- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.662
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir tarafım sen büyük tepki verdin engellemeseydin belki düzelirdik diyor ama biyanımda ben teldem engellesem de düzeltmek isteyen adam heryerden ulaşırdı dıyor o kafasında çabuk sildi yada koç burcu erkeğinde biraz gurur fazla diyorlar gurur yapıp yazmak istemedi galiba
yok ben sirf bunu sormak için açtım üyeliği aslındaBu konuya benzer bir konu açılmıştı ve o konu çığırından çıkmıştı. Sanki konu bilerek açılmış gibi geldi bana. Üye de yeni. Çok inanmadım açıkçası
İyi günler arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Sıkıntıma gelecek olursak, nisan ayında ortak arkadaşlarımız tarafından biriyle tanıştırıldım. Başlangıçta tedirgin olsam da kabul ettim.İlk bir hafta çok güzeldi bende ona karşı ısınmıştım onun da bana karşı öyle olduğunu düşünüyordum çünkü ortak arkadaşımıza hakkımda çok güzel şeyler söylemişti hatta bu başka şehirde yaşayan ortak arkadaşlarımız bizi bulunduğumuz şehirde ziyaret edip dörtlü takılırız güzel bir gün geçiririz diye planlar bile yapmıştırlar. Her şey böyle güzel giderken gün geçtikçe aramalar mesajlaşmalar sohbetlerimiz daha keyifli olmaya başlamıştı fakat aradan on gün geçti ve ikinci buluşmamızda bu kişinin davranışları bir tuhaftı buluşacağımız gün için sana sürprizim var falan diyordu o gün buluştuk tavırları biraz ilk günkü kadar samimi değildi bir gariplik hissettim ama kötü bir şey aklıma getirmek istemedim hoşlandığım için . Bugün bu oturduğumuz kafeyi unutma falan dedi kalkarken anlam veremedim.Sonra durağa geçerken gel biraz oturalım şu banklarda dedi oturduğumuz yerde kimse yoktu bende sürpriz falan deyince bir hediye falan bekledim ama biraz romantik bir hava oldu beni de etkiledi ilişkilerden konuşuyorduk ki elimi falan tutmak istedi gözümden öptü falan buraya kadar bende ona karşı boş olmadığım için sıkıtı yoktu ben 25 o 30 yaşında fakat öpmeye çalıştı orda istemedim çünkü bunun için erken olduğunu düşündüğümü söyledim o da bana senden tokat atmanı beklerdim dedi at istersen falan dedi ben bi şok oldum böyle olduğumu bile bile neden bu hareketi yaptın dedim beni mi denemek istedin dedim bayağı biraz kızdım ona sanki bile bile lades dedi ben öyle düşündüm. O bana yok neler yazıyorsun kafanda falan dedi .Bunun o anki duygularla yaptığını düşünsem kızmam ama bana önceki konuşmamızda sevginin hemen oluşamayacağını işini beğenmediğini benim derslerinden benim için geri kalma falan diyordu önceki konuşmalarımızda. Bu saat oldu hala çıkartamadım onu aklımdan beni ciddi görmüyordu desem ortak arkadaşlarımıza tam evlenmelik bir kız gördüğümden beri onu düşünüyorum falan demiş bunu neden yaptı sizce ? o saatten sonra onu her yerden engelledim 3 kere aramış bikaç gün geçti unutamadığım için engeli kaldırdım bikaç mesaj da attim neden böyle davrandın diye ama hiç cevap vermedi ve ben hala onu düşünüyorum tezime odaklanamıyorum.Acaba benim kadarda olmasa da hiç mi birşeyler hissetmedi? Fikirlerinize açığım..
sonradan ben biliyodum böyle bi tepki vercegini dedi bnde bile bile ypıyosan beni deniyorsun dedim ona kızdım engelledim bilemyorum şimdi düşününce çok mu tepki verdim deiyorum bndeAdam sizi öpmek istemiş. Siz izin vermeyince afallamış ve salak bir tepki vermiş. Hayır sonrasında siz neden onu her yerden engellediniz ben onu anlayamadım ?
sonradan ben biliyodum böyle bi tepki vercegini dedi bnde bile bile ypıyosan beni deniyorsun dedim ona kızdım engelledim bilemyorum şimdi düşününce çok mu tepki verdim deiyorum bnde
Belki de haklısınız sanırım onu düşünmeyı birakmam doğru olanSizin tek cazip gelen yanınız ondan önce kimse olmaması. Çünkü adamın önem verdiği tek şey bu. Eminim kendisi her haltı yemiştir bu yaşına kadar sonra eline erkek eli değmemiş kız arıyordur. Mide bulandırıcı. Bence koşarak uzaklaşın. İlişki ilerlediğinde daha da farklı şeyleri sorgulayacak, herşeyinizi kısıtlayacak vs.
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.Konumun kapatılmasını istiyorum.