• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Sevgili

kendini, yolunu, hayatini belirleyip bu yolda ilerleyecegin yastasin.
yoluna, hayallerine, nasil bir hayat istedigine, ve bunun icin yapman gerekenlere odaklan ilk once.
ilk odagin, amacin bu olsun.

17 yas bukadar gecici ve olmayacak birseyi dusunupte strese girmek icin cok kucuk bir yas.daha onunde yasayacagin neler var neler.ve suan icin o insanla arandaki yas farki bana gore fazla.sen 22 ine gelince kapanacak o fark ama suan fazla canm.en basitinden o insanin beklenti ve istekleri farkli senin farklidir eminim.umarim anlamissindir

bildiğim bir sey varsa o da 18yasindan kucuk bi kızın kendinden en az 3yas buyuk biriyle birlikte oldugunda kiz kucuk kiz modunu ustleniyor ve karşıdaki adam ezmelere doyamiyor.

Sizde mi yasadiniz boyle bi durum?
yasadim. 4 yılım çöp oldu. karsimdaki kendisi büyük diye beni hep alttan alttan ezdi, belli etmeden. hem kucuksun hem deli gibi asiksin dusunsene karsindaki icin bulunmaz nimet.
aylarım yıllarım heba oldu, onu atlatmak unutmak cok uzun surdu.
az once uykumdan onu gordum de uyandim. yine dumur oldum.

Sen eski sevgilinden ayrildin cunku gidisat yoktu.
Evlilik hakkinda olumluluk yoktu.
Simdi yeni sevgilinle varmi senin gorusune gore? Evlilik yolunda ilerliyosunuz emi? Yasin kacti senin bu arada.17. Hmm..

yasadim. 4 yılım çöp oldu. karsimdaki kendisi büyük diye beni hep alttan alttan ezdi, belli etmeden. hem kucuksun hem deli gibi asiksin dusunsene karsindaki icin bulunmaz nimet.
aylarım yıllarım heba oldu, onu atlatmak unutmak cok uzun surdu.
az once uykumdan onu gordum de uyandim. yine dumur oldum.

Sorun olmazsa yasiniz kac? Ya bilmiyorum o kadat kararsizim ki disardan nasil gorunuyor farkindayim su yorumlar mesela.. Daha kac yasindasin ki falan.. Bu zamanda oyle olmuyor iste. Beni anlayabilen birini bulduguma sevindim.

Sorun olmazsa yasiniz kac? Ya bilmiyorum o kadat kararsizim ki disardan nasil gorunuyor farkindayim su yorumlar mesela.. Daha kac yasindasin ki falan.. Bu zamanda oyle olmuyor iste. Beni anlayabilen birini bulduguma sevindim.
20 yasindayim. sevmenin yasi falan yok. ben yasadim gordum. ama ben hicbi zaman cocuk gibi olmadim zaten, hep yaşimdan 5-10 yas olgun dusundum, hareket ettim.
bunu cevremdeki herkes biliyor
ben anne gibi yapilan yorumlara karsiyim. insan 15yasunda da asik olabiliyor. zamanla gecen bi ergenlik aski da olabilir bu, ya da hayatinda bir daha kimseyi onun kadar sevemeyebilirsin de. bunu kimse bilemez, yaşayan bile.
ben cok sevdim cok asik oldum. gercekten ama. onu gordugumde kirpik diplerime kadar titrerdim. askimi kullandi, hic gidemem sandi. ki gidemedim de.
bildigim bi sey var ki, unutulmuyor.
başkasını sevsen bile o ask gibi olmuyor. eli elime degdiginde kanım cekilirdi sanki.
simdi gorsem icim gidiyor. sevmiyorum, istemiyorum gel dese kabul etmem ama o zamanki tutku unutulmuyor. Allah ne cektigin acıyı unutturuyor, ne verdiğin emegi. ama geri dönünce bi bakiyosun ki cok sey eksilmis. hic bitmeyecegin sandigin seyler bitiyor. o yaşlarda sevmek bu yüzden biraz baskasina urkutucu geliyor. cunku gercekten tehlikeli. o kadar guzel bi pencereden bakiyosun ki, o sonum olacak hic ayrilmayacagiz falan diyosun. ama yaşadikva geri donup gülüyosun. mantik biraz daha oturunca o zaman sende sana nasihat verenlerin gozunden bakabileceksin

20 yasindayim. sevmenin yasi falan yok. ben yasadim gordum. ama ben hicbi zaman cocuk gibi olmadim zaten, hep yaşimdan 5-10 yas olgun dusundum, hareket ettim.
bunu cevremdeki herkes biliyor
ben anne gibi yapilan yorumlara karsiyim. insan 15yasunda da asik olabiliyor. zamanla gecen bi ergenlik aski da olabilir bu, ya da hayatinda bir daha kimseyi onun kadar sevemeyebilirsin de. bunu kimse bilemez, yaşayan bile.
ben cok sevdim cok asik oldum. gercekten ama. onu gordugumde kirpik diplerime kadar titrerdim. askimi kullandi, hic gidemem sandi. ki gidemedim de.
bildigim bi sey var ki, unutulmuyor.
başkasını sevsen bile o ask gibi olmuyor. eli elime degdiginde kanım cekilirdi sanki.
simdi gorsem icim gidiyor. sevmiyorum, istemiyorum gel dese kabul etmem ama o zamanki tutku unutulmuyor. Allah ne cektigin acıyı unutturuyor, ne verdiğin emegi. ama geri dönünce bi bakiyosun ki cok sey eksilmis. hic bitmeyecegin sandigin seyler bitiyor. o yaşlarda sevmek bu yüzden biraz baskasina urkutucu geliyor. cunku gercekten tehlikeli. o kadar guzel bi pencereden bakiyosun ki, o sonum olacak hic ayrilmayacagiz falan diyosun. ama yaşadikva geri donup gülüyosun. mantik biraz daha oturunca o zaman sende sana nasihat verenlerin gozunden bakabileceksin

Resmen acini hissettim icimde. Belli ki cok zor seyler yasamissin. Ama unuttuktan sonra ne anladim ki sevmekten! Diyorsun ya unutulmuyor diye. Unutulmaz tabi. Unutmak icin sever mi kimse kimseyi. Su an benim icin bi kullanilma soz konusu degil. Herhangi bir talepte yok madden ve manevi olarak vs. Aliyor beni evden geziyoruz yiyoruz iciyoruz geri kapimin onune kadar birakiyor ama daha cok yeniyiz. Sizin yasadiklarinizdan anladigim kadariyla kaptirmamak gerek cok fazla geriye mi ceksem kendimi diyorum. Bi yandan da icimdeki hissi ne hissediyosam o sekilde icimden geldigi gibi yasamaliyim diyorum yani kafam col karisik.

Resmen acini hissettim icimde. Belli ki cok zor seyler yasamissin. Ama unuttuktan sonra ne anladim ki sevmekten! Diyorsun ya unutulmuyor diye. Unutulmaz tabi. Unutmak icin sever mi kimse kimseyi. Su an benim icin bi kullanilma soz konusu degil. Herhangi bir talepte yok madden ve manevi olarak vs. Aliyor beni evden geziyoruz yiyoruz iciyoruz geri kapimin onune kadar birakiyor ama daha cok yeniyiz. Sizin yasadiklarinizdan anladigim kadariyla kaptirmamak gerek cok fazla geriye mi ceksem kendimi diyorum. Bi yandan da icimdeki hissi ne hissediyosam o sekilde icimden geldigi gibi yasamaliyim diyorum yani kafam col karisik.
zaten benden de madden manen bi istekte bulunmadi. ama sevgimi kullandi. nasil olsa cok seviyor affeder diye dusunup yapacağını yapti. ne zaman geri donsem beni karsilar diye dusundu.
kendini geri cek. cok sevdigini belli et ama her an gidebilecegini de bilsin. koru korune baglanma bağlanıyorsan da belli etme.

zaten benden de madden manen bi istekte bulunmadi. ama sevgimi kullandi. nasil olsa cok seviyor affeder diye dusunup yapacağını yapti. ne zaman geri donsem beni karsilar diye dusundu.
kendini geri cek. cok sevdigini belli et ama her an gidebilecegini de bilsin. koru korune baglanma bağlanıyorsan da belli etme.

Cok tesekkur ederimm

1.5 AY mi ? :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

45 gunluk iliskiden bahsesiyo ve de 17 yasinda !:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Bi de 2 yillik iliskisi varmismis, da kapisina gelmismis de affetmemis mis de , mismis de mismis :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Suan 17, ve 2 yillik iliskiden cikmis, yenisiane baslamis:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Kac yasinda basladin sen bu islere? 12,13 tas catlasa 14! :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Baslarda soyleymis de simdi boyleymis, 45 gunluk iliskiden bahsediyo ya kafayi yiycem :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Kizim sen simdiden müge anliya basvurunu yap , sonun iyi degil :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

1.5 AY mi ? :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

45 gunluk iliskiden bahsesiyo ve de 17 yasinda !:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Bi de 2 yillik iliskisi varmismis, da kapisina gelmismis de affetmemis mis de , mismis de mismis :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Suan 17, ve 2 yillik iliskiden cikmis, yenisiane baslamis:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Kac yasinda basladin sen bu islere? 12,13 tas catlasa 14! :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Baslarda soyleymis de simdi boyleymis, 45 gunluk iliskiden bahsediyo ya kafayi yiycem :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Kizim sen simdiden müge anliya basvurunu yap , sonun iyi degil :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
Haddinizi bilin lutfen! Bu nasil bir konusma tarzidir

bu kadar küçük yaşa 2 sevgili sığdırmak biraz fazla değil mi? üniversite hayalin yok mu hiç

Arkadas ortaminda iciyoruz tabi. Neden boyle bir yorum yaptiniz anlayamadim?

arkadaş ortamı dediğin bar vs değildir herhalde çünkü 18 den küçüklere içki satışı yapmak hatta oraya girmeniz bile yasak, demek ki evlerde içiyorsunuz da sen üniversiteye hazırlanmıyor musun kardeşim, bugünlerini böyle harcama yazık günah sonra iş işten geçince anlarsın. kınamak da istemiyorum ama ailen falan seninle ilgilenmiyor mu başını bu kadar boş mu bıraktılar?

bu kadar küçük yaşa 2 sevgili sığdırmak biraz fazla değil mi? üniversite hayalin yok mu hiç

Yaşım 19 benimde..
Sevgili olabilir..
Sizin yaşınızı bilmiyorum ama sizin kızınızın kardeşinizin bile 17 yaşında 2 sevgili değil onlarca sevgilisi olur..
Emin olun.
Olucakta..
Burda aşağılarcasına yoruma gerek yok.
Bu konu sahibinin aynısı belkide sizin kızınız kardeşiniz olucak..
Belkide çok yakın bi akrabanız bu kız ??
Olabilir yani..
Hayali varsada onun hayali kimse kimseyi zorla yönlendiremez..
17 yaşındaysa üniyi düşünüyordur..
Ha belki sadece düşüncededir işleve geçişi yoktur ama aklının bi yerinde vardır..
Öyle inanlar öyle yerleri kazanıyor ki aklınız durur resmen..
Gerçekten..
Erkek müptelası kızlar çok var..
Veya her ay başka biriyle çıkan kızlarda çok var..
17 yaşına kaç erkek arkadaş sığdırdığı önemli değil aslında..
Nasıl yaşadıkları önemli..
Siz şuan görünürde konu sahibi 2 kişiyle çıkmış gibi görünüyor belki 4 belki 5 ama burda sadece soru soruyor yardım istiyor bu denli kırıcı olmayalım bence..
17 daha çocuk bi yaş ha 19da çokta farklı değil..
Ama büyüklerden kırıcı yorumlar almak insanı dahada karanlığa sürükler..
Ama yapıcı olan yorumlarsa insanın kendini silkelemesine yarar..
Bence biraz daha anlayış..
Ve artık el değmemiş gül goncası pekte yok..
Bundan kastım eline erkek eli değmemiş kızlar yok yani..
Bi çok kişinin sevgilisi var, olmuş, olucak yani..
Kimlerin
-amaannnn bu kızın sevgilisi yoktur baksana hiç açığı yok deniliyorsa bilin ki %80 sevgilisi var..
Ben açıkçası sevgilimi ailemden deli gibi sakladımda hiç haberleri olmadı:KK70:
O yüzden kardeşinize yorum yapıyormuş gibi yazın :)

Yaşım 19 benimde..
Sevgili olabilir..
Sizin yaşınızı bilmiyorum ama sizin kızınızın kardeşinizin bile 17 yaşında 2 sevgili değil onlarca sevgilisi olur..
Emin olun.
Olucakta..
Burda aşağılarcasına yoruma gerek yok.
Bu konu sahibinin aynısı belkide sizin kızınız kardeşiniz olucak..
Belkide çok yakın bi akrabanız bu kız ??
Olabilir yani..
Hayali varsada onun hayali kimse kimseyi zorla yönlendiremez..
17 yaşındaysa üniyi düşünüyordur..
Ha belki sadece düşüncededir işleve geçişi yoktur ama aklının bi yerinde vardır..
Öyle inanlar öyle yerleri kazanıyor ki aklınız durur resmen..
Gerçekten..
Erkek müptelası kızlar çok var..
Veya her ay başka biriyle çıkan kızlarda çok var..
17 yaşına kaç erkek arkadaş sığdırdığı önemli değil aslında..
Nasıl yaşadıkları önemli..
Siz şuan görünürde konu sahibi 2 kişiyle çıkmış gibi görünüyor belki 4 belki 5 ama burda sadece soru soruyor yardım istiyor bu denli kırıcı olmayalım bence..
17 daha çocuk bi yaş ha 19da çokta farklı değil..
Ama büyüklerden kırıcı yorumlar almak insanı dahada karanlığa sürükler..
Ama yapıcı olan yorumlarsa insanın kendini silkelemesine yarar..
Bence biraz daha anlayış..
Ve artık el değmemiş gül goncası pekte yok..
Bundan kastım eline erkek eli değmemiş kızlar yok yani..
Bi çok kişinin sevgilisi var, olmuş, olucak yani..
Kimlerin
-amaannnn bu kızın sevgilisi yoktur baksana hiç açığı yok deniliyorsa bilin ki %80 sevgilisi var..
Ben açıkçası sevgilimi ailemden deli gibi sakladımda hiç haberleri olmadı:KK70:
O yüzden kardeşinize yorum yapıyormuş gibi yazın :)

canım üniversiteyi kazandıktan sonra derslerini de çok etkilemeyecek şekilde isterse on tane değiştirsin o insanın kendi tercihidir. kardeşim olsaydı da mutlaka bunu onun beynine empoze etmeye çalışırdım. erkekler kaçmıyor. ama burada konu açacak kadar dert edip üniversitesini geleceğini düşünmemesi çok büyük bir sorun aklının gerisinde durarak düzgün bir ünv kazanılmaz, ha kazanan da vardır ama çok zekidir çalışmasına gerek yoktur, bu kişi bile full kapasitesini kullanmadığı için yine alabileceği verimi alamaz kendisinden ve ömür boyu pişmanlık yaşar. ben doğru bildiğimi çat diye söylerim , süslü kelimeler kullanıp yumuşatarak da söyleyebilirdim ama bu sefer böyle oldu.

Back