- 26 Aralık 2014
- 274
- 94
- 53
- Konu Sahibi elifelif1404
canım üniversiteyi kazandıktan sonra derslerini de çok etkilemeyecek şekilde isterse on tane değiştirsin o insanın kendi tercihidir. kardeşim olsaydı da mutlaka bunu onun beynine empoze etmeye çalışırdım. erkekler kaçmıyor. ama burada konu açacak kadar dert edip üniversitesini geleceğini düşünmemesi çok büyük bir sorun aklının gerisinde durarak düzgün bir ünv kazanılmaz, ha kazanan da vardır ama çok zekidir çalışmasına gerek yoktur, bu kişi bile full kapasitesini kullanmadığı için yine alabileceği verimi alamaz kendisinden ve ömür boyu pişmanlık yaşar. ben doğru bildiğimi çat diye söylerim , süslü kelimeler kullanıp yumuşatarak da söyleyebilirdim ama bu sefer böyle oldu.
canım üniversiteyi kazandıktan sonra derslerini de çok etkilemeyecek şekilde isterse on tane değiştirsin o insanın kendi tercihidir. kardeşim olsaydı da mutlaka bunu onun beynine empoze etmeye çalışırdım. erkekler kaçmıyor. ama burada konu açacak kadar dert edip üniversitesini geleceğini düşünmemesi çok büyük bir sorun aklının gerisinde durarak düzgün bir ünv kazanılmaz, ha kazanan da vardır ama çok zekidir çalışmasına gerek yoktur, bu kişi bile full kapasitesini kullanmadığı için yine alabileceği verimi alamaz kendisinden ve ömür boyu pişmanlık yaşar. ben doğru bildiğimi çat diye söylerim , süslü kelimeler kullanıp yumuşatarak da söyleyebilirdim ama bu sefer böyle oldu.
Benim anlamadigim nokta universiteyi dusunmedigimi ya da hazirlanmadigimi nerden biliyorsunuz? Gayette hazirlaniyorum ve isin ciddiyetini farkindayim. Hem derslerime onem verip hemde ozel hayatim olabilir ki oyle de suan da.. Kirici yorumlara gerek yok ben buraya assagilanmak icin yazmadim ki yukarida dalga gecenler var. Zerre umrumda degil. Yasin kucuk deyip madem senin yasin benden buyuk niye daha olgun bir cevap vermiyorsun? Neden fikir verip yardimci olmaya calismiyorsun. Tek kardesim ilgisiz de buyumedim allaha sukur. Hala da annem el ustunde tutar. Bi ablam olsaydi belki yazmazdim buraya evet. Yazimin basindada soyledim ablalarim diye. Bi abla tavsiyesi almak icin yazdim buraya. Gordugum yorumlara bak. Yardimci olmaya calisanlara gercekten tesekkur ederim . ayrica cevremdeki insanlara gorede gayet duzgun bir kizim. Neler neler var bir bilseniz.. Neyse..