Yeni tanistigim kisiye bekaretimi verdim pismanim :’(

Üye nickini bile hatırladım ya , lanet olsun.
Neyseki içimize su serptin bir olayı da açığa çıkardın artık içim rahat çayımı tazeleyip fondipleyebilirim teşekkürler Katibim🤭😂 Yeniden de yazmamış hikayeyi ısıtıp önümüze getirmiş neyse olsun heyecanlı film gibi izliyoruz 😂😂

Bence aynısı
Fenalik gecirdim okurken ayh imadaağğtt

Surdaki gulenler ve dalga gecenlerde ayri bir komedi , cok merak ediyorum acaba kendileri nasil bir hayatlara sahipler? Genelde boyle dalga gecenler, cok mutsuz olduklari icin boyle kotu kalbe sahipler cok yazik 🙈
He aynen , kadının düşmanı da kadın zaten. Evet.

Surdaki gulenler ve dalga gecenlerde ayri bir komedi , cok merak ediyorum acaba kendileri nasil bir hayatlara sahipler? Genelde boyle dalga gecenler, cok mutsuz olduklari icin boyle kotu kalbe sahipler cok yazik 🙈
Hayatımı kıllı bir adamın metresi olmak için mahvetmedim. Yani mutluyum be

Nasıl oluyor mesela anlatsana biraz 16 yaşından beri aktifin hiç anlamadan olmamıda benim 🤣

Abazan demiyciğnize söz verin (Lisede öpüşünce pantolona boşalan ergenlere benzetmezseniz accık anlatam ahshsh)

İşareti aldığımda, hissettiğimde hazır oluyorum işte, ön sevişme-duygusal dokunuşlar vb ihtiyacım olmuyor.
Ha bu her zaman böyle de olmuyor elbette, ama olduğu da oluyor. :)
Anlamadan oldu değil, bizzat anlaya isteye oluyor ama şak diye de gayet oluyor :))

X