çok beğendim....tam benim zevkime göre olmuş..bir şey soracağım canım...tezgahın üstündeki kare taşlarla yaptırdığın damalı taşlardan memnun musun?...ben de yaptırmayı düşünüyorum....ama temizliği nasıl olur bilemiyorum..yani rahat temizliği oluyor mu?...bilgi verirsen çok sevinirim canım..mutfağını çok beğendim gerçekten...
begenmeme çok sevindim çok teşekkürediyorum..epey bi ugraştırdı bizi taşlardan memnunum şimdilik cam taş oldukları için rahat siliniyorlar ocagın taşa yakın kısmında yemek pişirmiştim buhar izi kaldı cam sili sıktım ve hemen geçti ..temizligi rahat ama araları beyaz derz oldugu için temizligini hemen yapıcaksın dediler..tavsiye ederim bence cam taşlar daha şık duruyor ...kolay gelsin inşallah içine sinen bir mutfak olur :)
Sevcan cok cok cok guzel olmus,gule gule kullan.Cok sevindim senin icin,ne guzel,istedigin gibi bir mutfagin var,simdi sevincini bizlerle paylasiyorsun.Hakikaten senin adina cok sevindim.Insallah bir gun ben de kendi evimde istedigim gibi bir mutfak yapdiririm ve severek kullanirim.Cunki biz kadinlarin en cok vakit gecirdigi yeri mutfak,icimize sinmeliki,isimizi de zevk alarak yapa bilelim dimi...
Eki Görüntüle 221960 Eki Görüntüle 221961 Eki Görüntüle 221962 Eki Görüntüle 221963 Eki Görüntüle 221964 Eki Görüntüle 221965 Eki Görüntüle 221966 Eki Görüntüle 221967 Eki Görüntüle 221968 Eki Görüntüle 221960 Eki Görüntüle 221961 Eki Görüntüle 221962 Eki Görüntüle 221963 Eki Görüntüle 221964 Eki Görüntüle 221965 Eki Görüntüle 221966 Eki Görüntüle 221967 Eki Görüntüle 221968
süperr olmuş tatlım bayıldımm bende beyaz mutfak sevenlerdenim inş. bi gün ev sahibi olduğumda böyle bir mutfağım olurRabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin herkese nasip etsin avize perde ve sandalye başka seçim olamazdı süperler....
canım mükemmel olmuş mutfağın güle güle kullan. kullandığın granit star galaxy olmalı sanırım. birçok kişi siyahgranitin çok toz olduğunu ve lekeler olduğunu söylüyor. sen memnun musuın? ben siyah çimstone yaptırmayı düşünüyorum da
Canım Gercekten harika olmuş güle güle kullan
teşekkürederim:)başlangıçta bende çimstone düşünmüştüm ama stargalakşiyi görünce vazgeçtim granit daha parlak duruyordu çimstonun yanında şuan memnunun çizilme olmadı toz olayına gelince mutfagım çok güneş almıyor ben memnunum tavsiye ederim
Öncelikle teşekkürederim::))sizin msj. okuduktan sonra mutfaga gidip baktım bende 1 tane ek yeri var vee bahsetdiginiz renkte degil çizgi halinde resmini paylaşırsanız daha net anlayabilirim..sevgili sevcan öncelikle mutfağını güle güle kullan.Yazışmalarınızı tesadüf sonucu gördüm benimde bu konuyla ilgili sorunum var fikrinizi yazarsanız sevinirim. Bizde yazlığa bu sene tadilat yaptırdık beyaz lake dolap ve star galaksi tezgah ile siyah beyaz ve kırmızı simli cam taşlarla tezgah üstü yapıldı sorunum şu geçen hafta yapılan dolapları görmek için yazlığa gittim mutfak u şeklinde granit üç parça olunca iki yerinde ek var parçaların ikisinde cılanın altında sigara dumanı gibi iz var eşim mermerciyi aradı bazı taşlarda böyle olabileceğini söylemiş çok canım sıkıldı ne yapabilirim bilmem söktürsem dolaba ve taşlara zarar verirler diye korkuyorum bana ne yapmamı söylerseniz memnun olurum
bekli yorum lütfen yardım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?