Ayakkabı çok güselmiş canım gerçekten.
bu arada kızlar içinde hiç daha önce yapan var mı bilmiorum ama işyerinde biraz önce çok uykum geldi, göslerim ağırlaştı bende tuvalette 15dk uyudumyani tuvalet dediysem yanlış anlamayın gayet hijyenik ve sadece 2 bayan kullanıyoruz. Kendime geldim
Şimdi şöyle oldu. klozetin hemen yanında hilton lavabomuz var. Tuvalette günde iki defa temizlenir bizim şirkette. O lavaboyu da sadece 2 kişi kullanıyoruz. klozetin kapağını kapatıp oturdum başımı da koluma dayadım. Valla pis deildi pis olsa biraz içim kalksa zaten hiç giremem. Ama temiz.
Saol canım da valla kendi yaptığımdan bi huylandım şimdi. Bi anormallik var bende sanki. Dayanamadım napıyım. Keşke yazmasaydım:44:
pek uğrayamıyorum ama neler alacağımı planlıyorum
bicir bicir , civicl civil
kırmızı donda esprilere açığız di mi
Ya nissan öyle tepki verme kendimi acaip hissettim. Çok uykum vardı, zaten bu aralar bünyem de zayıf dün işe gelirken otobüste de bayıldım, gelemedim işe de. Böyle gözlerim falan çökünce korktum bende dinleneyim die yani. Napıyım:44:
Şimdi şöyle oldu. klozetin hemen yanında hilton lavabomuz var. Tuvalette günde iki defa temizlenir bizim şirkette. O lavaboyu da sadece 2 kişi kullanıyoruz. klozetin kapağını kapatıp oturdum başımı da koluma dayadım. Valla pis deildi pis olsa biraz içim kalksa zaten hiç giremem. Ama temiz.
Saol canım da valla kendi yaptığımdan bi huylandım şimdi. Bi anormallik var bende sanki. Dayanamadım napıyım. Keşke yazmasaydım:44:
ben aldım kurbanıma kırmızı don çokk güzel
ben aldım kurbanıma kırmızı don çokk güzel
nasıl merak ettim anlat cabuk
Ayy bu neymiş ki? Maymun desem deil, bilemedim ben onuuu