slm kızlar ben geldim açımm çok açıktım rejim yapıyorum kızlar acaba bugün ara versem olurmuben hediyelerimi yarın yolıcam işallah bende kutu bulamadım onuda bugün halledicem işallah
bulamazsan kargo kutularıyla yolla canım sende
ya ben hiç rejim yapmadım yapamam da zaten
yasak olan herşey tatlı geliyo bana
valla canım mecburum üst beden 36 alt 40 basen haliyle kötü duruyo bide sezeryanla dogum yaptım hafiften karında var geçen ceydanın butiginden elbise begendim olmadı ölçüleri iyice moralim bozuldu
basen daha zor gidiyo bölgesel zayıflama lazım
egzersiz hareketleri falan oluyo oralardaki yağları yakmak için
sadece diyet çok işe yaramaz canım
biliyorum canım şugart hareketleri buldum netten onları yaptım sabah, akşamda yapıcam
haklısın tatlım neyse burda oyalanınca yemek yemem sonrada eymen kalkar onunla ugraşırıminşallah istediğin görünüme kavuşursun ama çok takma Rabbim sağlık versin yeter
ben katilimi arıcam şimdi o beni aradı akşam telefonum meşguldu bu akşamda sınavım var şimdi fırsat avarken arıyorum kızzzzlarrrrrr kimin telefonu çalacaksa söylesin
cıkh ben katilim kim bilemedim :26::26:
heheeeBide sesiini karizmatik yaptın mı tamamdır
valla canım mecburum üst beden 36 alt 40 basen haliyle kötü duruyo bide sezeryanla dogum yaptım hafiften karında var geçen ceydanın butiginden elbise begendim olmadı ölçüleri iyice moralim bozuldu
haklısın tatlım neyse burda oyalanınca yemek yemem sonrada eymen kalkar onunla ugraşırım
cyd eşin gittimi
ay tatlım moral bozacak ne varr Allah sağlık sıhhat versin
Sabah gitti canım
ben biliyom söylimmii
yaaa hadi hadi hadi söyleee acı banaa çok merak ediyorummmmmm:2:
allah kavuştursun tatlım üzülme 1 ay dedin nedir su gibi akar gider
ben biliyom söylimmii
yaşasın kötülükk
itiraf ediyorum bende meraktan çatlıyorumaşkolsun sana cici eğleniyosun valla heee
burda benim haricimdede çatlayanlar var yalnız ben söylüyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?