- 3 Şubat 2018
- 6.034
- 23.774
- 27
Adeta bir tütsülenmis tavukYanık Yanık hemide
Kuzenim dese daha fazla inanırdım.Kardesiymis galiba, kardesi cikiyofu sonunda, sürprüz sonlu konu
Hayatimizi anlatsak oturup aglarsin bak imrenmekten, hic girme oralaraSurdaki gulenler ve dalga gecenlerde ayri bir komedi , cok merak ediyorum acaba kendileri nasil bir hayatlara sahipler? Genelde boyle dalga gecenler, cok mutsuz olduklari icin boyle kotu kalbe sahipler cok yazik
Shizofrensin galiba.Şekerim bz senin neyine aşık olduğunu iyi biliyoruz
Buna haykircam musadenizle hahahhahahahahahahahAdeta bir tütsülenmis tavuk
Mutsuzlugun okadar yansimis ki suratina gizlesende yuzun malesef ele veriyor pembisUlan be bugünde mutsuzluğumuz anlasıldı tam anlamicaklar demiştim ki
Aman konu yürüsün de kardesiymis bacanagiymis, oralari pek iplemiyoruz hfhfhKuzenim dese daha fazla inanırdım.
Of nasıl bir işsizsin gidip konularina bakmissin sirf laf etmek icin acidim su an sana yasadiklarindan belli nasil basit bir karakterinin olduğuShizofrensin galiba.
Enazinda ben hoslandigim adamla sevisiyorum iyi veya kotu. peki ya Sen? Esinle mantik icin sevisiyorsun galiba malum ona karsi yogun duygular hissetmedigin icin sirf mantiksal evlendigin icin
Diğer konuda da bunu aynısını yazmış bibiUlan be bugünde mutsuzluğumuz anlasıldı tam anlamicaklar demiştim ki
Ona güncelleme koymuş eski konuda sevgilisi değilmiş kız kardeşiymişBisey sorcam , bu Arap'ın sevgilisi vardı o noldu?
Yaaaaaa hdgdggdhhdhbdhd hönķürdüm gsgdgdgKonu ile alakasız olarak bir sorum olucak. Erkekler de lazer de komple çıplak mı oluyor? Ve onlar da da bikini bölgesine lazer yaptırabiliyor mu?
Kocası en azından. Dümdüz. Calcifer durup durup biz neyiz diye düşünmüyor.Shizofrensin galiba.
Enazinda ben hoslandigim adamla sevisiyorum iyi veya kotu. peki ya Sen? Esinle mantik icin sevisiyorsun galiba malum ona karsi yogun duygular hissetmedigin icin sirf mantiksal evlendigin icin