- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
Beğenir tatlım niye beğenmesinki.Önemli olan özen göstermek,düşünülmek.Yarım elma gönül alma kimse dört dörtlük şeyler beklemiyorki
inşallah beğenir canım benim ,ama ne bileyim işte tırstım ben bu günlerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beğenir tatlım niye beğenmesinki.Önemli olan özen göstermek,düşünülmek.Yarım elma gönül alma kimse dört dörtlük şeyler beklemiyorki
cici mesaj gönderdi canım kimin kime çıktığını sende bilgilerin eksik değilse çekilişini yapmıştır.mesaj bölümüne göndermştir kime hediye göndereceğini.3 aralıkta yapıldı çekiliş..arkadaşlar ben bu çekilişe katılmak için konu sahibine detaylı bilgileri gönderdim. fakat sisteme dahil olup olmadığımı bilmiyorum. en son hangi tarihe kadar gönderi yapacağımı da kime çıktığımı da vs. vs.
bilgi lütfen
kızlar izmirden kim var burda ya acaba arayan beni katilimmiydi.bir bayan aradı izmir koduyla, fidan çelikle görüşecektim dedi yanlış dedim.bende ne umutlarla açmıştım telefonu katilim diye.
katilim nolur bana mesaj cek nolur nolur nolur yaaaaaaaaaa beni hatırladıgını dusundugunu yaz yaaaaa coooooook sevinirim yaaa
arkadaşlar ben bu çekilişe katılmak için konu sahibine detaylı bilgileri gönderdim. fakat sisteme dahil olup olmadığımı bilmiyorum. en son hangi tarihe kadar gönderi yapacağımı da kime çıktığımı da vs. vs.
bilgi lütfen
benim katilim evliymiş,şimdilik bu kadar biliyorum
yaa katilim nolur sende ara beni ya nolur yaaaaaaaaaa
slmhatunlar nbr ben çok iyiyim kurbanıma neler neler aldım dün sultanahmet eminönü beyazıt gezdik kocişimle ordan hoşuma giden ne varsa bi kendime bi kurbanıma aldım kızlar bende daha bizimkini hiç aramadım adrenalin olsun diye belkide ümidini kesmiştir ama hediyeler eline geçince sevinir diye düşünüyorum acaba arasammı
bu arada benim katilim gösterip elletmeyenlerden artık hiç aramıyo ben mi arayıp kendimi hatırlatsam napsamm
bende kurbanımı aramak istiyorum ama bişi anlar die vazgeçiyorumm
sms at canım hatta gizli numaradan sms atılıyorya öyle bişiy yapki sana geri dönüp aramayasında :))
Ya kızlar ne smsi ne araması herkes sorumluıluğunun bilincinde gerek yok böyle şeylere.İllaki öğreneceksiniz.