Kontakt Lens Yeni solotica Esmeralda numarasız lensimi satıyorum

melde bana çok donuk geliyor ,yağ yeşili kahve gözlerde donuk duruyor flaşla da tuhaf bir yeşil oluyor.ama ela ve bal renginde muhteşem duruyor mel...bilemyorum esmeraldanın diğer fotolarını gördünmü gün ışındakilerini

yok sadece bunu gördüm.kendi gözlerin ne renk?

benim açık kahve sanırım orta kahvede diyorlar içinde sarılıklar var resim eklememi istermisin

tenim duru bir beyaz açık lens doğal duruyor esmer değilim.hafif bronzlaşınca altın rengi oluyorum yazın süper olacak eminimsırnaşık şey

topazio esmeralda ve quartzo bunlar tam opak kendi göz renginle karışmaz tamamen kapatır o yüzden melde veya ocredeki ton karışmaları bu üçünde olmaz umarım mel dilediğin gibi olur.birkaç kişi de meli görnce gözün kataraktlı gibi olmuş demiş forumda bir kıza çok güldüm..bayanssulusmilenaniknanik

bazıları mel ya o yüzden mel mel bakıyorsun demiş yani insandan insana yorum beğeni farklı .ne diyelim herkesin gönlüne göre olsunohaoldumsmile

bazıları mel ya o yüzden mel mel bakıyorsun demiş yani insandan insana yorum beğeni farklı .ne diyelim herkesin gönlüne göre olsunohaoldumsmile

valla canım olabilirde katarakt gibi deneyerek almıyoruz sonuçta mutant gibide bakabilirim. opuyorumnanaktan

yok canm katarakt insanlrın göz etrafında açık renk bir halka oluyor lensi ona benzetmişler rengini.bu arada mutant lafını bende sık kullanırım ne tesadüfohaoldumsmile

X