Yeni tanistigim kisiye bekaretimi verdim pismanim :’(

Adam film izlemeye çağırınca niyet belliymiş zaten niye sanki 18 yaşında çiçeği burnunda gibi safa yatıyorsunuz? Çağırma amacını gayet de biliyodunuz ve paşa paşa gittiniz.

Adamın amacı cinsellik. Özledim mesajları da bundan ibaret. Birkaç haftaya bırakınca şok olmayın yani, şimdiden zar diktirme yeri araştırıp kocanıza yutturmaya bakın iyisi mi.

Surdaki gulenler ve dalga gecenlerde ayri bir komedi , cok merak ediyorum acaba kendileri nasil bir hayatlara sahipler? Genelde boyle dalga gecenler, cok mutsuz olduklari icin boyle kotu kalbe sahipler cok yazik
Hayatimizi anlatsak oturup aglarsin bak imrenmekten, hic girme oralara

Yeni tanistigim kisiye bekaretimi verdim pismanim​

Geçmiş olsun

Ben bu hikayeyi daha önce okumuştum
Ahhhh
Konunun ismini hatılasam bi

Ya çok şey kaçırmışım. Ulen Katip ve Kudra insanları insan bir çağırır.
Yav o dudak birleşip de çiftimizin karın kaslarını zorlayacak yavaşlıkta yatağa doğru uzanmaları ve ekranın kararması, o arada da sevişmiş olmaları filmlerde olmuyor muydu?
Öpüşüp de bir anda bekaret kaybetmeye nasıl gelebildiniz ki? Duracak onca zamanınız olmalıydı. Demek ki siz de istediniz ve olan olmuş. Neyse umarım iyi vakit geçirmişsinizdir, ne diyelim şimdi?
Bence arayın ve sorun biz şimdi neyiz diye.

Shizofrensin galiba.
Enazinda ben hoslandigim adamla sevisiyorum iyi veya kotu. peki ya Sen? Esinle mantik icin sevisiyorsun galiba malum ona karsi yogun duygular hissetmedigin icin sirf mantiksal evlendigin icin
Of nasıl bir işsizsin gidip konularina bakmissin sirf laf etmek icin acidim su an sana yasadiklarindan belli nasil basit bir karakterinin olduğu

Shizofrensin galiba.
Enazinda ben hoslandigim adamla sevisiyorum iyi veya kotu. peki ya Sen? Esinle mantik icin sevisiyorsun galiba malum ona karsi yogun duygular hissetmedigin icin sirf mantiksal evlendigin icin
Kocası en azından. Dümdüz. Calcifer durup durup biz neyiz diye düşünmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…