ben de garipsedim işteO size ne ara alışmış ki? Sanki platonik aşık size de siz de yıllar sonra şans verdiniz.
daha dün 1 bugün 2 de dedim ayrıca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de garipsedim işteO size ne ara alışmış ki? Sanki platonik aşık size de siz de yıllar sonra şans verdiniz.
Cennette tadilat mı vardı yeryüzüne düştünüz hanımefendiiğğğğğğGözlerin mucize gibi bakıyor ne ya
Özgüven sorunum olduğu için değilde, kafamın içinde hep ''erkek işte söyler söyler gider'' nidaları dönüyor.Cok hoslanmis olabilir gúven kendine biraz.
Tabi dikkatlide ol yinede tabi
yaa maşallah size , hep öyle kalınnn :) Eski sevgilim ya şu kıza bak ya off falan diyordu arabasına doğru giderken falan salak özledim şimdiBenim kocam da bana hep iltifat eder ezelinden beri. Kendi tabiriyle beni aşırı güzel buluyormuş ve onun olduğuma inanamıyormuş. İçimde yıllardır büyüyen bir hayranlık var sana karşı der hep. Gün içinde bile sürekli bi fotoğraf atsana yazar, kaşına gözüne kurban olurum gibi bi dünya laf ama gözlerin mucize gibi bakıyor falan gibi üstünde düşünülmüş cümleler değil. Daha çok bir çocuk seviyor tarzında; ölürüm o yüzüne, of g*te bak gel bir ısırayım gibi ya da evin içinde kalkıp bir şey almaya yürürken şu boya posa endama bak beee gibi cümleler
Çocuk lovebombing yapmıyor bence ama biraz fazla düşünülmüş bir şekilde cümleler kuruyor.
tahmini ne kadar sürerLaslovebombing bu Mucize gibi bakmasan sadece lovebombing derdim. Fazla kaptırma ama yine de tadını çıkar güzelim geçer bu :)
ahahah sormayın sormayınCennette tadilat mı vardı yeryüzüne düştünüz hanımefendiiğğğğğğ
Ne zaman mucize gibi bakmayı bırakırsan o zamantahmini ne kadar sürer
ya amaNe zaman mucize gibi bakmayı bırakırsan o zaman
kapılmadan akışa bırak dediler hüngür hüngür ağladım sonraYaşayın gitsin genelde yazmam ama artık bazı riskler alınmalı .Yani en çok ne olur cokda bağlanmadan devam edin.Fakat arada gelip giden elektrik gibi orda bı dur bana yardımcı ol aşırı ilgilisin gibi cümleler söylemeyin.Bunlari içinizden düşünün fakat radyo frekansı gibi ayar düğmesi de aramayın tadı kaçar .Eski ilişki güvensizlikler inden bahsetmeyin hem yara bandı miyim fikri oluşur hemde enerjiniz kirlenir.Yasayin temkinli olun dengede kalın tadinida çıkarın elbet.Risk alınmayan hayat yaşanmamıştır biraz alınabilir
Hadi bakalım mutlu görünüyorsun, umarım biz yanılırızya ama
konuşması da komik zaten
kızcağızın üstüne gelme diye kendimle dalga geçtim
ama kızcağız çok tatlıı falan demiş şapşik bir hali var
Umarım ben de yanılırım ya o kadar ağladıktan sonra şoka girdim kesin yalancı diyorum teşekkür ederim hepimiz mutlu olalımHadi bakalım mutlu görünüyorsun, umarım biz yanılırız
benim esim de boyleydi. hatta ben ya bir iki gun gorusmeyelim derdim. hala da oyle, bazen bunaltir.öyle mi dersiniz ya sevindim
gerçekten heyecanlı bu arada
ben akşam çıkamam diyorum tamam gündüz buluşalım diyor
ben uzağa gelemem iş çıkısı diyorum ben gelirim diyor.
hani eğleneyim takılayım diye düşünse heralde beni seçmezdi dedim kendi kendime ama
erkeklere güvenemiyoruz.
yorumunuz için teşekkür ederim
Ben fiziksel temastan nefret ederim meselabenim esim de boyleydi. hatta ben ya bir iki gun gorusmeyelim derdim. hala da oyle, bazen bunaltir.
Olsun kız hayırlısı bazen şaşırtabilir insanlar :) iyi haberlerini bekliyorumUmarım ben de yanılırım ya o kadar ağladıktan sonra şoka girdim kesin yalancı diyorum teşekkür ederim hepimiz mutlu olalım
İki ilgi görünce ay ne oluyor ne oluyor tepkilerim bunlar
Yazmadı bu akşamOlsun kız hayırlısı bazen şaşırtabilir insanlar :) iyi haberlerini bekliyorum
Yapma bee Senin lovebombingin ömrü bu kadarmış deseneYazmadı bu akşam
İş çıkışı mesaj atmış, elim doluydu ses atıyorum dedim. Arayayım mı seni instadan dedim güldüm.Yapma bee Senin lovebombingin ömrü bu kadarmış desene
Bekle bence zaten saat geç oldu yarın yazar o :) Sen isteksiz durduysan o yüzden de yazmamış olabilirİş çıkışı mesaj atmış, elim doluydu ses atıyorum dedim. Arayayım mı seni instadan dedim güldüm.
Dünkü buluşmada telefonu olmadığı için instadan aradım da aramızda espri kaldı. Ararsan çok mutlu olurum demiş
Ondan önceki konuşmalarımıza yazmıştı. Müsait olduğumda yazarım dedim. Aradım konuştuk. Eve geldim dedim kapadım. Yarın buluşalım mı dedi. Bakarız işim var yoğunum falan gülüştük. Konuşuruz dedim. (Haftada 1 kez diye randevu almıştı benden şansımı denedim dedi)
Eve geldim dedim kapattım.
Çok yoğun bir günüydü.
Ne o yazdı ne de ben…
Onu bekleyeyim di mi :)
Gülerek tatlı tatlı konuştum ama her çağırdığında gitmeyeyim dedim. Doğru mu yaptım bilmiyorum hiç taktik insanı değilimBekle bence zaten saat geç oldu yarın yazar o :) Sen isteksiz durduysan o yüzden de yazmamış olabilir
Aman aman taktiklerden uzak ol. Habire taktik mi yapacaksın ayol kalmak isteyen bir yolunu buluyor merak etme. Hem bu yaşta artık net olunmalı canım ikiniz de çocuk değilsiniz, netlik önemli. Bugün geçti de yarın konuşursunuzGülerek tatlı tatlı konuştum ama her çağırdığında gitmeyeyim dedim. Doğru mu yaptım bilmiyorum hiç taktik insanı değilim