Yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsun... hadi bayanlar çekilişe ....

çekiliş tarihi ne zaman olsun ?

• Ankete Katılan
    39
  • Anket Kapalı .
neye ihtiyacı olduğunu söylemek güzel bişimiş :)) bende söyliyim salon umda süs eşyasına ihtiyacm var olabilirmi katilim :))

günaydın hanımlar hayırlı cumalar mutlu hafta sonları

saol cnmmmm günaydın hayırlı cumalarrrrrrrrr BUGUN CUMA BUGUN CUMA WUHUUUUUUU :KK3::KK3::KK3::KK9::KK9:

sende bi anormallik yok canım sen sadece açık sözlü davranmışsın mesela bende bundan 6 sene önce eski çalıştığım işyerinde ramazan ayında günün nerdeyse iki saatini
lavaboda uyuyarak geçiriyordum seninde dediğin gibi çok temizdi çünkü şirketteki tek bayandım ve sadece ben kullanıyordum çalıştığım bölümede kimse uğramazdı yani uyuduğumu anlamazlardı bile.:KK1: çok fenayım yaa:KK53:

YA uyuyacak zamanı bulman da cok guzelmıs yanı 2 saat hemdeee hey gıdı hey ben 5 dk yok olamıyorum :2:

kurbanımın hediyeleri yavaş yavaş hazırlanıyor.şimdilik 7 tanesi hazır ama daha alıcaklarım var paketlemesini ayrıca çok güzel yapmak istiyorum ışıl ışıl şıkır şıkır olsun diye inş istediğim gibi yababilirim.kırmızı donu da bu gidişle bir yerine bir kaç tane olucak karar veremiyorum çünkü.ne diyim inş beğenir çok özenmeye çalışıyorum:KK55:

aslansın cnm ellerine sağlık

GÜNAYDIN HERKESE EN SEVDİGİM GÜN CUMA GÜN :KK49:

kızlar kırmızı donların güzelleri hep standart cıkıyo bedeni yok ben napıcammm :2::2:

X