- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
Benim kurban da süs sevmiyo tatlım bende hep işe yarar şeyler aldım
benimki seviyor ama yinede aldıklarım hep kullanacağı şeyler süslü şeylere bakıyorum ama beğenemiyorum ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kurban da süs sevmiyo tatlım bende hep işe yarar şeyler aldım
Günaydın kızlar sevgilimle sorunumu hallettim sanırım.Pazar günü buluşucaz çok şükürr
Ben daha bişey almadım desem yeridir ama bu moralle süper bir alışveriş yapıcam arkadaşım sana
her gununuz aydin olsun................
Günaydın kızlarrrrr
Püffff yine okullll yine okullllll ömrümü yediiiii
Akşam görüşürüzzzzzz
her gununuz aydin olsun................
tamam anlaştık ama sana msj atabilmem için cici35ten numaranı almam lazım.
benim kurbanım yaşadı valla hiç öyle süs eşyası falan almadım hespide kullanıcakları işine yarıcak eşyalar aldım
Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım? Ben daha yeni geldim işe yaa, uyuyakalmışım.. bugünlerde doyamıyorum uykuya, hergün geç kalıyorum. Gözlerim açılmıyo hiç, neden ki???
GÜNAYDIN KIZLARRR
ya benim bi sorunum var ya aldıklarımı beğenmezse kurbanım çok secici davranıyorum,kendime alıyormuşum gibi özen gösteriyorum ama ya beğenmezse
Bilsem söylerimde bilmiyorum
Kızlar Merhaba
Uzun zamandır KK ya giremiyorum.Canım dostum CİCİ35 izmirden istanbula geldi ve fırsat buldukça onunla istanbulu geziyoruz.Hediyeler bakıyoruz kurbanımıza ve hasret gideriyoruz
Burda ne var ne yok hediyelerinizi aldınız mı ?
Bizim hediye kutularımız ve bir kaç parça hediyemiz hazır ama hafta sonu tamamlayacağız İnş herkes umduğu gibi güzel bir çekiliş olur
Bende çok heyecanlıyım :)) Bakalım hediyelerimi beğenecekmi kurbanım diye
Hadi hayırlısı
:26::26::26: