Yeni tanıştığım birine duygusal bir şeyler hissediyorum.Sizce ilk adım ne yapmalıyım?

kızlar aramadı bu saat oldu. o beni arayınca ben açamadım işte msj attım. üstünden bikaç saat geçti müsait odum ben aradım açmadı dün aramadı bugünde aramadı. msjım kötü diildi ama napiim yalan söylemedim ki konuşamıyorum. nie aramadı ki eğerki o msjımdan dolayı böle aramıorsa öyle erkeğide ben istemem. bakalım buhafta beklicem eğer buhafta aramazsa kesicem ümidi bende.

Son düzenleyen: Moderatör:
öyle valla bende aramıyorum onu bekliyorum arasın isterse 1 ay aramasın bende aramam. Ama insanın içini yiyip bitiro. Canım sıkılıo, moralim bozuluo, sanki kalbimde bir ağırlık, nie aramadı, nie msj atmadı, napıo acaba falan diye. Çok uzun zaman oldu bu duyguları hissetmeyeli. Tekrardan hissetceğimi düşünmemiştim ama oldu işte. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama çokta ümitlenmek istemiyorum. Arıcak diye kendimi kaptırmıcam, ki aradığında süpriz olsun. Öteki türlü arıcağını beklediğimde aramazsa daha çok üzülürüm.

öyle valla bende aramıyorum onu bekliyorum arasın isterse 1 ay aramasın bende aramam. Ama insanın içini yiyip bitiro. Canım sıkılıo, moralim bozuluo, sanki kalbimde bir ağırlık, nie aramadı, nie msj atmadı, napıo acaba falan diye. Çok uzun zaman oldu bu duyguları hissetmeyeli. Tekrardan hissetceğimi düşünmemiştim ama oldu işte. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama çokta ümitlenmek istemiyorum. Arıcak diye kendimi kaptırmıcam, ki aradığında süpriz olsun. Öteki türlü arıcağını beklediğimde aramazsa daha çok üzülürüm.

tamam işte öyle yap.ama bence yoğun bi işi var (ki sanırım sen de öyle demiştin) fırsat bulamıyor veya seni zor durumda bırakmak istemiyor olabilir.ya da yavaş yavaş gitsin istiyodur ki bu da cizel bişi :KK53:
sana şimdi dakikalar geçmek bilmiyodur tahmin edebiliyorum ama azıcık içini ferah tut yiiwrum :KK23:

ilk günden beri takipteyim canım çok heyecanlı muhteşem duygular :))
konuşamıyorum yerine şu an müsait değilim falan demen daha hoş
daha olgun bi bayana yakışır olurdu sanırım.
ama bence can sıkacak bi durum yok arayacaktır aramazsa bence yarın sen aramalısın
O artık çekinir aramaya seni zor durumda bırakmamak için :112:

o an panikledim arayınca açamadım sonrada yanlış düşüncek diye heyecanda var tabi öyle birşey yazdım of of of. burada bugün bana söylediği müdürü arıcaktı konuşmak için. ama sordum arkdaşıma müdürüde aramamış. acaba mesajımdan dolayımı aramıor. çok saçmamı geldi ona yada ne düşündü acaba :KK43::KK43:

o an panikledim arayınca açamadım sonrada yanlış düşüncek diye heyecanda var tabi öyle birşey yazdım of of of. burada bugün bana söylediği müdürü arıcaktı konuşmak için. ama sordum arkdaşıma müdürüde aramamış. acaba mesajımdan dolayımı aramıor. çok saçmamı geldi ona yada ne düşündü acaba :KK43::KK43:

zaman bulamadı demek ki müdürü de arayamadığına göre ya da müsati değil :KK51: vesvese yapmaaaaaa:KK52:

Bugün oldu hala aramadı. Moralim öyle bozuk ki. Müdürüde aramadı arkadaşıma hergün soruyorum. Pazartesi arıcaktı sözde müdürl görüşcekti bugün oldu ses yok. Facesinede girmemiş hala daha. Kesin ona çektiğim mesajdan dolayı (benim evde rahat konuşamadığım) aramayı kesti. Heralde onun istediği bir kız tipi değilim. Gerçi niye facesine bakmadı yada Müdürü aramadı düşünmüyor değilim. İyi düşünüyorum iyi olsun diye ama olmuyor aklıma hep kötü şeyler geliyor. Belki cuma arar. Haftasonu görüşelim mi diye sorar. Belki benim aramamı bekliyordur ben aramayınca vazgeçtim sanmıştır. Hem bunları düşünüyorum hemde kesin o benden vazgeçti diyorum. İçimden aramak geliyor napıyorsun nasıl gidiyor falan diye sorayım diyorum. Sonrada isteyen arardı. Zaten ben bir adım attım iyice kendini birşey sanmasın diyorum.:KK43: Arasın artık yaaaaa zaman geçmiyor. Sanki uzun süre hayatımdaymışta ayrılmışız gibi mutsuz hissediyorum kendimi. Ne çok heyecanlanmıştım, sevinmiştim aradığında. Tekrar ararım rahatsız olmazsan, yüzyüzede görüşürüz işallah demişti. Eğer istemese dermi? Erkekleri anlamak çok zor belkide birini buldu :KK43: Herşeyin hayırlısı olsun. Allahımdan dileğim bu eğer benim için hayırlı biriyse çıkartsın karşıma değilse uzak kalsın. Uzun oldu ama içimi dökmek istedim.

Bugün oldu hala aramadı. Moralim öyle bozuk ki. Müdürüde aramadı arkadaşıma hergün soruyorum. Pazartesi arıcaktı sözde müdürl görüşcekti bugün oldu ses yok. Facesinede girmemiş hala daha. Kesin ona çektiğim mesajdan dolayı (benim evde rahat konuşamadığım) aramayı kesti. Heralde onun istediği bir kız tipi değilim. Gerçi niye facesine bakmadı yada Müdürü aramadı düşünmüyor değilim. İyi düşünüyorum iyi olsun diye ama olmuyor aklıma hep kötü şeyler geliyor. Belki cuma arar. Haftasonu görüşelim mi diye sorar. Belki benim aramamı bekliyordur ben aramayınca vazgeçtim sanmıştır. Hem bunları düşünüyorum hemde kesin o benden vazgeçti diyorum. İçimden aramak geliyor napıyorsun nasıl gidiyor falan diye sorayım diyorum. Sonrada isteyen arardı. Zaten ben bir adım attım iyice kendini birşey sanmasın diyorum.:KK43: Arasın artık yaaaaa zaman geçmiyor. Sanki uzun süre hayatımdaymışta ayrılmışız gibi mutsuz hissediyorum kendimi. Ne çok heyecanlanmıştım, sevinmiştim aradığında. Tekrar ararım rahatsız olmazsan, yüzyüzede görüşürüz işallah demişti. Eğer istemese dermi? Erkekleri anlamak çok zor belkide birini buldu :KK43: Herşeyin hayırlısı olsun. Allahımdan dileğim bu eğer benim için hayırlı biriyse çıkartsın karşıma değilse uzak kalsın. Uzun oldu ama içimi dökmek istedim.
cnm rahatsız olmazsan ararım demiş ya belki sen öyle msj atınca kendi rahatsız ediyormuş gibi hissetmiş olabilir

Belki o an oda duymadı telefonu yada fırsatı olup açamamıştır. sende evde rahat konuşamıyorum dediğin için belki de senden bekliyor. Hani seni zor durumda bırakmamak için. ( gerçi öyle bile olsa gündüz arayabilirdi.) Belki de hastanedir. ben bi aksilik olduğu inancındayım.

İnşaallah Arar da Seni ve hepimizi mutlu eder.

Not: Hadi kızlar bir enerji dalgasına daha ihtiyacımız var. )

Bozma moralini canim, gerci ben yazmistim, keske evde konusamiyorum diye, yazmasaydin.
Ama bu sebep degildir umarim?!

Simdi burda birkac arkadas , erkekler otür seyleri sever yazmislar ama, her erkek ayni degildir, kimi erkek "Özgür" kiz ister, (burdaki özgür kelimesi lütfen yanlis anlasilmasin) yani sürekli birseylere bagli olman onu korkutmus olabilir.

Birde canim, yaslariniz ne bilmiyorum, ayrica o hayatinda daha önce ne yasamis bilmiyoruz, belkide yillar önce biten iliskisi , kizin ailesi tarafindan dolayi bitmistir.

Gerci bunlarin hepsi varsayimlar, ben yine diyorum keske o sekil yazmasaydin diye ama. hayirlisi olsun canim, insallah hakkinda hayirlisi olur, ve arar :KK34:

ben %100 bişey var diyorum. yani patronu arıcakmıştı aramamış. çocuk oyuncağı değilya bu sana kızıpta patronu aramıcak. bence sen bigün ara. yani ben olsaydım dayanamazdım bukadar. bi bahane bul ara. işten filan ara. aklıma nedense şey geldi, yani artık herşeyi duyup görüyoruz. hani senin belki başka bir erkekle birlikte olupta cevap veremediğini düşünmüş olabilirmi? en kötü ihtimalle??

O an müsait değilseniz meşgule alıp hemen diğer odaya geçerek kısa bir konuşma yapabilirdiniz.Şöyle düşünür;demek biz sevgili olsak ;yine evde konuşamayacak;ilgisiz kalacak;bundan endişelenmiştir belki de.Buyüzden ona biraz cesaret vermeniz gerekli ; yani busefer bir adım atmalısınız;siz aramalısınız endişenizi fazla belli etmeden..Biraz bekledikten sonra..
Hayırlsı olsun..

Son düzenleme:
ya peki yarın arasam o an müsait değildim annem yanımdaydı odayada geçemedim sonra aradım ama sende duymadın heralde falan desem. Öyle toparlamış olurmuyum acaba :18: ama bukezde yalan söylemiş olucam ilede birlikte olursak gerçektende evde çok rahat konuşamadığı görcek. Yani dereyi geçene kadar bunu belli etmiyim mi :KK1:

ya peki yarın arasam o an müsait değildim annem yanımdaydı odayada geçemedim sonra aradım ama sende duymadın heralde falan desem. Öyle toparlamış olurmuyum acaba :18: ama bukezde yalan söylemiş olucam ilede birlikte olursak gerçektende evde çok rahat konuşamadığı görcek. Yani dereyi geçene kadar bunu belli etmiyim mi :KK1:
olur cnm hem yalan söylemiyorsun annem yanımdaydı diyorsun işte:KK1:zaten aradığında belli olur ne olacağı seninde kafanda soru işareti acabalar kalmaz cnm

X