- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Şekerim bz senin neyine aşık olduğunu iyi biliyoruzNe sacmaliyorsun Sen ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şekerim bz senin neyine aşık olduğunu iyi biliyoruzNe sacmaliyorsun Sen ya
Doğrudur, unutulacak gibi değilBunları okumadan paylaştım ben hacı adamın parasına tav olup o zamandan beri peşindeydi. Sonunda amacına ulaşmış
Her kılı para bu adamın jajajajKıllarına da olabilir.
Nasıl oluyor mesela anlatsana biraz 16 yaşından beri aktifim hiç anlamadan olmamıda benimYine geldik mi şaak mevzuna ahshs
Abi hepiniz "Şaak diye olmaz" yazdıkça kendimi anormal hissediyom. Yabman ya. Oluyo vallağ. Oluyo. :))
Neyseki içimize su serptin bir olayı da açığa çıkardın artık içim rahat çayımı tazeleyip fondipleyebilirim teşekkürler Katibim Yeniden de yazmamış hikayeyi ısıtıp önümüze getirmiş neyse olsun heyecanlı film gibi izliyoruzÜye nickini bile hatırladım ya , lanet olsun.
Yanık kıl kokusu muazzammBide lazer yaparken nasıl bişey hissediyorsun arkadaş
Fenalik gecirdim okurken ayh imadaağğttErkek müşterinin niyeti ne 1 ay sonra tekrar geldi devamını okurmusunuz?
06-06-2020 Merhabalar Ben guzelik salonunda çalışıyorum, ve bugün bir erkek müşteri geldi (lazer için ) onu çağırdım ve odaya doğru gittik. Sonra işte dedik daha önce seni görmedim felah filan. Sonra pantolunu var altinda boxer short sonra biraz aşağı çekmeye çalıştı, vsvs. Uzandı biraz ağrı...www.kadinlarkulubu.com
Bence aynısı
Ulan be bugünde mutsuzluğumuz anlasıldı tam anlamicaklar demiştim kiSurdaki gulenler ve dalga gecenlerde ayri bir komedi , cok merak ediyorum acaba kendileri nasil bir hayatlara sahipler? Genelde boyle dalga gecenler, cok mutsuz olduklari icin boyle kotu kalbe sahipler cok yazik
Arap mi manita bari onu söyleSurdaki gulenler ve dalga gecenlerde ayri bir komedi , cok merak ediyorum acaba kendileri nasil bir hayatlara sahipler? Genelde boyle dalga gecenler, cok mutsuz olduklari icin boyle kotu kalbe sahipler cok yazik
He aynen , kadının düşmanı da kadın zaten. Evet.Surdaki gulenler ve dalga gecenlerde ayri bir komedi , cok merak ediyorum acaba kendileri nasil bir hayatlara sahipler? Genelde boyle dalga gecenler, cok mutsuz olduklari icin boyle kotu kalbe sahipler cok yazik
+1Şaaaak diye girmesi beni şaşırtıyo en çok.
Hayatımı kıllı bir adamın metresi olmak için mahvetmedim. Yani mutluyum beSurdaki gulenler ve dalga gecenlerde ayri bir komedi , cok merak ediyorum acaba kendileri nasil bir hayatlara sahipler? Genelde boyle dalga gecenler, cok mutsuz olduklari icin boyle kotu kalbe sahipler cok yazik
Her kılına aşık olmuş jahahajFenalik gecirdim okurken ayh imadaağğtt
Tüm büyüyü bozdunSurdaki gulenler ve dalga gecenlerde ayri bir komedi , cok merak ediyorum acaba kendileri nasil bir hayatlara sahipler? Genelde boyle dalga gecenler, cok mutsuz olduklari icin boyle kotu kalbe sahipler cok yazik
Nasıl oluyor mesela anlatsana biraz 16 yaşından beri aktifin hiç anlamadan olmamıda benim
Sonra ne olduysa oldu, bekaretimi aldi kan geldi.
Eee bu işler böyle, al gülüm ver gülüm dünyası.Bekaretimi almadan oncede fazla mesaj atan biri degil, fazla konuskan biri degil
Kardesiymis galiba, kardesi cikiyofu sonunda, sürprüz sonlu konuBisey sorcam , bu Arap'ın sevgilisi vardı o noldu?