Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün benim doğum günüm
ghs
alışveriş yapmak kadınlara iyi geliyorrrrrr yaaaa
mandalina01
Cinarefeninannesi
günaydın kk nın en guzel bayanları burdada kar yagıyor manzara harıka herkesı bana beklıyorum:))
Bu arada kurbanım canım şekerim... Var ya yılbaşı sana güzel olucak benden söylemesi. Çok güzel planlarım var seninle ilgili....
günaydın kk nın en guzel bayanları burdada kar yagıyor manzara harıka herkesı bana beklıyorum:))
o zamann hemen pastan benden iyi ki doğdun mandalinaaa
dogum gunun kutlu olsun cnm
n nn n nnhhfı,effeeee
buda ogluşumdan:)))
Mandalinam canım benim doğum günün kutlu olsun
Doğumgünün kutlu olsun, nice mutlu yıllara tatlım!!!
Canım sen nerdesin? Ankara'da mı?
ahhh ahhh benmiyim oooooooo buarada paraları deli gibi saç saç saççç reklamına bayılıorummm eşinin olayına çok güldüm
kknın en güzel bayanları ımmmmmmmmmmmmm motivasyona bak sen
HEPİ DE BÖRTDEY TU YUUUUU HEPİ DEEE BÖRTDEY TU YOUUUUU MUTLU YILLAR SANAAAA
Alamadın mı daha çanta
kurbanım benimmmm doğum günün kutlu olsun günaydınlar bu arada
sabah kaza olduğu için işe bayağı geç geldim...
ghs
kkgd2010 kullanıcısından alıntı
Bu arada kurbanım canım şekerim... Var ya yılbaşı sana güzel olucak benden söylemesi. Çok güzel planlarım var seninle ilgili....
ahhh ahhh benmiyim oooooooo buarada paraları deli gibi saç saç saççç reklamına bayılıorummm eşinin olayına çok güldüm
Doğumgünün kutlu olsun, nice mutlu yıllara tatlım!!!
Canım sen nerdesin? Ankara'da mı?
kızlar dun burdan bı tatlı tarıfı aldım yaptım ınanılmaz guzel oldu elımızde 1 dılım bıle kalmadı yapmanızı tavsıye ederım adı etimeklı profıterol buda resımlerım
Eki Görüntüle 303957 Eki Görüntüle 303958 Eki Görüntüle 303959
kızlar dun burdan bı tatlı tarıfı aldım yaptım ınanılmaz guzel oldu elımızde 1 dılım bıle kalmadı yapmanızı tavsıye ederım adı etimeklı profıterol buda resımlerım
Eki Görüntüle 303957 Eki Görüntüle 303958 Eki Görüntüle 303959