- 22 Aralık 2010
- 322
- 0
kimsecikler yok,bende bu akşam çuval aramaya çıktım ama bulamadım daha fil eksik,nar eksik offff aradıklarımı bir bulabilsem
ne yapcan kıs çuvalı çuvallamı göndercen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimsecikler yok,bende bu akşam çuval aramaya çıktım ama bulamadım daha fil eksik,nar eksik offff aradıklarımı bir bulabilsem
ne yapcan kıs çuvalı çuvallamı göndercen
yaratıcı fikrim geldi ama biraz geç geldi ,daha erken olsaydı terzide diktirirdim
yaratıcı fikrim geldi ama biraz geç geldi ,daha erken olsaydı terzide diktirirdim
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr benımde kurbanım aradı hedıyelerımı almış bugun bırazdan resımlerı yuklucekmış çok mutlu oldum
Kimdi güzelim kurbanınnnn?
Kesene berekett tatlım , donuna bitmiştikkk eminim bütün hediyeler birbirinden güzeldir
rose01 di cnm ayy çok tskler
Rose01 hediyelerini iyi gunlerde kullan canım hepsi çok güzeller, maşallahhh katilin çok zevkli
Donunu söylemeye bile gerek duymuyorummm Mumluk da evine uyumlu olmuş
evet canım sanki evi görmüşte uydurmuş gibi aynada öyle,o dondan bende istiyommmmm ( kocam askım sevgilim geliyorda ,tirip atttım daa izin alsın gelsin ama demi
kızceler hediyelerinizi güle güle kullanında yalnız biraz daha büyük ekleyin göremiyorum yakını ben,gözlüğümü dolmuşta unuttum ,kocacımda dediki aşkım sen yalnız gitme doktora ben gelince götürürüm seni
Gözünnn aydınnn kızzzzz İşleri ne gelsinler tabiiii ayrı gayrılık olmaz öyleee tribe bağlarız hemen
özür dilemek için çicek göndermiştiya bende iyi güzel felan yaptım aslında çığlık attımda ona iyi bi çicekle halledebilecekmisin felan ,birden hasta oldum vs vs vs sonuç : geliyooooooooooooooooo
Yaptıramayacağımız şey yok biz kızlarınnnn
kızlar diğer topiğin link neydi?
benim katilim mandalimanımı ne olur söyle
Söyleyemem kiii tatlımmm CİCİ ağzıma biber sürer vallaaa