- 15 Şubat 2013
- 24.329
- 91.351
Dogru diyosun, billurlarin konum mühimYok canımonlarda yumurta dışarıda ya lazerden zarar görmez mi onlar. O kafamı karıştır dı
Sen iyice şaşırdın ya aklın fikrin metreslikte. Bir sen mi sevdiginle sevisiyorsun? O yüzden mi beni seviyor mu sevmiyor mu diye ağlıyorsun burada?Kimse metres degil burda tatlim, benim bekaretimi dusuncene kocana karsi biraz ask ge hissiyat besle. Adam boyle odun gibi kadina sahip oldugu icin metres aramaya baslar
Bak cidden beni boşver sen şaaaakkkk diye verdiğin bekaretine kafayı yorKimse metres degil burda tatlim, benim bekaretimi dusuncene kocana karsi biraz ask ge hissiyat besle. Adam boyle odun gibi kadina sahip oldugu icin metres aramaya baslar
Az daha zorlayalim tek tasiyla kapiya dayanicak, az bekleAradi simdi
Hadi gözün aydınAradi simdi
Kimse metres degil burda tatlim, benim bekaretimi dusuncene kocana karsi biraz ask ge hissiyat besle. Adam boyle odun gibi kadina sahip oldugu icin metres aramaya baslar
Biz boğalar da az değiliz bu mevzularda hayatım. İnsanlar boğaların kıymetini anlayacaklar bir gün.Aslan olmam dışında bir sıkıntı yok.
konuda metres mi var yoksa?yettimmmmmSen iyice şaşırdın ya aklın fikrin metreslikte. Bir sen mi sevdiginle sevisiyorsun? O yüzden mi beni seviyor mu sevmiyor mu diye ağlıyorsun burada?
enazinda suan bir adama verdim siz kac kisiye Verdonks acabahaklısın bizler mantık için evlendik yazıklar olsunn.keşke senin gibi ilk gün tanıştığımız adamla hopp yatağa girseydikk sonra da bekaretim gittiii üüüü diye konu açsaydıkk
Ama senin gibi "bekaret verip" sonrasında ben bu adamın neyiyim şimdi telaşına düşüp, ters cevap almanın korkusundan sesini çıkarmadan mesaj atar mı diye beklemiyor.Shizofrensin galiba.
Enazinda ben hoslandigim adamla sevisiyorum iyi veya kotu. peki ya Sen? Esinle mantik icin sevisiyorsun galiba malum ona karsi yogun duygular hissetmedigin icin sirf mantiksal evlendigin icin
Ya anlatmazlarsaBen anladım ama terbiyem elvermediğinden açıklayamıycam. Bi babayiğit gelip anlatır şimdi
Evli degilGayet bile isteye anında numaranı vermişsin çkmışsın hakkında gram bilgi sahibi olmadığın daha evli mi değil mi bilginin bile olmadığı sana aşığım hep senle olacağım diye vaadlerde de bulunmayan adamın evine gidiyorsun gayet isteyerek sevişiyorsun sonta bekaretimi aldı alla alla sanki zorla yaptı ee biz neyiz diye sormanın anlamı ne baştan sorgulasaydınız da ilk size yazılana tav olmasaydınız yani sevgili değilsiniz takılıyor..
Haaaa hahahahaha kız ben hep hazırimAbazan demiyciğnize söz verin (Lisede öpüşünce pantolona boşalan ergenlere benzetmezseniz accık anlatam ahshsh)
İşareti aldığımda, hissettiğimde hazır oluyorum işte, ön sevişme-duygusal dokunuşlar vb ihtiyacım olmuyor.
Ha bu her zaman böyle de olmuyor elbette, ama olduğu da oluyor. :)
Anlamadan oldu değil, bizzat anlaya isteye oluyor ama şak diye de gayet oluyor :))
Evet sevişecek zar zor bir adam bulmuşsun senin de hakkın az boburlenDaha cok sevisirim umarim baksana sevismem bile olay olmus 13 sayfalik
Biz mal gibi vermiyoruz, insan gibi sevisiyoruz haciHahaha
enazinda suan bir adama verdim siz kac kisiye Verdonks acaba
Tüm dertlerin sıkıntıların geçmiş sanırım dilinin bu kadar sivri olduğuna göre …Kimse metres degil burda tatlim, benim bekaretimi dusuncene kocana karsi biraz ask ge hissiyat besle. Adam boyle odun gibi kadina sahip oldugu icin metres aramaya baslar
Metressavar ceycey geldi açılınkonuda metres mi var yoksa?yettimmmmm