Yeni Nesil Lovebombing Miymiş :)

Aman aman taktiklerden uzak ol. Habire taktik mi yapacaksın ayol kalmak isteyen bir yolunu buluyor merak etme. Hem bu yaşta artık net olunmalı canım ikiniz de çocuk değilsiniz, netlik önemli. Bugün geçti de yarın konuşursunuz
Son ilişkimde sevgilim haftanın 6 günü akşam da işe gidiyordu(2 kurumda çalışıyordu) 2 gününü benım için boşalttı sevgili olduğumuz hafta ve olağanüstü bir şey olmadığı sürece hep o günlerde görüştük. Arkadaşım yanlış yaptığımı, her defasında gitmesem daha iyi olurdu gibi konuştu da ben de işte 🙈

Büyük ihtimalle lovembombing. Her erkeğin ilk haftalarda yaptığı iltifatlara benziyor, ama zaman gösterecek tabii. Arkadaşların da dediği gibi fazla bağlanmadan devam et.

Son ilişkimde sevgilim haftanın 6 günü akşam da işe gidiyordu(2 kurumda çalışıyordu) 2 gününü benım için boşalttı sevgili olduğumuz hafta ve olağanüstü bir şey olmadığı sürece hep o günlerde görüştük. Arkadaşım yanlış yaptığımı, her defasında gitmesem daha iyi olurdu gibi konuştu da ben de işte 🙈
Yok ya lise üni zamanı bunları önemsiyoruz ama meslek sahibi olunca gereksiz bir üstünlük savaşı olduğunu anlıyorsun. Çocuk senin için boş vakit oluşturmuş gitmemen ayıp olurdu bence. Görüşmeye gitmekle ipleri eline vermiş olmuyoruz ki.
Artık bir ilişkide senin ne beklediğin önemli. Bunu çekinmeden paylaşabiliyor olman gerekir. Karşındaki kişi yeterince olgunsa bu netlikten hoşlanacaktır. Mesela konuşmayı çok istiyorsan yarın ilk mesajı sen atmayı dene, illa taktiğe de gerek yok yani. Ne kadar gerçekçi olunursa o kadar mutlu bir birliktelik oluyor, masalsı ilişkilerin sonu çabuk geliyor

Yok ya lise üni zamanı bunları önemsiyoruz ama meslek sahibi olunca gereksiz bir üstünlük savaşı olduğunu anlıyorsun. Çocuk senin için boş vakit oluşturmuş gitmemen ayıp olurdu bence. Görüşmeye gitmekle ipleri eline vermiş olmuyoruz ki.
Artık bir ilişkide senin ne beklediğin önemli. Bunu çekinmeden paylaşabiliyor olman gerekir. Karşındaki kişi yeterince olgunsa bu netlikten hoşlanacaktır. Mesela konuşmayı çok istiyorsan yarın ilk mesajı sen atmayı dene, illa taktiğe de gerek yok yani. Ne kadar gerçekçi olunursa o kadar mutlu bir birliktelik oluyor, masalsı ilişkilerin sonu çabuk geliyor
attım gitti , bakalım :)
teşekkür ederiiim :)

Ya bence tadını çıkar. Çok da bağlanmamaya bak ama hoş vakit geçiriyormusun önemli olan o. Zamanla zaten anlaşılır geçici ilgi mi yoksa gerçekten ilgileniyor mu.

diğer insanlarla olan iletişimine dikkat edin. siz ondan büyüksünüz diye ekstra yapıyor gibi geldi. mucize falan abartı biraz. kötü bir durum yok ama temkinli olmakta fayda var tabi sonrasında üzülmemek için.

Arkadaşlar merhaba :)

büyük bir dert değil ama kişisel güvensizliğim.
2 hafta önce birisiyle konuşmaya başladım. Çocuk Yunanistan da büyümüş bir Türk. Benden 3 yaş küçük. Kocaeli de okumuş, burada çalışıyor.

8-9 gün sosyal medya üzerinden konuştuktan sonra buluşma kararı aldık. Geçen cumartesi buluştuk.
O karşı yakada olduğu için mekanı ben seçmek durumunda kaldım,burayı pek bilmiyor. Tatlı, çay, sohbet aktı gitti.
Benim dönmem gerektiği için kalktık. Hesabı ödemeye çalıştım o benden önce -ben lavabodayken- ödemiş.
Beraber Marmaray' a geçtik. Ben binene kadar arkamdan baktı ben gittim.
Çok güzel bir gündü falan yazmış sosyal medyadan konuşmaya devam ettik.

Dün tekrar buluştuk. Yine bana yakın bir yere gittik. Bu kez kahveleri ben alacağım diye ısrar ettim ama zorla o ödedi. Sohbet, muhabbet. Ben karşılaşınca ve ayrılırken tokalaşıyorum. Dokunmaya çalışması vs asla yok. Telefon numarası muhabbeti olunca dün söylersen ezberlerim falan dedi öyle telefonlaşmış olduk.

K
Sürekli iltifatlar ama gözlerin mucize gibi bakıyor falan diyor öyle acayip sapkın bir şey görmedim
İş dışında gayet ilgili işte de öğle arasında falan yazıyor. Beni soruyor, kendisi anlatıyor, ailemi sordu, ailesinden söz etti.
Dün tramvayda çocuk baktım falan diye konuşurken çocuk sever misin ben de çok severim falan dedi.
Ben fazla iltifat ettiğini falan söyledim, ayarlayalım dozu bana yardım eder misin falan dedi. Ben beklerim bana alışmanı falan dedi.

Ama yeni nesil ağzıyla lovebombing mi yoksa gerçekten ilgili mi bilmiyorum, fikirlerinize ihtiyacı var, teşekkür ederim :)

bir de 6 ay falan önce kötü bir ilişki tecrübesinden çıktım , bana iyi geldi açıkçası

Yani ilk başta hep love kombine yapıoruz . Duygular tavan oluyor. Psıkologşar 5 ay önemlı dıolar 5 aydan sonrada aynı davranırsa sevgı var demekmiş

diğer insanlarla olan iletişimine dikkat edin. siz ondan büyüksünüz diye ekstra yapıyor gibi geldi. mucize falan abartı biraz. kötü bir durum yok ama temkinli olmakta fayda var tabi sonrasında üzülmemek için.
zaten iletişimimiz azaldı. haftasonu yoğunluk vs diyeceğim ama haftaiçi de aynı şekilde iş var. Kendime nazar değdirdim :KK70:
Yani ilk başta hep love kombine yapıoruz . Duygular tavan oluyor. Psıkologşar 5 ay önemlı dıolar 5 aydan sonrada aynı davranırsa sevgı var demekmiş
5 ayda erkekte bir kıstas mı bilmiyorum ama. 9 ay hayatının aşkı gibi hissettirip çat diye terkeden adamlar gördüm ben :KK70:

zaten iletişimimiz azaldı. haftasonu yoğunluk vs diyeceğim ama haftaiçi de aynı şekilde iş var. Kendime nazar değdirdim :KK70:

5 ayda erkekte bir kıstas mı bilmiyorum ama. 9 ay hayatının aşkı gibi hissettirip çat diye terkeden adamlar gördüm ben :KK70:

Muhtemelen başka hanımlarla da görüşüyor ve haftasonu başka biri ile zaman geçirdi. Haftaiçi tekrar iletişim yoğunluğu artarsa bayram dönemi için yatırım yapmaya çalışıyordur.

Değil gibi. Ben de lovebombing yaparım da azcık. Ordan seyettim. Değil bence. Bu biraz çapkın adam şeysi sadece. İkisi farklı. Tarzı Bu.ilgisi çabuk dağılacak zaten gör bak.

Bu kez uzun oldu görüşmedik. Ben kahve ısmarlayacaktım sana dedim, şimdi nöbet, tatil. Bayram dönüşü dedi. Mesaj aralarımız 4 saat bazen 7 saat ama konuşuyoruz o kadar

Yeni birisini bulmuş olabilir. Bence tek kişiye odaklanma. Taze ghostlandım oradan bildiriyorum. 7 saat sonra falan mesaj atmalar normal değil. 10 saniyelik bi şey mesaj atmak. İsterse ölüm möbeti olsun, 10 saniye boşluğu olmuyo mu?

Yemeyin bu numaraları. Ben yedim siz yemeyin 😂

X