- 7 Haziran 2010
- 4.124
- 41
izle de canım yine uğra ben buralardayım bu akşam tek bırakma beni
Dizi biter bitmez koştum geldim tatlım nerdesinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
izle de canım yine uğra ben buralardayım bu akşam tek bırakma beni
ben geldim...
Hoşgeldinnnn şekerimmmm
neyseki 12sayfayi okuyup yazabiliyorum boyle az olunca okuyorum bakiyorum bayagi deroh kn mevzulara girmisiniz hanimlar. valla gun icinde giremedigim icin hemencecik okuyorum bu arada benim katilimde bana msj atti hic beklemiyordum tam oglen yemege gidiyordum msj geldi nasil sevindim anlatamam size bugun birde cok guzel birsey daha oldu onu anlatmak istiyorum yani birilerine soylemem lazim benim ogum 2,5 yasinda ve ilk defa bu aksam eve donerken arabada ben berbere gitmek istiyorum dedi esimde onu hemen aldi goturdu 15dk sonra geldiler saclarini cok guzel kestirmisbhic huysuzluk yapmamis o kadar mutlu oldumki anlatamam bugun benim icin cok keyifli bir gundu diyebilirim
İyiyim tatlım Hürremimi izledim geldim misler gibi Sen nasılsınhoşbulduk canım nasılsın?
neyseki 12sayfayi okuyup yazabiliyorum boyle az olunca okuyorum bakiyorum bayagi derkn mevzulara girmisiniz hanimlar. valla gun icinde giremedigim icin hemencecik okuyorum bu arada benim katilimde bana msj atti hic beklemiyordum tam oglen yemege gidiyordum msj geldi nasil sevindim anlatamam size bugun birde cok guzel birsey daha oldu onu anlatmak istiyorum yani birilerine soylemem lazim benim ogum 2,5 yasinda ve ilk defa bu aksam eve donerken arabada ben berbere gitmek istiyorum dedi esimde onu hemen aldi goturdu 15dk sonra geldiler saclarini cok guzel kestirmisbhic huysuzluk yapmamis o kadar mutlu oldumki anlatamam bugun benim icin cok keyifli bir gundu diyebilirim
oh ne güzel canım ALLAH daha keyifli günler yaşatması dileğiyle..
İyiyim tatlım Hürremimi izledim geldim misler gibi Sen nasılsın
Paşa bey büyümüş de saçlarını mı kestirmek istermiş ay ay ayyyy:93: Daha nice nice ilkler, güzellikler yaşarsınız inşallah birlikte tatlım
Benim katilim msj atmadı banaaaa
amin cumlemize insallah bitanem cepten girince cevaplar gecikiyor kusura bakmayin nolur
melezgüzelcim saatlar olsun sana da .
bende dgsyi çalışıyorum.bir yandanda kafam dağılsın diye kadınlar kulübünde takılıyorum.
sen hediyelerini tamamlıyabildin mi
Kırmızı don eksiğim vardı, bugün onu da tamamladım hele şükür tatlım
Sen ne yaptın canım, tamamlayabildin mi? 27 çok geç geldi bana,
22-23 ünde falan mı göndersem bilemedim:44: Uzağa gidecek kargolar da
var sonuçta:44:
evet canım tamamladım kırmızı donumuda aldım
bende ayın 22 ya da 23 de göndermeyi düşünüyorum.gerçi benimkisie istanbulda çok uzak değil ama ne biliyim artık sıkıldım beklemekten
bir tek paketlemem kaldı.hediyelerimi
Neeee İstanbul muuuuuu Benim o benimmmmm di miii İtiraf et artık katilciğimmmm
Paketlemeyi de yaptım ben dayanamayıp tatlım Sadece kutuyu koycam o kadar
evet canım tamamladım kırmızı donumuda aldım
bende ayın 22 ya da 23 de göndermeyi düşünüyorum.gerçi benimkisie istanbulda çok uzak değil ama ne biliyim artık sıkıldım beklemekten
bir tek paketlemem kaldı.hediyelerimi
yoksa benmiyim kurbanınbensem mesaj at kimseye söylememm
tamam anlaştık ama sana msj atabilmem için cici35ten numaranı almam lazım.
benim kurbanım yaşadı valla hiç öyle süs eşyası falan almadım hespide kullanıcakları işine yarıcak eşyalar aldım