Süpersin tatlımDünya çapında seminer vermeyi düşünürsen tüm masraflar benden
Deneyeceğim bunları[/B]
birde saygı duymakkk karsındaki dinlemek de çok önemli. futbolmu anlatıyor cok sıkılıyorsun ama olsun dinle hatta merak edermiş gibi yap.bu her iki tarafıda son derece mutlu eden bişeydir herkes dinlenilmek önem verilmek ister. bazen düşünüyorumda ne kadar tahammülsüz olabiliyoruz
Hahahahahaaa saol canımmAma ama terzi kendi şöküğünü dikemiyo kiii...
Bak nasıl bal şeker bi insan evladıyım, ama benimki arada fırçayı da atıyo bi güzel
Küsüyorum mis gibi gönlümü aldırıyorum o da ayrıııııı
Benim önceden alıyordu ama artık ben gidip onun gönlünü alıyorum.Biçok şeyi yitirdik sanırımHahahahahaaa saol canımmAma ama terzi kendi şöküğünü dikemiyo kiii...
Bak nasıl bal şeker bi insan evladıyım, ama benimki arada fırçayı da atıyo bi güzel
Küsüyorum mis gibi gönlümü aldırıyorum o da ayrıııııı
birde saygı duymakkk karsındaki dinlemek de çok önemli. futbolmu anlatıyor cok sıkılıyorsun ama olsun dinle hatta merak edermiş gibi yap.bu her iki tarafıda son derece mutlu eden bişeydir herkes dinlenilmek önem verilmek ister. bazen düşünüyorumda ne kadar tahammülsüz olabiliyoruz
ben geldimmm
Biri sinirliyse birinin susması... en iyi kurallardan biridirr ben hiç beceremem
Hoşgeldin......
Kızlar öyle bir geçer zamankiyi izlediniz mi nasıldı?
Telefondan girmek zor oluyo kizlar ama varmi bi sikintniz derdiniz bi sorayim dedim
hoşgeldin canıımmmmmmcım nerdesinnn
Canim suan evde cikicam bir saate kadar sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?