Yeni tanıştığım birine duygusal bir şeyler hissediyorum.Sizce ilk adım ne yapmalıyım?

bir an önce seninle görüşmek için heyecanlanıyor sınav bile umrunda değil adamın:nazar:
çok güzel duygular bunlaaarrrrrr :)

askerliğini yapmış canım can sıkıntısından okuyor heralde. okulunu bitirmiş ve işini bulmuş tam evlenilcek adam mmmmm :KK69::KK17::KK1: ah ahhhhhhhhhhhhhh mutluyum mutluyum mutluyummm :KK16:

askerliğini yapmış canım can sıkıntısından okuyor heralde. okulunu bitirmiş ve işini bulmuş tam evlenilcek adam mmmmm :KK69::KK17::KK1: ah ahhhhhhhhhhhhhh mutluyum mutluyum mutluyummm :KK16:

aöf yi maaşını yükseltmek için ve kademe atlamak için de okuyorlar.

Canım ya adamın aklını başından almışsın sınav falan umrunda değil:KK1: benim sevgillmde jinekolog ama işletme dalında master yapmış belki o da değişiklik olsun diye okuyordur.

:KK69: hakkinizda hayirlisi. bir kac hafta once sizinkiyle nerdeyse birebir bir konu okumustum bu kadar cok benzemesi cok ilgiinc :KK59: ama onun sonu mutlu bitmemisti sanirsam. umarim siz mutlu sona ulasirsiniz

akşam msj atmış faceden bulamadım birtürlü sen denermisin dedi profil resmini tarif etti bilmiyorki ben onun profilini ezberlemişimmm:KK1: bende tamam birde ben bakıyım bulursam eklerim dedim. biraz oyalandım hemen atlamıyım dedim. buldum ekledim oda kabul etti. artık arkadaşız :KK16:

akşam msj atmış faceden bulamadım birtürlü sen denermisin dedi profil resmini tarif etti bilmiyorki ben onun profilini ezberlemişimmm:KK1: bende tamam birde ben bakıyım bulursam eklerim dedim. biraz oyalandım hemen atlamıyım dedim. buldum ekledim oda kabul etti. artık arkadaşız :KK16:
çok iyi yaaa bak akşama hemen eklemiş unutmamış. bualamadım deyip sallamamışta :KK1::KK1::KK1: hadi bidaki haberin buluşuyoruuuuz olsun :KK16::KK16:

Masallah masallah ! =D Bence o sana bulusalim diye donene kadar sen bisey yapma tatlim.Hem belli kesin donecek yakin zamanda

Canim hadi gecmis olsun, sonucta face de almis:KK61: yakinda bulusursunuzda ne guzel.

Fakat aklima takilan , ameliyat isi oldu? Erkeklerin urolojiyle ilgili bir kac ameliyati olur. ozel dedigine gore , ins onemli bir sey degildir, senin hayatini ilerde etkileyecek:26:

nadir detaylı okuduğum konulardan biri oldu =)

inşallah mutlu haberleri de yazarsın buraya =) darısıda başıma :KK69:

bazı konuları yazıyorum yazıyorum takıp edemıyorum ama bunu bastan sona kadar takıpcıyımmm gönlunden ne gecıyorsa o olsun cnm :KK69::KK69:

bu iki konu arasında benzerlik kurmayan benim herhalde bir kere celile arkadaşımızın bir sevgilisi bekar yalnız bir genç kız karşına da hoşlanbilceği biri çıkmış.diğer konunun içinde apayrı şeyler,arkdaşın hem erkek arkaşaı var hem başkasından hoşlanmış sonra vazgeçmiş sevgiline dönmüş vs bir sürü olay.bu konu tamamen farklı heycanlı masum bir aşk öyküsü:KK69:

evet inceledim gerçekten benzerlikler var ama o sadece görmüş etkilenmiş birde sevgilisiyle ilgili sorunları olduğunu anlatmış anladığım kadarıyla ve sonunda sevgilisiyle arasını düzeltmiş. benim sevgilim yok ki 1 senedir kimse yok hayatımda üstelik burda benim gibi işyerinde birilerini beğenen etkilenen çok kişi vardır. sadece benim başıma gelmemiştir yani. Bu arada ben kendi konuma döneyim. bu akşam mesaj attı müsaitsen buluşabilirmiyiz diye. Bende yarın daha uygun olur dedim. Çünkü geç bir saatte msj atmıştı. oda olur tabiki demiş ve yarın buluşcaz. çok heyecanlıyım ne giycem, saçımı makyajım offfffffff sabah çok erken kalkıp ancak hazırlanırım. ne konuşcağıma kadar kafamda hazırladım bişiler. hadi bakalım işllah iyi geçer buluşmamız dönünce yazarım buraya detaylı herşeyi.:KK17::KK16:

X