Yeni tanistigim kisiye bekaretimi verdim pismanim :’(

Kimse metres degil burda tatlim, benim bekaretimi dusuncene kocana karsi biraz ask ge hissiyat besle. Adam boyle odun gibi kadina sahip oldugu icin metres aramaya baslar
Sen iyice şaşırdın ya aklın fikrin metreslikte. Bir sen mi sevdiginle sevisiyorsun? O yüzden mi beni seviyor mu sevmiyor mu diye ağlıyorsun burada?

Kimse metres degil burda tatlim, benim bekaretimi dusuncene kocana karsi biraz ask ge hissiyat besle. Adam boyle odun gibi kadina sahip oldugu icin metres aramaya baslar
Bak cidden beni boşver sen şaaaakkkk diye verdiğin bekaretine kafayı yor

Shizofrensin galiba.
Enazinda ben hoslandigim adamla sevisiyorum iyi veya kotu. peki ya Sen? Esinle mantik icin sevisiyorsun galiba malum ona karsi yogun duygular hissetmedigin icin sirf mantiksal evlendigin icin
Ama senin gibi "bekaret verip" sonrasında ben bu adamın neyiyim şimdi telaşına düşüp, ters cevap almanın korkusundan sesini çıkarmadan mesaj atar mı diye beklemiyor.

Sevişmek değil bekaret vermek bu arada , lütfen.

Gayet bile isteye anında numaranı vermişsin çkmışsın hakkında gram bilgi sahibi olmadığın daha evli mi değil mi bilginin bile olmadığı sana aşığım hep senle olacağım diye vaadlerde de bulunmayan adamın evine gidiyorsun gayet isteyerek sevişiyorsun sonta bekaretimi aldı alla alla sanki zorla yaptı ee biz neyiz diye sormanın anlamı ne baştan sorgulasaydınız da ilk size yazılana tav olmasaydınız yani sevgili değilsiniz takılıyor..

Evli degil

Haaaa hahahahaha kız ben hep hazırim ayrıca ön sevisme uzun uzun opüsmede sevmem hiçde gerek duymam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…