorun değildir hemen hallolunur