- 2 Ağustos 2011
- 825
- 4
Uuuu çok sexüü
aynen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uuuu çok sexüü
Uuuu çok sexüü
Nerden aldın canım kahve dünyasından mı:44:
tabikiii
ne tur espiriler meselaa
O kadarıda kurbanımla benim aramda olsun
canım izmirde meşhur tugba kuruyemışcı var ya ordan aldım 1 kılosu 40 tl ama harıka 2 ayda 1 kıloyu bıtırdık valla bız
suprensesı 1 taşla 3 kuş vurdurtma sakın:))
14 subat hem sevgululer gunumuz hemde bızım nıkah yıl donumumuz:)))
hiç öyle bi niyetim yok aaslında ben her yıl şunu istiyom bunu istiyom diye liste yapardım ama bu doğumgünümde bişey bulamadım aldıracak 4 yıldır ilk defa bi doğumgünümde aklıma bişey gelmedi
sence nasıl bu ayakkabı
Eki Görüntüle 303601
çokta rahat gıbı duruyor degılmı benım çok hoşuma gıttı yenı yıla beklıyorum bakalım
liste ha ben birtane de olsa kabul edicemhiç öyle bi niyetim yok aaslında ben her yıl şunu istiyom bunu istiyom diye liste yapardım ama bu doğumgünümde bişey bulamadım aldıracak 4 yıldır ilk defa bi doğumgünümde aklıma bişey gelmedi
sence nasıl bu ayakkabı
Eki Görüntüle 303601
supermis bende mi yapsam boyle ama anlamaz kiçokta rahat gıbı duruyor degılmı benım çok hoşuma gıttı yenı yıla beklıyorum bakalım
canım eşim askerı personel orda eglence duzenlemışler orda kutlucak arkadaslarla::)))eşler ayram etcek 2 tanede dansoz varmış
Ayakkabı çok güselmiş canım gerçekten.
bu arada kızlar içinde hiç daha önce yapan var mı bilmiorum ama işyerinde biraz önce çok uykum geldi, göslerim ağırlaştı bende tuvalette 15dk uyudum yani tuvalet dediysem yanlış anlamayın gayet hijyenik ve sadece 2 bayan kullanıyoruz. Kendime geldim