Yeni tanistigim kisiye bekaretimi verdim pismanim :’(

Üye nickini bile hatırladım ya , lanet olsun.
Neyseki içimize su serptin bir olayı da açığa çıkardın artık içim rahat çayımı tazeleyip fondipleyebilirim teşekkürler Katibim Yeniden de yazmamış hikayeyi ısıtıp önümüze getirmiş neyse olsun heyecanlı film gibi izliyoruz

Fenalik gecirdim okurken ayh imadaağğtt

Surdaki gulenler ve dalga gecenlerde ayri bir komedi , cok merak ediyorum acaba kendileri nasil bir hayatlara sahipler? Genelde boyle dalga gecenler, cok mutsuz olduklari icin boyle kotu kalbe sahipler cok yazik
He aynen , kadının düşmanı da kadın zaten. Evet.

Surdaki gulenler ve dalga gecenlerde ayri bir komedi , cok merak ediyorum acaba kendileri nasil bir hayatlara sahipler? Genelde boyle dalga gecenler, cok mutsuz olduklari icin boyle kotu kalbe sahipler cok yazik
Hayatımı kıllı bir adamın metresi olmak için mahvetmedim. Yani mutluyum be

Nasıl oluyor mesela anlatsana biraz 16 yaşından beri aktifin hiç anlamadan olmamıda benim

Abazan demiyciğnize söz verin (Lisede öpüşünce pantolona boşalan ergenlere benzetmezseniz accık anlatam ahshsh)

İşareti aldığımda, hissettiğimde hazır oluyorum işte, ön sevişme-duygusal dokunuşlar vb ihtiyacım olmuyor.
Ha bu her zaman böyle de olmuyor elbette, ama olduğu da oluyor. :)
Anlamadan oldu değil, bizzat anlaya isteye oluyor ama şak diye de gayet oluyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…