• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsun... hadi bayanlar çekilişe ....

çekiliş tarihi ne zaman olsun ?

• Ankete Katılan
    39
  • Anket Kapalı .
Rose01 hediyelerini iyi gunlerde kullan canım hepsi çok güzeller, maşallahhh katilin çok zevkli:34:
Donunu söylemeye bile gerek duymuyorummm:17: Mumluk da evine uyumlu olmuş:21:

Rose01 hediyelerini iyi gunlerde kullan canım hepsi çok güzeller, maşallahhh katilin çok zevkli:34:
Donunu söylemeye bile gerek duymuyorummm:17: Mumluk da evine uyumlu olmuş:21:

evet canım sanki evi görmüşte uydurmuş gibi aynada öyle,o dondan bende istiyommmmm ( kocam askım sevgilim geliyorda ,tirip atttım daa :27:izin alsın gelsin ama demi :1:
kızceler hediyelerinizi güle güle kullanında yalnız biraz daha büyük ekleyin göremiyorum yakını ben,gözlüğümü dolmuşta unuttum ,kocacımda dediki aşkım sen yalnız gitme doktora ben gelince götürürüm seni:52:

evet canım sanki evi görmüşte uydurmuş gibi aynada öyle,o dondan bende istiyommmmm ( kocam askım sevgilim geliyorda ,tirip atttım daa :27:izin alsın gelsin ama demi :1:
kızceler hediyelerinizi güle güle kullanında yalnız biraz daha büyük ekleyin göremiyorum yakını ben,gözlüğümü dolmuşta unuttum ,kocacımda dediki aşkım sen yalnız gitme doktora ben gelince götürürüm seni:52:

Gözünnn aydınnn kızzzzz :34: İşleri ne gelsinler tabiiii ayrı gayrılık olmaz öyleee tribe bağlarız hemen:19::52:

Gözünnn aydınnn kızzzzz :34: İşleri ne gelsinler tabiiii ayrı gayrılık olmaz öyleee tribe bağlarız hemen:19::52:

özür dilemek için çicek göndermiştiya bende iyi güzel felan yaptım aslında çığlık attımda ona iyi bi çicekle halledebilecekmisin felan ,birden hasta oldum vs vs vs sonuç : geliyooooooooooooooooo

Back