Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
askerliğini yapmış canım can sıkıntısından okuyor heralde. okulunu bitirmiş ve işini bulmuş tam evlenilcek adam mmmmm ah ahhhhhhhhhhhhhh mutluyum mutluyum mutluyummm
askerliğini yapmış canım can sıkıntısından okuyor heralde. okulunu bitirmiş ve işini bulmuş tam evlenilcek adam mmmmm ah ahhhhhhhhhhhhhh mutluyum mutluyum mutluyummm
hakkinizda hayirlisi. bir kac hafta once sizinkiyle nerdeyse birebir bir konu okumustum bu kadar cok benzemesi cok ilgiinc ama onun sonu mutlu bitmemisti sanirsam. umarim siz mutlu sona ulasirsiniz
çok iyi yaaa bak akşama hemen eklemiş unutmamış. bualamadım deyip sallamamışta hadi bidaki haberin buluşuyoruuuuz olsunakşam msj atmış faceden bulamadım birtürlü sen denermisin dedi profil resmini tarif etti bilmiyorki ben onun profilini ezberlemişimmm bende tamam birde ben bakıyım bulursam eklerim dedim. biraz oyalandım hemen atlamıyım dedim. buldum ekledim oda kabul etti. artık arkadaşız
hadi yaaa merak ettim o konuyu umarım bulurum biraz araştırayım.