nici seçerken o aklıma gelmemişti aslındaAdam nickinizin anagram versiyonlarından biri herhalde.
Adam nickinizin anagram versiyonlarından biri herhalde.
Bir de 30 yaşındaymış. Konuyu okurken adamın yaşı 22-23 falan diye düşünmüştüm ben.Aynı şeyi düşündüm
Konuya yapacak yorum bulamadım ben.
ve ben hala onu düşünüyorum tezime odaklanamıyorum.
aslında benim nasıl karşılık vereceğimi kendi tahmin etmiş bile bile yapmak nedir bende onu anlamıyorumBen bu deneme olayını pek anlamıyorum mantıklı da bulmuyorum. Ne yani öptüğünde karşılık verince kötü kadın, tokat atınca evlenilecek kadın mı oluyorsun?
Ben bu deneme olayını pek anlamıyorum mantıklı da bulmuyorum. Ne yani öptüğünde karşılık verince kötü kadın, tokat atınca evlenilecek kadın mı oluyorsun?
öpecekmiş galiba ona demiş süpriz diyeHani sürpriznerde
ben istemediğimi söyledim zaten ama onun bende tokat beklemesi madem bukadar sert bir karşılık verceğimi biliyor neden yaptığını anlamıyorum , birazcık bağlandım galiba ona ondan atamadım kafamdnonlara öyle sana böyle mi konuşuyor iyi o zaman sen ters yapsan evlenme teklifi mi edecekti amaçsız yani. tezinize hazırlanın valla böyle insanlar için kendinizi kaybetmeyin onun umurunda olmaz.
Zaten bu kadınların ben senin bildiğin kadınlardan değilim lafları da beni çileden çıkarıyor. Ne varmış sokakta tanışmada yada yolda yada başka yerde . Erkekleri bu kafalara biz kadınlar tasıdık. Biri bana böyle birşey yapsa sen ne hakla beni deniyorsun kimsin ki derdim. Çok fazla yeşilçam filmi izliyor bu millet.Evet. Aklıma yeşilcam filmlerden Türkan Sorayın ve Ediz Hunun birtanesi geldi. Türkan "Ben sokaklarda tanışacak kadınlardan değilim. Bu cok küçük düşürücü" gibi laflar kullanıyordu. Böyleda kendilerini Ediz Hun sanıyorlar galiba.
Adam nickinizin anagram versiyonlarından biri herhalde.
Niyeöpecekmiş galiba ona demiş süpriz diye
aslında bana kendisi seni bana daha da yakınlaştıran şey önceden hayatında kimsenin olmamış olması dedi biraz o yeşilçam takıldı , ben benden önceki durumlara takılmadığım için sormam bileZaten bu kadınların ben senin bildiğin kadınlardan değilim lafları da beni çileden çıkarıyor. Ne varmış sokakta tanışmada yada yolda yada başka yerde . Erkekleri bu kafalara biz kadınlar tasıdık. Biri bana böyle birşey yapsa sen ne hakla beni deniyorsun kimsin ki derdim. Çok fazla yeşilçam filmi izliyor bu millet.