Zaten bu kadınların ben senin bildiğin kadınlardan değilim lafları da beni çileden çıkarıyor. Ne varmış sokakta tanışmada yada yolda yada başka yerde . Erkekleri bu kafalara biz kadınlar tasıdık. Biri bana böyle birşey yapsa sen ne hakla beni deniyorsun kimsin ki derdim. Çok fazla yeşilçam filmi izliyor bu millet.
Teşekkürler, yani beni tanıştıran arkadaşım bu kişiyi çok övmüştü başta tedirgindim ama aradaki arkadaşım beni yakınen tanıyan kaç yıllık dostum.Olayın sonucunda oda üzüldü benden özür diledi kötü olan taraf şu ki arkadaşım benim okuldan dostum onun evlenceği çocukta bu kişiyle çok yakın kardeş gibiler ve yaza evlenebilir benim arkadaşım beni görmek istiycek düğününde ve onun gelmeside büyük olasılıkdenemiş bence sizi "tokat atmani beklerdim" demesinden belli gerizekalinin. kusura bakmayin kendimi tutamadim. var boyle cins erkekler. bizim komsumuzun bi kizi vardi. gorucu usulu biriyle gorusuyor. nisanlanmaya ramak kala kizin elini tutmus (ilk kez) kız da elini cekmemis itiraz etmemis yani. sonra cocuk terk etmis. benim elimi hemen tuttuysa herkesinkini tutmustur diyekizi denemek icin elini tutmus. kizin da yaşi kucuktu.(20 ydi galiba) ilk gorustugu kisiydi sanirsam. cok takmayin kafaniza. tez zamanlarini bilirim. tamamen odaklanma isteyen felaket bir süreç. Allah kolaylik versin
aynenAynen. Hepte bir dram peşindeler. O sarkintilik yapacak ve evlenecek kiz tokati basacak. Oda sonra "Seni yuvamin kadını, cocuklarimin anası yapacağım" diyecek. Kizda "beni mi?!" diye utanarak gözlerini kaçırıcak... Ay aman ben costum...
gelirse gelsin boşverin. hic gormemezlikten gelin. insallah dugune kadar karsiniza adam gibi biri cikar da onunla gidersiniz:))Teşekkürler, yani beni tanıştıran arkadaşım bu kişiyi çok övmüştü başta tedirgindim ama aradaki arkadaşım beni yakınen tanıyan kaç yıllık dostum.Olayın sonucunda oda üzüldü benden özür diledi kötü olan taraf şu ki arkadaşım benim okuldan dostum onun evlenceği çocukta bu kişiyle çok yakın kardeş gibiler ve yaza evlenebilir benim arkadaşım beni görmek istiycek düğününde ve onun gelmeside büyük olasılık
ben tepkimi gösterdim yani tokat falan atmadım ama çok erken istemiyorum dedim.aynenhadi bu yine opucuk falanmis konu sahibi itiraz etmeyince kafasinda bir suru sey kurgulamis yesilcam adami. peki benimkilere ne demeli? arabasina bindigim erkek beni o gün terk ediyor sirf dolmus otobus ugrasmamak icin aracina davet edince biniyorum. kiz 2. gorusmede arabama bindi diye terk ediyor. sanki o..k yapiyorum. halbuki ben birakayim eve diye israr eden kendileri. bazi erkeklerin kafasini anlamak zor
aynenhadi bu yine opucuk falanmis konu sahibi itiraz etmeyince kafasinda bir suru sey kurgulamis yesilcam adami. peki benimkilere ne demeli? arabasina bindigim erkek beni o gün terk ediyor sirf dolmus otobus ugrasmamak icin aracina davet edince biniyorum. kiz 2. gorusmede arabama bindi diye terk ediyor. sanki o..k yapiyorum. halbuki ben birakayim eve diye israr eden kendileri. bazi erkeklerin kafasini anlamak zor
aminnn, zaten konuşurken bile özgüven eksikliği seziyordum onda çünkü sen yakında öğretim görevlisi olursun şöyle olursun böyle olursun benim işim sallatıda falan hep kendini yeriyordu.Başta dedimki seni uygun görmesem tanışmaya gelmem benim ne olcağımı ben bilmiyorum işssiz sonuçta o dediğin hemen olmaz falan diyordum.gelirse gelsin boşverin. hic gormemezlikten gelin. insallah dugune kadar karsiniza adam gibi biri cikar da onunla gidersiniz:))
zor kafasinda ne dusundugunu bilmek. siz engelleyince issız adam triplerine girmis, anlamis sizin aklinizda kaldigini. hic uzerine gitmeyin.ben tepkimi gösterdim yani tokat falan atmadım ama çok erken istemiyorum dedim.
ben o anda böyle diyince denemek istedi sandım, bide önceden hayatına kimse girmemesine önem vermiş olması ve sosyal medya kullanıyorum o face kullanıyormuş sadece bana arada takılıordu çok kişi takip ediodur seni falan die nerden çıkartıyorsun dedim ya ne alaka ben tanıdıklarımı eklerim zatn sadece ama hep bi güvensizlik bir tuhaf haller..Sizi sert gördüyse tokat beklerdim diye takılmış işte denediğini nerden çıkardınız bi de engellemek neyin nesi
ooww boyle diyenlerden cok korkarim ben. cunku bazi erkekler kompleks haline getiriyor bunu ve cekilmez hal aliyor. mesela benim enistem. ablam lise mezunu enistem de oyle. erken evlilik yaptilar. ablam istedigi bolumu tutturdu ama enistem kesinlikle tercih yaptirmamisti sirf kompleksinden. kadin kendinden yuksek oldugunda -ozellikle ozgüvensiz tipler- agresiflesiyorlaraminnn, zaten konuşurken bile özgüven eksikliği seziyordum onda çünkü sen yakında öğretim görevlisi olursun şöyle olursun böyle olursun benim işim sallatıda falan hep kendini yeriyordu.Başta dedimki seni uygun görmesem tanışmaya gelmem benim ne olcağımı ben bilmiyorum işssiz sonuçta o dediğin hemen olmaz falan diyordum.
Yok tuhaf olan da bir erkekle sokaklarda tanışanlardan değilim diyor gel de ölme . Nerde tanışalım ayol adamlarla sokaklarda tanışıyoruz tabi evine gidip kapısını çalıp aç bi senle tanışacağım mı diyeceğiz. Askeriyede mi tanışacağız . Kadınlar da erkekleri denesin o zaman. Hadi gel sevişelin dediğimizde kabul eden erkek eğlenilecek erkek olsun, etmeyen de evlenilecek erkek , şaka gibi konular.Aynen. Hepte bir dram peşindeler. O sarkintilik yapacak ve evlenecek kiz tokati basacak. Oda sonra "Seni yuvamin kadını, cocuklarimin anası yapacağım" diyecek. Kizda "beni mi?!" diye utanarak gözlerini kaçırıcak... Ay aman ben costum...
Kendileri her haltı yiyip sonra el değmemiş gonca gül arıyorlaraslında bana kendisi seni bana daha da yakınlaştıran şey önceden hayatında kimsenin olmamış olması dedi biraz o yeşilçam takıldı , ben benden önceki durumlara takılmadığım için sormam bile
ya bu durumu yaşamadan öncede lanet olsun aslında hiçte fena gitmiyorduk ortak arkdaşlarımız gelecekti ziyarete siz gelmeyin bu hafta söz size güzel biyerde yemek sözüm olsun falan demiş benim aradaki kız arkadaşım iletiyor böyleböyle dedi die sonunda kendi bozdu ben de fazla abarttım mı onu engelleyerek acaba onu soruyorum kendimeooww boyle diyenlerden cok korkarim ben. cunku bazi erkekler kompleks haline getiriyor bunu ve cekilmez hal aliyor. mesela benim enistem. ablam lise mezunu enistem de oyle. erken evlilik yaptilar. ablam istedigi bolumu tutturdu ama enistem kesinlikle tercih yaptirmamisti sirf kompleksinden. kadin kendinden yuksek oldugunda -ozellikle ozgüvensiz tipler- agresiflesiyorlar
simdi ortada bitirilmemis, cevaplanmamis sorular var. engeli basmamis olsaydiniz cozumsuz kalmazdi yani ya karakterini gorurdunuz ya da devam ederdiniz dicem ama bu adamla olmaz. (özgüvensiz adam dünyayi dar eder)ya bu durumu yaşamadan öncede lanet olsun aslında hiçte fena gitmiyorduk ortak arkdaşlarımız gelecekti ziyarete siz gelmeyin bu hafta söz size güzel biyerde yemek sözüm olsun falan demiş benim aradaki kız arkadaşım iletiyor böyleböyle dedi die sonunda kendi bozdu ben de fazla abarttım mı onu engelleyerek acaba onu soruyorum kendime
bir tarafım sen büyük tepki verdin engellemeseydin belki düzelirdik diyor ama biyanımda ben teldem engellesem de düzeltmek isteyen adam heryerden ulaşırdı dıyor o kafasında çabuk sildi yada koç burcu erkeğinde biraz gurur fazla diyorlar gurur yapıp yazmak istemedi galibasimdi ortada bitirilmemis, cevaplanmamis sorular var. engeli basmamis olsaydiniz cozumsuz kalmazdi yani ya karakterini gorurdunuz ya da devam ederdiniz dicem ama bu adamla olmaz. (özgüvensiz adam dünyayi dar eder)
2 gram akılları var onu da kızları denemek için kullanıyorlarİyi günler arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Sıkıntıma gelecek olursak, nisan ayında ortak arkadaşlarımız tarafından biriyle tanıştırıldım. Başlangıçta tedirgin olsam da kabul ettim.İlk bir hafta çok güzeldi bende ona karşı ısınmıştım onun da bana karşı öyle olduğunu düşünüyordum çünkü ortak arkadaşımıza hakkımda çok güzel şeyler söylemişti hatta bu başka şehirde yaşayan ortak arkadaşlarımız bizi bulunduğumuz şehirde ziyaret edip dörtlü takılırız güzel bir gün geçiririz diye planlar bile yapmıştırlar. Her şey böyle güzel giderken gün geçtikçe aramalar mesajlaşmalar sohbetlerimiz daha keyifli olmaya başlamıştı fakat aradan on gün geçti ve ikinci buluşmamızda bu kişinin davranışları bir tuhaftı buluşacağımız gün için sana sürprizim var falan diyordu o gün buluştuk tavırları biraz ilk günkü kadar samimi değildi bir gariplik hissettim ama kötü bir şey aklıma getirmek istemedim hoşlandığım için . Bugün bu oturduğumuz kafeyi unutma falan dedi kalkarken anlam veremedim.Sonra durağa geçerken gel biraz oturalım şu banklarda dedi oturduğumuz yerde kimse yoktu bende sürpriz falan deyince bir hediye falan bekledim ama biraz romantik bir hava oldu beni de etkiledi ilişkilerden konuşuyorduk ki elimi falan tutmak istedi gözümden öptü falan buraya kadar bende ona karşı boş olmadığım için sıkıtı yoktu ben 25 o 30 yaşında fakat öpmeye çalıştı orda istemedim çünkü bunun için erken olduğunu düşündüğümü söyledim o da bana senden tokat atmanı beklerdim dedi at istersen falan dedi ben bi şok oldum böyle olduğumu bile bile neden bu hareketi yaptın dedim beni mi denemek istedin dedim bayağı biraz kızdım ona sanki bile bile lades dedi ben öyle düşündüm. O bana yok neler yazıyorsun kafanda falan dedi .Bunun o anki duygularla yaptığını düşünsem kızmam ama bana önceki konuşmamızda sevginin hemen oluşamayacağını işini beğenmediğini benim derslerinden benim için geri kalma falan diyordu önceki konuşmalarımızda. Bu saat oldu hala çıkartamadım onu aklımdan beni ciddi görmüyordu desem ortak arkadaşlarımıza tam evlenmelik bir kız gördüğümden beri onu düşünüyorum falan demiş bunu neden yaptı sizce ? o saatten sonra onu her yerden engelledim 3 kere aramış bikaç gün geçti unutamadığım için engeli kaldırdım bikaç mesaj da attim neden böyle davrandın diye ama hiç cevap vermedi ve ben hala onu düşünüyorum tezime odaklanamıyorum.Acaba benim kadarda olmasa da hiç mi birşeyler hissetmedi? Fikirlerinize açığım..