Kontakt Lens Yeni solotica Esmeralda numarasız lensimi satıyorum

sedefe nc serisi büyük gelmiş mel ini ondan satmış tuğba sen bakabilirsin mailden haberleşelim

kızlar vazgeçtim satmaktan benim gözüm benim zevkim ya bir lensimde belirgin olsun ne olmuş ama yarın tuğbacım yakından görecek.

ahhhhhh ah boshayallersmile

yakamozcum acaba sen olsan bana hangisini yakıstırırdın cok merak ediorum

Aktiracım fotoğrafını görmüştüm açık buğday tenlisin sanırım yani fotografta öyle çıkmıştın zemuszemus Bir yeşil manyağı olarak yeşil lenslerden yana kullan tercihini derim yeşil daha çok yakışır sanki sana, ama isim sorma bende kararsızım kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş benimki o hesap kaydirigubbakcemile3 bi nc mel diyorum bi ıce diyorum bi ıcemint diyorum benim kadar kararsızı yoktur bide fiyatlarda pahalı öyle hemen gözümü karartim alim diyemiyor insan ... yerimseniben

canım zaten yesil almayı düşünüyorumda quartzomu esmeraldamı eyvahedigeldismile

Quartzo güzel canım ama çok bronz tenli olanlara gidiyor daha çok sen biraz açık tenlisin gitmeyebilir quartzo esmeralda daha iyi olur bence opuyorumnanaktan

Benim içinmi söyledin sedefcim ay çok mutlu oldum sırnaşık şey
Elbette senin için söyledim inan bende böyle duracağını bilsem hiç düşünmez bir tane daha alırdım ama beni göz yapıma teknik olarak uygun degil ama sağlık olsun ne yapalımopuyorumnanaktan

Olsun canımcım sende 8.4 lük güzel bi lens alır takarsın cuk diye oturur bak nasıl güzel görünür o gözler o zaman opuyorumnanaktan

melde bana çok donuk geliyor ,yağ yeşili kahve gözlerde donuk duruyor flaşla da tuhaf bir yeşil oluyor.ama ela ve bal renginde muhteşem duruyor mel...bilemyorum esmeraldanın diğer fotolarını gördünmü gün ışındakilerini

X