Yeni nesil ilişki tiplerinden bıktım

Sen biraz bence sosyal medyayla kafayi bozmussun yani ne var 127 takipcin varsa.. nasipte varsa sosyal medyadan olur bunun takipci sayinla ne ilgisi var herkes influencer mi
Olacak illa? Kaldi ki cogu cakma takipci onlarin ve hayatlari yalan uzerine kurulu para kazanmak icin..

aaa instası olmayan da varmış.benim de yok da her duyan şaşırıyor.

Sanki garip bir şey söylemişim gibi eksi üzerine eksi bildirimler geliyor.
Ben konu sahibinin iyiliği için söyledim .
Kendi bilir banane.
Daha ilişki başlamadan tanımadan adama sevmek sevilmek istiyorum beni sev lütfen benim sevgiye ilgiye ihtiyacım var imajı verirsen adam topuklar anında bu bir gerçek.
Bir erkek bunu bana yapsa çok ıtıcı gelir mesela.
Ben seni tanımıyorum bile yani ne ilişkisi ne ciddiyeti olurum
Önce bir insanı tanırsın vakit geçirirsin sonra duruma göre ilişki güzel giderse ciddiyet olur bunlar hep bir süreç 1 günde olucak şeyler değil .
İki kere takılıp bir kahve içtin yemek yedin diye 40 yıllık kocası gibi davranan tipler var yani böyle olmayın diyorum.
Neyse banane ne yaparsanız yapın .
Ciddi ilişki istiyorummm ben deyip yalnız kalırsınız.
Hanfendi efor sarfetmiyor diyor birde Avrupa'da yaşıyor.
Ne gibi bir efor sarfedicek acaba adam hediyelere mi boğacak uçucaj kaçıcak mı orasını da anlamadım.
Ben Almanya'da 4 gün kalmıştım app uygulaması indirdim belki 50 kişi benle buluşmak istemişti öyle eve gel falan da demediler kahve içelim bira içelim diye tekliflee gelmişti.

te allahım...!

Şimdiye kadar bir elektirik oluşmamış bence, o çekim olsaydı karşı taraf da sizi tanımaya daha hevesli olurdu, en evlenmez dediğim tinder kurdu arkadaşım altı ayda nikahı bastı. Bu işler kısmet en çok da çekim meselesi, biraz akışına bırakın, ilk buluşmada niyet okumasına girişmeye kalkmayın mesela, o buluşmanın keyfine varın, iki taraf için de iyi olursa devamı gelir zaten.

bence dating appleri tamamen silip bir kursa, etkinliğe yazıl. ama bunu birileriyle tanışmam lazım içgüdüsüyle değil de kendine bir şeyler katma / hobi amaçlı yap. genelde güzel şeyler istediğinde olmaz, birdenbire olur.

bu arada ben hiç gezmeyi seven biri olmadım, sosyal medya hesaplarım da yoktur, bekar ölcem diyodum ama eşimle online bi oyunda tanıştık. aynı hobiler önemli

nasıl bir uygulamada tanışıyorsunuz bilmiyorum ama genel olarak oralarda amaç cinsellik partneri bulmak oluyor.

Siz o yönde eğilim vermediğiniz için de zaman kaybı olacak diyorlardır.

insan içine çıkmadan bulamazsınız
Yeni yeni ortamlara gitmeyi deneyin.
Eğer illa evden bulmak istiyorum diyorsanız da daha güvenli uygulamalara bakın ( forum sitesi falan gibi)
En azından insanlarda direk amaç karşı cins ile tanışmak olmadığı için daha doğal hallerini yansıtıyorlar.

Ben çoğunluğun aksine app'lerden tanışmaya karşı değilim. Çoğu tanışma çöp çıkıyor ama arada sevgili olan hatta evlenenlere de şahit oldum. Bence applerde bio kısmınıza kendinizi tanıtan ve takılmak değil de düzgün bir ilişki istediğinizi belirten bir hakkımda kısmı yazın. Onun dışında ne kadar zor gelse de kendinizi sosyalleşmeye itin. Ne kadar çok sosyalleşirseniz, biriyle tanışma ihtimaliniz o kadar artar.

Düzgün ilişki istiyorum diye yazanlar daha sıkıcı geliyor karşı tarafa, daha merhaba demeden nikah masasi müziği çalıyor kulaklarda

Canım hiç beklemediğin anda oluyor diyen komedi insanlara benzeyecegim ama. Ben de bu şikayetleri yaşıyordum olmuyordu kimseyle. Bir arkadaşım vardı o da aynı. İsviçrede dating appten tanıştığı İsviçreli bir çocukla evlendi ve çöl aşık olarak çok uyumlular siyasi görüşleri filan bile aynı. Ben gaziantepte dating uygulamasından erkek arkadaşımla tanıştım ve çok mutluyum. Dating uygulamalarından yayılan o iğrenç enerji bile beni tüketiyordu diyordum off bu ne ya yeter artık ne salak salak insanlar var. Sonra sildim uzun süre sonra bir gün sıkıldım tekrar yükledim öyle biriyle eslestim sonra aşık oldum. bir tanesi denk geldi işte şu an hayatımın aşkı filan gibi hissediyorum. Yani olmaz değil olur çok takılma bence.

Bende onu yazdım emek ve çaba gerektirmiyor ve baştan niyet belli
Görücü usül en makbul olanı

Bende onu yazdım emek ve çaba gerektirmiyor ve baştan niyet belli
Görücü usül en makbul olanı
Görücü de saçma bana göre yani bu devirde artık zaten belli bir standartta yaşayan insanlar pek rağbet etmiyor.
Ama illa evlenicem hemen diyen kızlar görücü usulü tanışsın .

su bildigimiz t...r mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…