- 24 Mayıs 2011
- 2.264
- 0
günaydın kızlar.nasılsınız bakalım. benim katilimde aramadı telefonun başında çaresiz bekliyorum :):):)
ehh iyi olmaya calısıyoruzzzzz bende caresiz bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar.nasılsınız bakalım. benim katilimde aramadı telefonun başında çaresiz bekliyorum :):):)
Günaydın canım hoşgeldin
ama yazıkk.Kuzenimin eşide fenerli ama biz oğluınu Beşiktaşlı yapacağız inadına
oh be günaydınnn sonunda bu topiğe biraz ses gelmiş...bu arada canım sultangaziye nasıl gidilir acaba cyd86 gelmeyi istiyorum ama bakalım
gunaydın her kese.nasılsınız?ben cok heycanlıyım yarın teyze olucam.ama katilim sana da cok kırgınım. ve küsüm.
Günaydın hatuniçelerrr
Haftaya çooook moralsiz bi başlangıç yaptım ama haftasonu gelin de beni neşelendirin canlarım
Canım öncelikle gelecek olmana o kadarrr sevindim ki anlatamam Kızlarla konuşup ortak bir noktada buluşup gelebilirsiniz. Eminönü'nden, Fatih'ten, Şişli'den, Bayrampaşa'dan, Taksim'den tek otobüsle gelinebiliyor canım ve evim durağa da çok yakın.
allah anali babali, huzurlu, mutlu buyutsun canim
herkese mutlu haftalar dilerim... gunaydin
allah anali babali, huzurlu, mutlu buyutsun canim
herkese mutlu haftalar dilerim... gunaydin
Canımm mesaj at bana kaybolmayayım açık adres ver
Kızlara haber verdinmi
Haber verdim canım, Derya'dan haber bekliyorum
Hep beraber bi konuşun da gelecek kişiler olarak yanii ortak bi noktadan gelebilirsiniz.
KÜboşum sana Şişli yakın, Cevahir'in önünden 49G YUNUSEMRE-ŞİŞLİ otobüsüne biniyorsun, 75. YIL İSTİKLAL CD. durağında iniyorsun bu kadar
BU arada katilim de İstanbul'daymış o da gelsin
nasıl oldun canım
Haber verdim canım, Derya'dan haber bekliyorum
Hep beraber bi konuşun da gelecek kişiler olarak yanii ortak bi noktadan gelebilirsiniz.
KÜboşum sana Şişli yakın, Cevahir'in önünden 49G YUNUSEMRE-ŞİŞLİ otobüsüne biniyorsun, 75. YIL İSTİKLAL CD. durağında iniyorsun bu kadar
BU arada katilim de İstanbul'daymış o da gelsin
sen neredeydin kuzum avrupa da degilmiydin ben mi yanlis hatirliyorum
Nissan beraber gidebiliriz ikimizde Gültepedeyiz
Evet canım Avrupa yakası
amanın nissan da mı Gültepe'de
Hee kız hepimiz ordayız.O karakolun orda
iyi işte kuzum elele tuuşup gelin bana