Yeni Nesil Lovebombing Miymiş :)

Benim kocam da bana hep iltifat eder ezelinden beri. Kendi tabiriyle beni aşırı güzel buluyormuş ve onun olduğuma inanamıyormuş. İçimde yıllardır büyüyen bir hayranlık var sana karşı der hep. Gün içinde bile sürekli bi fotoğraf atsana yazar, kaşına gözüne kurban olurum gibi bi dünya laf 😂 ama gözlerin mucize gibi bakıyor falan gibi üstünde düşünülmüş cümleler değil. Daha çok bir çocuk seviyor tarzında; ölürüm o yüzüne, of g*te bak gel bir ısırayım gibi 😂😂 ya da evin içinde kalkıp bir şey almaya yürürken şu boya posa endama bak beee gibi cümleler 😂

Çocuk lovebombing yapmıyor bence ama biraz fazla düşünülmüş bir şekilde cümleler kuruyor.

Laslovebombing bu :KK70: Mucize gibi bakmasan sadece lovebombing derdim. Fazla kaptırma ama yine de tadını çıkar güzelim geçer bu :)

Cok hoslanmis olabilir gúven kendine biraz.
Tabi dikkatlide ol yinede tabi
Özgüven sorunum olduğu için değilde, kafamın içinde hep ''erkek işte söyler söyler gider'' nidaları dönüyor.
Eski sevgilimle 9 ay böyleydik. Çalışırken işini bırakıp benim ne güzel sevgilim var diye düşünüyormuş falan. Ona göre güzeldim. Bir ortama girdiğimizde gerçekten bu ikisi ne alaka diye bakarlardı. Ama ben onun duruşuna, konuşmasına, gülüşüne ve en önemli zekasına hayrandım. Er kişi günü geldi gitti. Ailesel mevzular güzellik değilde işte..

Benim kocam da bana hep iltifat eder ezelinden beri. Kendi tabiriyle beni aşırı güzel buluyormuş ve onun olduğuma inanamıyormuş. İçimde yıllardır büyüyen bir hayranlık var sana karşı der hep. Gün içinde bile sürekli bi fotoğraf atsana yazar, kaşına gözüne kurban olurum gibi bi dünya laf 😂 ama gözlerin mucize gibi bakıyor falan gibi üstünde düşünülmüş cümleler değil. Daha çok bir çocuk seviyor tarzında; ölürüm o yüzüne, of g*te bak gel bir ısırayım gibi 😂😂 ya da evin içinde kalkıp bir şey almaya yürürken şu boya posa endama bak beee gibi cümleler 😂

Çocuk lovebombing yapmıyor bence ama biraz fazla düşünülmüş bir şekilde cümleler kuruyor.
yaa maşallah size , hep öyle kalınnn :) Eski sevgilim ya şu kıza bak ya off falan diyordu arabasına doğru giderken falan salak özledim şimdi :KK70:

ben böyle biraz hareketli bir tipim. güleç, konuşkan. Ona vurulmuşmuş. ama bu arada hep o halimi beğenir insanlar :KK70:
Laslovebombing bu :KK70: Mucize gibi bakmasan sadece lovebombing derdim. Fazla kaptırma ama yine de tadını çıkar güzelim geçer bu :)
tahmini ne kadar sürer :KK70:
Cennette tadilat mı vardı yeryüzüne düştünüz hanımefendiiğğğğğğ
ahahah sormayın sormayın :KK70:

Yaşayın gitsin genelde yazmam ama artık bazı riskler alınmalı .Yani en çok ne olur cokda bağlanmadan devam edin.Fakat arada gelip giden elektrik gibi orda bı dur bana yardımcı ol aşırı ilgilisin gibi cümleler söylemeyin.Bunlari içinizden düşünün fakat radyo frekansı gibi ayar düğmesi de aramayın tadı kaçar .Eski ilişki güvensizlikler inden bahsetmeyin hem yara bandı miyim fikri oluşur hemde enerjiniz kirlenir.Yasayin temkinli olun dengede kalın tadinida çıkarın elbet.Risk alınmayan hayat yaşanmamıştır biraz alınabilir

Ne zaman mucize gibi bakmayı bırakırsan o zaman 😂😂
ya ama :KK70:
konuşması da komik zaten
kızcağızın üstüne gelme diye kendimle dalga geçtim
ama kızcağız çok tatlıı falan demiş şapşik bir hali var :KK70:

Yaşayın gitsin genelde yazmam ama artık bazı riskler alınmalı .Yani en çok ne olur cokda bağlanmadan devam edin.Fakat arada gelip giden elektrik gibi orda bı dur bana yardımcı ol aşırı ilgilisin gibi cümleler söylemeyin.Bunlari içinizden düşünün fakat radyo frekansı gibi ayar düğmesi de aramayın tadı kaçar .Eski ilişki güvensizlikler inden bahsetmeyin hem yara bandı miyim fikri oluşur hemde enerjiniz kirlenir.Yasayin temkinli olun dengede kalın tadinida çıkarın elbet.Risk alınmayan hayat yaşanmamıştır biraz alınabilir
kapılmadan akışa bırak dediler hüngür hüngür ağladım sonra
hadi bakalım hayırlısı

duygusal boşlukta kapılmaktan korkuyorum

öyle mi dersiniz ya sevindim
gerçekten heyecanlı bu arada
ben akşam çıkamam diyorum tamam gündüz buluşalım diyor
ben uzağa gelemem iş çıkısı diyorum ben gelirim diyor.
hani eğleneyim takılayım diye düşünse heralde beni seçmezdi dedim kendi kendime ama
erkeklere güvenemiyoruz.

yorumunuz için teşekkür ederim:KK200:
benim esim de boyleydi. hatta ben ya bir iki gun gorusmeyelim derdim. hala da oyle, bazen bunaltir.

benim esim de boyleydi. hatta ben ya bir iki gun gorusmeyelim derdim. hala da oyle, bazen bunaltir.
Ben fiziksel temastan nefret ederim mesela
İnsan bedenine bakmaya tahammülüm yok, birisi bana değmesin
Ama birini seviyorsam da temas bağımlısıyım. Babam, yeğenlerim için geçerli bu bağlılık ama. Aynı şekilde sevgilim içinde geçerli. O yüzden bunalmam heralde :)

Umarım ben de yanılırım ya o kadar ağladıktan sonra şoka girdim kesin yalancı diyorum 😀 teşekkür ederim hepimiz mutlu olalım 💜💜

İki ilgi görünce ay ne oluyor ne oluyor tepkilerim bunlar 😀
Olsun kız hayırlısı bazen şaşırtabilir insanlar :) iyi haberlerini bekliyorum

Yapma bee 😂 Senin lovebombingin ömrü bu kadarmış desene
İş çıkışı mesaj atmış, elim doluydu ses atıyorum dedim. Arayayım mı seni instadan dedim güldüm.
Dünkü buluşmada telefonu olmadığı için instadan aradım da aramızda espri kaldı. Ararsan çok mutlu olurum demiş

Ondan önceki konuşmalarımıza yazmıştı. Müsait olduğumda yazarım dedim. Aradım konuştuk. Eve geldim dedim kapadım. Yarın buluşalım mı dedi. Bakarız işim var yoğunum falan gülüştük. Konuşuruz dedim. (Haftada 1 kez diye randevu almıştı benden😂 şansımı denedim dedi)

Eve geldim dedim kapattım.
Çok yoğun bir günüydü.

Ne o yazdı ne de ben… 😀
Onu bekleyeyim di mi :)

İş çıkışı mesaj atmış, elim doluydu ses atıyorum dedim. Arayayım mı seni instadan dedim güldüm.
Dünkü buluşmada telefonu olmadığı için instadan aradım da aramızda espri kaldı. Ararsan çok mutlu olurum demiş

Ondan önceki konuşmalarımıza yazmıştı. Müsait olduğumda yazarım dedim. Aradım konuştuk. Eve geldim dedim kapadım. Yarın buluşalım mı dedi. Bakarız işim var yoğunum falan gülüştük. Konuşuruz dedim. (Haftada 1 kez diye randevu almıştı benden😂 şansımı denedim dedi)

Eve geldim dedim kapattım.
Çok yoğun bir günüydü.

Ne o yazdı ne de ben… 😀
Onu bekleyeyim di mi :)
Bekle bence zaten saat geç oldu yarın yazar o :) Sen isteksiz durduysan o yüzden de yazmamış olabilir

Gülerek tatlı tatlı konuştum ama her çağırdığında gitmeyeyim dedim. Doğru mu yaptım bilmiyorum hiç taktik insanı değilim🙈
Aman aman taktiklerden uzak ol. Habire taktik mi yapacaksın ayol kalmak isteyen bir yolunu buluyor merak etme. Hem bu yaşta artık net olunmalı canım ikiniz de çocuk değilsiniz, netlik önemli. Bugün geçti de yarın konuşursunuz

X