- 4 Haziran 2009
- 1.411
- 1.825
ya peki yarın arasam o an müsait değildim annem yanımdaydı odayada geçemedim sonra aradım ama sende duymadın heralde falan desem. Öyle toparlamış olurmuyum acaba :18: ama bukezde yalan söylemiş olucam ilede birlikte olursak gerçektende evde çok rahat konuşamadığı görcek. Yani dereyi geçene kadar bunu belli etmiyim mi
O sekil deme bence canim, dedigin gibi yalan olacak, buda "iliskinize" giden yolda hos olmaz.
Ama yazmak istiyorsan acik ol bence, belliki arkadas biraz olgun takiliyor (evde konusamadigini bile, anlamsiz bulduguna göre) cumartesi gününden beri haber alamadim senden, umarim evde telefona cikamadigim degildir sorun? Eger aramaya niyetin yoksa, bunu acikca söyleyebilirdin/söyleyebilirsin, sonucta beni birdaha aramak icin izin alan sendin, dogal olarak merak ettim.
Gibi yazabilirsin mesela.
Bence fazla nazik olma, sonucta ilk adimi sen attin, ve O kendisini agirdan satiyor (NEDENSE?)
Kac gün gecti aradan, yani ilk adimm atilmis, eger amaci ciddiyse simdiye kadar aramasi sormasi lazimdi, ama galiba herseyi senden bekliyor beyimiz