- 19 Mayıs 2020
- 46.461
- 207.826
Benim hymenim esnekmiş, ona rağmen şaaak diye olamadı yav.Şaaaak diye girmesi beni şaşırtıyo en çok.
Benim hymenim esnekmiş, ona rağmen şaaak diye olamadı yav.
Şuan 17kişi bunu okuyor sayende ahahaha harikasınErkek müşterinin niyeti ne 1 ay sonra tekrar geldi devamını okurmusunuz?
06-06-2020 Merhabalar Ben guzelik salonunda çalışıyorum, ve bugün bir erkek müşteri geldi (lazer için ) onu çağırdım ve odaya doğru gittik. Sonra işte dedik daha önce seni görmedim felah filan. Sonra pantolunu var altinda boxer short sonra biraz aşağı çekmeye çalıştı, vsvs. Uzandı biraz ağrı...www.kadinlarkulubu.com
Bence aynısı
Önce ben attımŞuan 17kişi bunu okuyor sayende ahahaha harikasın
Bunu unutamam ya. Adamsengin diye kıllarına lazer yaparken etkilemeye çalışmıştı. Başarılı olmuş sonundaŞuan 17kişi bunu okuyor sayende ahahaha harikasın
Kıskananları görüyorum. Kadın düşmanları siziŞaaaak diye girmesi beni şaşırtıyo en çok.
Gel beraber ağlayalım. Şaaak olamamışız.Git ötede ağla
Asik oldugum icin tabi.Onu bunu bırak şimdi, yok ben sevgili olmak istemiyorum dediğinde dünyan başına yıkılacak mı onu söyle? Yani sırf bekaret için mi üzülüyorsun, adama aşık olduğun için mi?
Abooo kızzz müge Anlı çıktınErkek müşterinin niyeti ne 1 ay sonra tekrar geldi devamını okurmusunuz?
06-06-2020 Merhabalar Ben guzelik salonunda çalışıyorum, ve bugün bir erkek müşteri geldi (lazer için ) onu çağırdım ve odaya doğru gittik. Sonra işte dedik daha önce seni görmedim felah filan. Sonra pantolunu var altinda boxer short sonra biraz aşağı çekmeye çalıştı, vsvs. Uzandı biraz ağrı...www.kadinlarkulubu.com
Ayy sorry katibimÖnce ben attım
Parasına mı? Adamın sevgilis varken adamla sevişerek elinden alacağını mı düşündünüzAsik oldugum icin tabi.
Sirtinin ayi kimin kil yumagi olusunun karsi konulmaz cazibesine kapiliyōrdüBide lazer yaparken nasıl bişey hissediyorsun arkadaş
Üye nickini bile hatırladım ya , lanet olsun.Abooo kızzz müge Anlı çıktınBu ne hız arşivden buldu çıkardı
Ne sacmaliyorsun Sen yaParasına mı? Adamın sevgilis varken adamla sevişerek elinden alacağını mı düşündünüz
Kıllarına da olabilir.Parasına mı? Adamın sevgilis varken adamla sevişerek elinden alacağını mı düşündünüz
Bunları okumadan paylaştım ben hacıBen hatırlar gibiyim , adam Araptı, sevgilisi ile de geliyordu daha sonra güzellik salonuna.
Ahahahaa şimdiii okudum boxer çekiştirme detayı beni benden aldıBunu unutamam ya. Adamsengin diye kıllarına lazer yaparken etkilemeye çalışmıştı. Başarılı olmuş sonunda