- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.160
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GÜNAYDIN
mandalina akşam seni bi tabak dolusu yedim ohhhh
afiyet olsun sağlık sıhat olsun prensesime ama soymadan yedin dimi
günaydın hanımlar hayırlı cumalar mutlu hafta sonları
inekmiyim ben canım sen onu bırakta canın acıdımı
günaydın canım saol bitanem sanada hayırlı cumalar
günaydınnn suprensesi
ömürsün hee ne ineği
acımazmı kaç defa dedim sana kibar ye diye hatır kütür yedin hem soyup soyup durmayın beni utanıyorum
günaydın canım
böyle özel hayatımızı ulu orta konuşmayalım istersen
günaydın hanımlar hayırlı cumalar mutlu hafta sonları
sende bi anormallik yok canım sen sadece açık sözlü davranmışsın mesela bende bundan 6 sene önce eski çalıştığım işyerinde ramazan ayında günün nerdeyse iki saatini
lavaboda uyuyarak geçiriyordum seninde dediğin gibi çok temizdi çünkü şirketteki tek bayandım ve sadece ben kullanıyordum çalıştığım bölümede kimse uğramazdı yani uyuduğumu anlamazlardı bile. çok fenayım yaa
kurbanımın hediyeleri yavaş yavaş hazırlanıyor.şimdilik 7 tanesi hazır ama daha alıcaklarım var paketlemesini ayrıca çok güzel yapmak istiyorum ışıl ışıl şıkır şıkır olsun diye inş istediğim gibi yababilirim.kırmızı donu da bu gidişle bir yerine bir kaç tane olucak karar veremiyorum çünkü.ne diyim inş beğenir çok özenmeye çalışıyorum
ömürsün hee ne ineği
acımazmı kaç defa dedim sana kibar ye diye hatır kütür yedin hem soyup soyup durmayın beni utanıyorum
günaydın canım
böyle özel hayatımızı ulu orta konuşmayalım istersen
kızlar kırmızı donların güzelleri hep standart cıkıyo bedeni yok ben napıcammm :2::2:
kızlar kırmızı donların güzelleri hep standart cıkıyo bedeni yok ben napıcammm :2::2:
bedenli olanlari da var ben buluyorum da begenemiyorum bir turlu
gunaydin can canlar
nasilsiniz bakim