Yeni tanistigim kisiye bekaretimi verdim pismanim :’(

Shizofrensin galiba.
Enazinda ben hoslandigim adamla sevisiyorum iyi veya kotu. peki ya Sen? Esinle mantik icin sevisiyorsun galiba malum ona karsi yogun duygular hissetmedigin icin sirf mantiksal evlendigin icin🙈
Evet en azından mantıklı davranışım metres olmamışım🤣 kız beni boşver de sen napcan bu bekareti onu düşün.

Sesine göre tarif etsem “ŞLAPPPP” derdim aksjdnddnnddm pufffdnnffm

Hayır bide eğimli şey yani biraz eğim vermek gerekiyo nasıl şaklaşıyo bunlar anlamadım.
Ben anladım ama terbiyem elvermediğinden açıklayamıycam. Bi babayiğit gelip anlatır şimdi

Shizofrensin galiba.
Enazinda ben hoslandigim adamla sevisiyorum iyi veya kotu. peki ya Sen? Esinle mantik icin sevisiyorsun galiba malum ona karsi yogun duygular hissetmedigin icin sirf mantiksal evlendigin icin🙈
Karşındaki kişi kendi ayakları üzerinde duran iyi eğitim almis nerede ne yapmasını bilen bir insan. Sen de debelen dur anca.

Evet en azından mantıklı davranışım metres olmamışım🤣 kız beni boşver de sen napcan bu bekareti onu düşün.
Kimse metres degil burda tatlim, benim bekaretimi dusuncene kocana karsi biraz ask ge hissiyat besle. Adam boyle odun gibi kadina sahip oldugu icin metres aramaya baslar 🤣

Mantik icin evlenmekte ne bileyim yani.. yada mantik icin biriyle beraber olmak acizliktir,
Ha bi kere seviştiğin ve doğru düzgün arayip sormayan adam için sabah akşam biz neyiz diye kafa patlatmak, bunu soracak konumda bile olmamak acizlik değil yani..

Mantik icin evlenmekte ne bileyim yani.. yada mantik icin biriyle beraber olmak acizliktir,
haklısın bizler mantık için evlendik yazıklar olsunn.keşke senin gibi ilk gün tanıştığımız adamla hopp yatağa girseydikk sonra da bekaretim gittiii üüüü diye konu açsaydıkk

X