Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nbr kızlar?napıyosunuz bakayım?
masa süper görünüyor ah birde ben balığı sevebilsem ne güzel olucak ama sevemiyorum bir türlü
bende çok sevmiyordum yeni yeni alıştım
napıyım ya canım benim kocada bu gun calışıyo ya oglumla takılıyoruz bizde.cok mu acıktın gel bize sana bişeyler ısmarlayım.hoşgeldin canımmm
açlıkla savaşıyorum sen napıyosn
melezgüzelcim bu arada sana imrendim aynı gün hem hediyen gitti hem de hediyen geldi.
darısı bizim başımıza
melezgüzelcim bu arada sana imrendim aynı gün hem hediyen gitti hem de hediyen geldi.
darısı bizim başımıza
gercekten ne guzel yaa.
Ben de çok mutlu oldum gerçekten kızlarrrr
Hem hediyelerim gitti, beğenildi, kurbanımı mutlu etti diye sevindim,,
hem de güzelim hediyelerim geldi diyeee
Bi de şansa dersimin olmadığı gün geldi, okulda olsam nasıl dayanırdımmmm:18:
napıyım ya canım benim kocada bu gun calışıyo ya oglumla takılıyoruz bizde.cok mu acıktın gel bize sana bişeyler ısmarlayım.
gercekten ne guzel yaa.
seni o kadar cok merek ediyorumki tatlım.
ne zaman istersen gele bılısın.teşekkür ederim canımm yakın olsam kesin gelirdim
Aaaaa neden ki tatlımmmm
ya oylesıne canım.profıl resmin cok guzel kesın sen daha guzelsın
Saolll tatlımmm ama o kadar seksü diilim ben vallaaa
Masumane bi hatunum
bluzu göstermek için resmini koymuşsun ya beğendimmm
gördüğüm kadarıyla hoş bi hatunsunn
Saol tatlımmmm accık tombişim ama olsun o kadar di miiii
arkadaşlar slm , ben yasmin89 , dün ceza aldım 5 gün yokum maalesef ama size yazabilmek için ablama hesap açtık bende yazıyorum fırsattan istifade , benim kurbanımdan ses yok çarşamba gönderdim hediyelerini halbuki gitmedi mi ki acep , katilim sende ne zaman gönderceksin aa merakten çatlıcam :)