Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yesil dediğin bu mu canım
ewet geniş canım dökümlü
üstte yarasa figürlü kısa mı bir de nasıl yapalım ben kaç tane seçicem benimkilerin fiyatı belli
tm o zaman....seninkiler 28,benimki
26 tuttu anlaştık yani
canım bak bu ikiside çok güzeldir kullanışlı baya tavsiye ederim
pembeli dediğin hangisi canım yarasa kol üstünde kuş var onu mu diyosun..beyaz o
canım benimkiler bunlar değil mi pakete ekleyeceklerin...sende seninkileri ekle yanlışlık olmasın
aaaaa pembe gibi duruyo neyse nasılsa anlaştık kalsın bu adreslerimizi yazalım yine yarına çıkartırız inş
beğendiysen o beyaz ve gri ince trikoyu hediye koyabilirim...fiyatlarınıda zaten çok hatırlamıyorum ürün fazla olunca seninkilerede kabaca hesap verdim..farketmez işin görülsün 3 eksik 5 fazla bişey olmaz canım.
sağol cnm yok ben kesinlikle 2 liranın hesabını yapman yalnış anlaşılma olmasın..ama cnm herkes kendine geleni ödesin ki haksızlık olasın cnm
farketmez canım ben şimdiye kadar çoğunlukla gönderirken kargoyu ödediğim için öle söyledim.diğer iki ürünü de beğendiysen koyabilirim
canım başka bu tarz çantan var mı?
canım başka bu tarz çantan var mı?
Nilaycigim urunleri inceleyecegim.o elbiseyi senin icin sakliyorum simdilik.insallah takaslik bir sey bulurum:)