Yeni tanıştığım birine duygusal bir şeyler hissediyorum.Sizce ilk adım ne yapmalıyım?

aradı tekrar ama evdeydim ve malesef evde konuşamıyorum :KK43: açmadım msj attım k.bakma açamadım evdeyken konuşamıyorum diye. Sonra 2 saat geçti ben aradım o açmadı şuan öle kaldı. Yarın arar kesin. En azından bugün aradı yaa yeter. Çok ağır ilerliyor yaaa ahhhh hele bii sevgili olalımm bunların hepsini sorcam ona:KK1:

:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

aradı tekrar ama evdeydim ve malesef evde konuşamıyorum :KK43: açmadım msj attım k.bakma açamadım evdeyken konuşamıyorum diye. Sonra 2 saat geçti ben aradım o açmadı şuan öle kaldı. Yarın arar kesin. En azından bugün aradı yaa yeter. Çok ağır ilerliyor yaaa ahhhh hele bii sevgili olalımm bunların hepsini sorcam ona:KK1:

Yaşım küçük ama sevgilimi böyle beklemeyi özledim ben yaaaaa:97: hayat çok ciddi:97:

:KK69::KK69::KK69:

gecen gun topigi okumustum 19.sayfada kalmisti bayaga ilerleme kaydetmisin:nazar:ne guzel gelismeler olmus,ustelik heycanini tum arkadaslar paylasmis cok tatlisin:KK9:
bide konustuklarini ozet degilde uzun uzun anlatsan daha da super olur:KK23::21:

tüh şansa bak,insan okadar bekleyipte konuşamayıncada deli oluyor kendimden biliyorum:KK36:ama olsun enazından aramış oda güzel:21:

gecen gun topigi okumustum 19.sayfada kalmisti bayaga ilerleme kaydetmisin:nazar:ne guzel gelismeler olmus,ustelik heycanini tum arkadaslar paylasmis cok tatlisin:KK9:
bide konustuklarini ozet degilde uzun uzun anlatsan daha da super olur:KK23::21:

valla heyecandan hepsi aklımda değil çok soru sordu hatta nekadar çok soru sordum merak ettim ama dedi gülüştük. nerde oturduğumu, işe nasıl gidip geldiğimi, nekdar sürdüğünü falan. tabi oda anlattı. ama hani ilk konuşmada insan tanımayınca ne konuşurki acaba ne konu bulur derdim. ama öyle olmadı hiç sessizlik olmadı yani. bu arada benim orda çalışmadığımı anlamış arkdaşı görünce arkadaşın adı yazıyordu kapısında onu görmüş benim adım sanmış ama ben niye yokum hep o kız var diye düşünmüş :KK1: bende nerde çalıştığımı söyledim hatırladığım bukadar parça parça geliyor. hele gece yattığımda her saniyesiyle geliyor aklıma :KK69:

sayfaları okudum tek tek.sıkılmadan.
ne güzel heyecanlar. eski günlerimi anımsadım :KK69:
Allah hayırlısını versin.herşey gönlünce olsun :nazar:

baştan sona heycnla okudum çok güzel hayırlısı olsun allah gönlüne göre versn

inşallah oda olur merak etme :KK69: :KK69: :KK69:

ayy valla tüm sayfaları baştan sona okudum. adına çok sevindiim canım.
umarım hayırlısı oluur, gelişmelerden mutlaka haberdar et bizleerii :KK16:

Keske evde konusamiyorum demeseydin canim.
Nebilim sanki biraz tuhaf olmus gibi, ne düsündü aklina ne geldi kim bilir?!

Müsait degildim, duymadim..vb deseydin.

yok bence evde konuşamıyorum demesi iyi olmuş.. Demekki ailesi kızlarını sıkan bir aile diye düşünüp hoşuna gider dye düşünüyorum..

Erkekler ciddi ilişkilerde bunlara dikkat ediyorlar sen o an ayıp oldu diye düşünüyorsun ama onun hoşuna gidyor aslında.. Kız kısmıda öyle olur demi babası varken evde çok rhat konuşamaz yoran battaniye altı :KK1::KK1:

Böyle ağır gitmeside güzel bence aşk işleri hızlı gidince hiç büyüsü kalmıyor bence bu heyecanlar olmalı.. Sizinde çok güzel bir ilişkisiniz olur umarım..

Sen şimdilik beklemede kal ağırdan sat kendini o koşsun peşinden :63:

Son düzenleme:
Evet bencde ack ack sylemen iyi olms eger nyti cddyse hosuna gder cok yakn bi arkdsmda bstan sylemsti evde knsamam ailem syle byle diye cock daha iiyi demsti :) oyle her istdgnde ulasamasnlar ztnnn :)))

ne sıkıcı iş yaa gel söyle tanışın görüşün konuşun böyle öyle mi oldu acaba böyle mi oldu acaba diye düşüneceğine.

X