Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle valla bende aramıyorum onu bekliyorum arasın isterse 1 ay aramasın bende aramam. Ama insanın içini yiyip bitiro. Canım sıkılıo, moralim bozuluo, sanki kalbimde bir ağırlık, nie aramadı, nie msj atmadı, napıo acaba falan diye. Çok uzun zaman oldu bu duyguları hissetmeyeli. Tekrardan hissetceğimi düşünmemiştim ama oldu işte. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama çokta ümitlenmek istemiyorum. Arıcak diye kendimi kaptırmıcam, ki aradığında süpriz olsun. Öteki türlü arıcağını beklediğimde aramazsa daha çok üzülürüm.
o an panikledim arayınca açamadım sonrada yanlış düşüncek diye heyecanda var tabi öyle birşey yazdım of of of. burada bugün bana söylediği müdürü arıcaktı konuşmak için. ama sordum arkdaşıma müdürüde aramamış. acaba mesajımdan dolayımı aramıor. çok saçmamı geldi ona yada ne düşündü acaba
cnm rahatsız olmazsan ararım demiş ya belki sen öyle msj atınca kendi rahatsız ediyormuş gibi hissetmiş olabilirBugün oldu hala aramadı. Moralim öyle bozuk ki. Müdürüde aramadı arkadaşıma hergün soruyorum. Pazartesi arıcaktı sözde müdürl görüşcekti bugün oldu ses yok. Facesinede girmemiş hala daha. Kesin ona çektiğim mesajdan dolayı (benim evde rahat konuşamadığım) aramayı kesti. Heralde onun istediği bir kız tipi değilim. Gerçi niye facesine bakmadı yada Müdürü aramadı düşünmüyor değilim. İyi düşünüyorum iyi olsun diye ama olmuyor aklıma hep kötü şeyler geliyor. Belki cuma arar. Haftasonu görüşelim mi diye sorar. Belki benim aramamı bekliyordur ben aramayınca vazgeçtim sanmıştır. Hem bunları düşünüyorum hemde kesin o benden vazgeçti diyorum. İçimden aramak geliyor napıyorsun nasıl gidiyor falan diye sorayım diyorum. Sonrada isteyen arardı. Zaten ben bir adım attım iyice kendini birşey sanmasın diyorum. Arasın artık yaaaaa zaman geçmiyor. Sanki uzun süre hayatımdaymışta ayrılmışız gibi mutsuz hissediyorum kendimi. Ne çok heyecanlanmıştım, sevinmiştim aradığında. Tekrar ararım rahatsız olmazsan, yüzyüzede görüşürüz işallah demişti. Eğer istemese dermi? Erkekleri anlamak çok zor belkide birini buldu Herşeyin hayırlısı olsun. Allahımdan dileğim bu eğer benim için hayırlı biriyse çıkartsın karşıma değilse uzak kalsın. Uzun oldu ama içimi dökmek istedim.
Bugün oldu hala aramadı. Moralim öyle bozuk ki. Müdürüde aramadı arkadaşıma hergün soruyorum. Pazartesi arıcaktı sözde müdürl görüşcekti bugün oldu ses yok. Facesinede girmemiş hala daha. Kesin ona çektiğim mesajdan dolayı (benim evde rahat konuşamadığım) aramayı kesti. Heralde onun istediği bir kız tipi değilim. Gerçi niye facesine bakmadı yada Müdürü aramadı düşünmüyor değilim. İyi düşünüyorum iyi olsun diye ama olmuyor aklıma hep kötü şeyler geliyor. Belki cuma arar. Haftasonu görüşelim mi diye sorar. Belki benim aramamı bekliyordur ben aramayınca vazgeçtim sanmıştır. Hem bunları düşünüyorum hemde kesin o benden vazgeçti diyorum. İçimden aramak geliyor napıyorsun nasıl gidiyor falan diye sorayım diyorum. Sonrada isteyen arardı. Zaten ben bir adım attım iyice kendini birşey sanmasın diyorum. Arasın artık yaaaaa zaman geçmiyor. Sanki uzun süre hayatımdaymışta ayrılmışız gibi mutsuz hissediyorum kendimi. Ne çok heyecanlanmıştım, sevinmiştim aradığında. Tekrar ararım rahatsız olmazsan, yüzyüzede görüşürüz işallah demişti. Eğer istemese dermi? Erkekleri anlamak çok zor belkide birini buldu Herşeyin hayırlısı olsun. Allahımdan dileğim bu eğer benim için hayırlı biriyse çıkartsın karşıma değilse uzak kalsın. Uzun oldu ama içimi dökmek istedim.
olur cnm hem yalan söylemiyorsun annem yanımdaydı diyorsun iştezaten aradığında belli olur ne olacağı seninde kafanda soru işareti acabalar kalmaz cnmya peki yarın arasam o an müsait değildim annem yanımdaydı odayada geçemedim sonra aradım ama sende duymadın heralde falan desem. Öyle toparlamış olurmuyum acaba :18: ama bukezde yalan söylemiş olucam ilede birlikte olursak gerçektende evde çok rahat konuşamadığı görcek. Yani dereyi geçene kadar bunu belli etmiyim mi