- 23 Ağustos 2020
- 6.696
- 12.643
Öyle olsa erkek çalışanlar seansı yapardıKonu ile alakasız olarak bir sorum olucak. Erkekler de lazer de komple çıplak mı oluyor? Ve onlar da da bikini bölgesine lazer yaptırabiliyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle olsa erkek çalışanlar seansı yapardıKonu ile alakasız olarak bir sorum olucak. Erkekler de lazer de komple çıplak mı oluyor? Ve onlar da da bikini bölgesine lazer yaptırabiliyor mu?
Konu ile alakasız olarak bir sorum olucak. Erkekler de lazer de komple çıplak mı oluyor? Ve onlar da da bikini bölgesine lazer yaptırabiliyor mu?
Yok canım onlarda yumurta dışarıda ya lazerden zarar görmez mi onlar. O kafamı karıştır dıErkekler bikini mi giyiyor
Sesine göre tarif etsem “ŞLAPPPP” derdim aksjdnddnnddm pufffdnnffmsesine kadar tarif etmeyeydin iyiydi.yemek yiyorum şurada
Hayır bide eğimli şey yani biraz eğim vermek gerekiyo nasıl şaklaşıyo bunlar anlamadım.Benim hymenim esnekmiş, ona rağmen şaaak diye olamadı yav.
Evet en azından mantıklı davranışım metres olmamışım kız beni boşver de sen napcan bu bekareti onu düşün.Shizofrensin galiba.
Enazinda ben hoslandigim adamla sevisiyorum iyi veya kotu. peki ya Sen? Esinle mantik icin sevisiyorsun galiba malum ona karsi yogun duygular hissetmedigin icin sirf mantiksal evlendigin icin
Mantik icin evlenmekte ne bileyim yani.. yada mantik icin biriyle beraber olmak acizliktir,Kocası en azından. Dümdüz. Calcifer durup durup biz neyiz diye düşünmüyor.
Paylaşıldı konu içinde katip ya da benden araYeni tanistigim kisiye bekaretimi verdim pismanim
Geçmiş olsun
Ben bu hikayeyi daha önce okumuştum
Ahhhh
Konunun ismini hatılasam bi
Lazercide mi çalışmak istiyorsunuz yoksaYok canım onlarda yumurta dışarıda ya lazerden zarar görmez mi onlar. O kafamı karıştır dı
Ben anladım ama terbiyem elvermediğinden açıklayamıycam. Bi babayiğit gelip anlatır şimdiSesine göre tarif etsem “ŞLAPPPP” derdim aksjdnddnnddm pufffdnnffm
Hayır bide eğimli şey yani biraz eğim vermek gerekiyo nasıl şaklaşıyo bunlar anlamadım.
Napcak diktirip bakireyim diye yutturacak bir koca arayacakEvet en azından mantıklı davranışım metres olmamışım kız beni boşver de sen napcan bu bekareti onu düşün.
Yazık ya kıskandı beniKocası en azından. Dümdüz. Calcifer durup durup biz neyiz diye düşünmüyor.
Karşındaki kişi kendi ayakları üzerinde duran iyi eğitim almis nerede ne yapmasını bilen bir insan. Sen de debelen dur anca.Shizofrensin galiba.
Enazinda ben hoslandigim adamla sevisiyorum iyi veya kotu. peki ya Sen? Esinle mantik icin sevisiyorsun galiba malum ona karsi yogun duygular hissetmedigin icin sirf mantiksal evlendigin icin
Kimse metres degil burda tatlim, benim bekaretimi dusuncene kocana karsi biraz ask ge hissiyat besle. Adam boyle odun gibi kadina sahip oldugu icin metres aramaya baslarEvet en azından mantıklı davranışım metres olmamışım kız beni boşver de sen napcan bu bekareti onu düşün.
Bence degil , mantıgıma uygun birini bulsam hemen evlenicem mesela . Ayrıca sırf birini bağlamak icin onunla sevişmek daha acizlik bana kalırsa …Mantik icin evlenmekte ne bileyim yani.. yada mantik icin biriyle beraber olmak acizliktir,
Ha bi kere seviştiğin ve doğru düzgün arayip sormayan adam için sabah akşam biz neyiz diye kafa patlatmak, bunu soracak konumda bile olmamak acizlik değil yani..Mantik icin evlenmekte ne bileyim yani.. yada mantik icin biriyle beraber olmak acizliktir,
Evet evet kesin oyledirKarşındaki kişi kendi ayakları üzerinde duran iyi eğitim almis nerede ne yapmasını bilen bir insan. Sen de debelen dur anca.
haklısın bizler mantık için evlendik yazıklar olsunn.keşke senin gibi ilk gün tanıştığımız adamla hopp yatağa girseydikk sonra da bekaretim gittiii üüüü diye konu açsaydıkkMantik icin evlenmekte ne bileyim yani.. yada mantik icin biriyle beraber olmak acizliktir,
Daha cok sevisirim umarim baksana sevismem bile olay olmus 13 sayfalikHa bi kere seviştiğin ve doğru düzgün arayip sormayan adam için sabah akşam biz neyiz diye kafa patlatmak, bunu soracak konumda bile olmamak acizlik değil yani..